Maintenance


I have a few thoughts to think through so I'm going into maintenance. I'm sorry for any inconvenience this might cause you.

Until I'm back, you know where to find me.


Vilken film?


Ikväll blir det nog film, msn verkar vara fortsatt dum mot mig så här lär man väl inte fastna alltför länge. Då jag inte har några filmer själv som jag inte sett tidigare så är det filmer på tv jag har att välja mellan, men osäker vilken det blir. Förslag någon?

Crash (SVT1 21.30)

Amerikanskt drama från 2004. En varm dag i ett rasistiskt Los Angeles inträffar en bilolycka som gör att en grupp människors liv knyts samman. Alla inblandade tvingas fatta olika beslut som ställer deras moral på sin spets och de får sedan leva med konsekvenserna av sina handlingar för resten av sina liv.

I rollerna: Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon, Jennifer Esposito, William Fichtner. Regi: Paul Haggis.

The fog (TV3 22.30)

Kanadensisk-amerikansk skräck från 2005. I den lilla staden Antonio Bay skrämmer en fasansfull och ondskefull kraft dold i tjock och dödlig dimma livet ur stadsborna. Insvept i dimman ruvar en mystisk kusligt hämndlysten varelse, som invånarna i staden gärna skulle vilja avslöja - innan det är för sent.

I rollerna: Tom Welling, Maggie Grace, Selma Blair, DeRay Davis, Kenneth Welsh. Regi: Rupert Wainwright.

Red Eye (Kanal5 21.30)

Amerikansk thriller från 2005. Lisa Reisnert hatar att flyga men kliver ändå ombord på nattflyget till Miami. Det börjar bra för Lisas del. Till sin förtjusning upptäcker hon att hon fått platsen bredvid Jackson Rippner, samme man som hon småflörtat med i flygplatsens bar. Men det som först verkar vara ett sammanträffande visar sig snart vara noggrant planlagt. Bara minuterna efter att planet lämnat startbanan visar Jackson upp sitt rätta jag.

I rollerna: Rachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox, Tina Anderson, Jason Bartley. Regi: Wes Craven.

Romeo is bleeding (Kanal9 21.00)

Amerikansk action från 1994. Jack arbetar som polis och har två arbetsgivare - polischefen och maffiabossen Don Falcone. Polischefen vill att Jack ska skydda ett vittne, Mona Demarkov. Falcone ger däremot Jack uppdraget att avrätta Mona, eftersom hon måste tystas. Men hon själv kommer med ett helt annat förslag.

I rollerna: Gary Oldman, Lena Olin, Roy Scheider, Annabella Sciorra. Regi: Peter Medak.

Ja det var de förslag jag kunde komma fram med på den, vet ni någon annan som går på någon mänsklig kanal så fungerar säkert det också :)  Tipsa på bara!    -    Jag lutar för övrigt mot Crash just för tillfället.



Idag har jag som jag sagt mest legat i soffan. Strax före sju tröttnade jag dock på det och bestämde mig för att gå en promenad, en lång promenad hade jag tänkt mig. Men ca 30min senare ringde telefonen och vips så skulle jag ut på uppdrag. Bara att gå hem, hämta bilen och sedan göra det som göras borde. När jag ändå var ute med bilen passade jag på att åka förbi affären så jag köpte iallafall någonting gott som jag blir frestad av nån gång i veckan tror jag iallafall. Så det kan det kanske bli ikväll, om jag blir sugen.

Varför måste allting vara som det är, varför kan inte saker vara annorlunda? Varför kan inte jag vara annorlunda? Varför kan inte jag vara mer som alla andra? Frågorna är många men svaren är tyvärr få (om ens befintliga).

Allting är tomt...


Feber eller snösjukan?


Oavsett vad det är som är fel, så är jag seg idag. Trött, växlande varm och kall, huvudont. Gissar att jag kan ha feber liggandes kvar i systemet ännu? Legat i soffan hela dagen förutom däckbytet, msn vill inte leka med mig heller. Sovit en sväng på dagen också, inte något jag är van vid. Men det var skönt ändå. Får inte igång msn nu heller, tror jag börjar bli msn-hatad. Jag är inte bara blockad av någon enskild person utan av hela msn? :S Snön har ramlat ner under hela dagen känns det som och det kommer bara bli blä av allt. Trots att jag inte gillar snön så är jag sugen att gå ut och gå en sväng men jag känner inet att jag har ork. Jag vill bara ligga i soffan idag, skulle haft någonting gott att äta men chipsen är slut och kskafferiet är tomt (som vanligt). Jag ska lägga mig i den där soffan igen, får se om jag blir insläppt på msn senare ikväll. Om inte så vet ni varför.


Snö#¤%"&/


JA det snöar, jag har uppmärksammat det. Och det slutar inte. Och det blir slask. Precis som förutspått. Nu har jag iallafall fått på vinterdäcken och bytt vindrutetorkare, så jag är ganska nöjd ändå. Skönt man har garage, slipper rullar runt i slask och byta däck. Det krävdes för övrigt endast 3 besök på biltema innan jag fått allt jag skulle ha, och ändå köpte jag bara 3 saker egentligen (bult, torkarblad och en sån man drar åt bultarna med) :) Men jag kan villigt erkänna att det hade varit bättre om snön hade kunnat vänta två veckor, minst. Jag tycker att det vore okej om det var bra väder (sol, ganska varmt) hela året förutom kanske 2 månader då det bara slår om och sedan snöar och snön finns kvar. Sen slår det om efter de två månaderna och blir soligt igen, snön försvinner på en dag typ.. Men tyvärr så verkar ingen lyssna på mig, så jag får inte som jag vill. Men men, det är som det är, bara att bita i det sura äpplet. Jag har ju uppmärksammat att det finns vissa som är glada över snön iallafall, får se om de är lika glada när det bara blir slask också! Tror jag ska äta någonting nu, känns som food-time.


För din skull Marie


Inatt har det snöat för din skull Marie, hoppas du är nöjd. Hinner inte skriva många rader, men hoppas det inte kommer bli slaskigt!

Inatt


Imorse


Nu ska jag snart iväg, köpa bult och byta däck sen. Kram


Äntligen handlat!


Nu har jag handlat så imorgon kan jag få riktig frukost igen. Duktigt :D    Skulle ju handlat igår före träningen, men då fick jag ju som bekant annat för mig.

Nu har jag iallafall handlat, bara nyttigheter som vanligt!



Så ikväll blir det keso/nyponsoppa drink med pringles :)   *mumma*


Det vill sig inte


Skulle ju byta däck, pappa ringde och jag gick iväg till garaget. Men det ville sig inte, domkraften fungerade inte och jag hade ingen bult till vinterdäcken.

Så imorgon blir det köpa bult, pappa sa de kostar typ 25kr styck? 4 däck och 5 bult per däck, blir ca 500kr då :S   Men lär man ha, så lär man.

Ska handla också, blir konsum. Sen måste jag till stan så jag är där strax före sju också. I värmen där ute. *brr*

Men handla går först.



Nya direktiv


Imorse fick jag reda på att bror inte ska flyttas till uppsala utan att han blir kvar i Borlänge. Mina föräldrar åkte dit imorse, han har visst sovit mest hela dagen. Röntgen nu tror jag.

Och så har man visst anhållit ett par för det hela också. Och polisen hade för övrigt varit hos bror och hälsat på, frågat lite frågor. Sen kan man ju läsa mer eller mindre roliga kommentarer om händelsen på diverse olika tidningars hemsidor också men det får ni kolla på själva. Vissa verkar ju inte ha nån koll alls på någonting verkar det som.

Men ja, kvar idag har jag:
* Handla
* Hämta innebandygrejjer
* Hämta andra innebandygrejjer
* Byta till vinterdäck

Dessutom ska jag innan söndagen ha bytt vindrutetorkare. Så då vet ni vad jag har för mig, men nu är det helg iallafall och det är ju skönt det :)



Ingen frukost?


Igår skulle jag handlat, men då det blev som det blev så fick jag ingenting handlat. Innebär alltså att jag fortfarande inte har någonting frukostliknande hemma :(

Tror jag kommer få gå förbi OKQ8 på vägen till jobbet, och köpa någonting ätbart. Känns som jag håller på att dö av hunger för tillfället.

Idag blir det jobba ca 8-15, hem, byta däck, åka handla samt fixa en massa innebandygrejjer. Sen kanske åka och köpa vindrutetorkare. Detta förutsatt att det inte händer någonting speciellt med bror, förutom att han ska flyttas till Uppsala dvs.

Nej, det här funkar ju inte. På med kläder och sen gå.

Puss hej!



Det känns lugnt nu


Jadå, nu har jag varit och hälsat på bror. Känns bra att ha varit dit iallafall, trots att vi typ aldrig har kontakt eller så. Känns bara så overkligt, varför vill någon skjuta min bror? Vad har han gjort för att förtjäna det?

Hälsade som sagt på honom iallafall, jag stod bredvid honom en kortare stund (troligen under en minut) innan jag fick lov att gå därifrån. Var inte långt ifrån att svimma där, började svettas och halvt svartna för ögonen. Var in senare igen och då gick det bättre. Tycker bara att det är så svårt, jag har ju ingenting att säga honom egentligen då vi inte har någon egentlig kontakt längre.

Men nu ska jag sova, jobba imorgon.

Natt natt, kram


VA FAEN!


Nu får man reda på vem som blivit skjuten också och det visar sig vara bror.

Så blir ingen träning ikväll, ska göra mig av med träningssakerna och åka in till Falun. Varför blir bara saker värre när det redan känns dåligt? :(


Duschtajm


NU är det dags att duscha, efter någon dags svettandes och äcklandes. Sorry att jag inte duschat tidigare men jag tänker på miljön?

Sen ikväll blir det träning. Ja, typ det som händer, bara. Imorgon jobba, känt mig ganska pigg mesta delen av dagen ändå, hade säkert kunna jobbat idag utan problem men lika bra vila nu när man ändå börjat vara hemma.

Sen är det halloween. *BUUU*


Person skuten?


Dalarnas tidningar har precis publicerat text om att en person skulle ha blivit skjuten i Tjärna Ängar. Alltså, vad fan är det för fel på den här staden?

Jag börjar snart tro att det inte finns någon ordning här i staden, varför händer sånt här? Man blir ju fan rädd! Varför händer sånt här?


Slut på choklad


Nu har jag gjort slut på chokladkakan. Mindre än ett dygn, måste väl vara lite imponerande? :)

Har spenderat mesta tiden framför tvn idag så nu tänkte jag sätta mig och göra lite nytta. Planera lite innebandy, se till att ha allt klart för träning ikväll etc.

Men först ska jag klaga. Jag har sett snö idag, och det försvann direkt precis som jag sagt. Snö är bra så länge det är snö, men det blir ju alltid slask bara och då är det dumt! Jag måste leta reda på skor också som duger att plaska runt i slask med, funkar ju inte med mina välventilerade sommarskor :(    Hoppas någon är glad över att det snöar iallafall.

Slut på heroes-avsnitt att kolla på också, dumt. Därför jag hamnade här igen, för övrigt (alltså inte för att chokladen är slut). Det börjar ju för övrigt bli dags att tänka på mat också, blir ingen pizza idag. Kanske steka hamburgare, eller makaroner och köttbullar som det nästan blev igår.

Och för den som tror det, jag är inte kär i någon blondinbella. Hon bor för långt bort :P


Frukostnöje


Nu på morgonen/förmiddagen har jag ätit frukost (trots att jag inte har någonting hemma). Så det blev START, utan någonting till. Ingen youghurt som jag brukar.


Till min frukost har jag kollat på Top Model (inte för jag tycker det är bra utan snarare för det inte finns något bättre på tv just nu). Fick lära mig hur man ger massage också, trodde det skulle vara mer hands on och inte bara ett finger? Men man får lära sig varje dag :)


Annars har jag inte hunnit göra mycket idag, men klockan är ju inte ens 10. Så jag har ju hela dagen på mig att göra något? Men huvudsaken jag ser till att bli frisk idag (sov mycket bättre inatt för övrigt).

Kram


Miljonär?


Fått tre stycken såna här mail senaste dagarna.

Your email address as indicated was drawn and attached to ticket
number 001768432463 with serial numbers FTS/8070337201/06 and
drew the lucky numbers 15-22-24-48-50-37(30) which subsequently won
you 1,000,000.00 (One Million Great Britain Pounds).from the U.K
The draws registered as Draw number one was conducted in
Brockley,London United Kingdom on the  29th October 2008.
Find below the details of the Claims Agent and contact him with the
following details for verifications:1.FULL NAME,2.FULL
ADDRESS,3.NATIONALITY,4.AGE,5.OCCUPATION,6.MOBILE/
TELEPHONE NUMBER,7.DATE OF WINNING AWARD, 8. SEX,9.TOTAL
AMOUNT WON,10.BATCH/REF.,NUMBERS.
NAME: Mr Mark Albert (Claims Agent) AGENT EMAIL: ***********@hotmail.comThanks, Mr.George SimmonsUK Promo Announcer

Varför tror jag inte att jag vunnit? Om jag fått tre mail, har jag då vunnit tre gånger? Varför ska de ha så mycket information om mig? Varför intressant för vinsten om jag är är kille eller tjej? Varför måste jag själv ange hur mycket jag vunnit? Ja, frågorna är många, svaren är få.


Men klaag?


Tänkte dedikera ett helt inlägg för att svara på den lite klagiga kommentaren jag fick.

jag har massa klagomål, men tar allt i samma kommentar, är det okej? ja alltså du har inget val, ville bara vara artig och fråga utan att få svar. (som jag brukar göra..)
Ja som sagt, det är som det brukar vara :)

inspirerad av att köpa choklad pga allt prat? alltså, fattar du inte att du börjat bli beroende nu? snart MÅSTE du ha choklad. tror du att marie låter bli att köpa för det är långt till affären eller om det är snöstorm? nooonono. glöm det. snart kommer du också knata till Konsum, seriöst!
Men jag skulle ju testa, hade faktiskt fått ORDER om att se om jag kunde äta en chokladkaka på en timme eller va de nu va? Men den är ju inte slut än så sluta klaga. Jag är ju inte beroende då, eftersom jag inte ätit hela på en gång som vissa andra :)

och vad faen sa vi om pizza? SALLAD sa vi.
Marie sa det var okej med pizza. Lyssnar på henne jag :)

och angående termostatproblemet, jag tror att du borde ha på dej mer än klänning. det som är problemet. eller så går du ute när du är sjuk så det blir sämre. pga mej?
men jag uppskattar massa mycket att du följde runt älven igår. du är en äkta vän du, ska du veta. guld värd.
Jag tror inte det blev sämre av promenad, bara bra att få luft? Jag uppskattade promenad lika mycket som, minst. Jag är glad att du finns och att jag kan hjälpa!

Någon som har mer klag? Bara att höra av er :)

Så, det var slut på svaret på kommentaren. Blondinbella på tv nu, blev jag informerad om också. Nu tror ni att jag är besatt av henne, men så är inte fallet. Hon vill ju inte ha med mig att göra!?! :P   Nej men, hon är inte riktigt min typ av tjej. Lite för fin i kanten, lite för MUFFIG och lite för känd. Annars är hon godkänd :)

Annars idag? Ta det lugnt, bli frisk tror jag. Avslutar dagen med träning med tjejerna. Måste ju dit och hålla i det, så de inte blir själva. Men jag ska ju bli frisk idag, så det är lugnt. Ska ju jobba imorgon!


Heroes och massa varmt!


Nu svettas jag, förut frös jag. Har varit så hela dagen, varmt, kallt, varmt kallt och så vidare i samma veva. Och jag har klätt på mig och klätt av mig allt efter vartannat. Måste ha feber, eller hur? Vad skulle annars förklara detta? Någon som sitter och leker med termostaten? Inte troligt. Så det blir nog att stanna hemma från jobbet imorgon också och sen jobba på torsdag. Sen är jag ledig fredag lördag och på söndag blir det Mora för hela slanten.

Jag har ätit chokladkaka nu på kvällen, tänkte bevisa att också jag kan trycka i mig en chokladkaka på kort tid. Men det gick sådär, måste jag säga. Halva kakan kvar och nu blir det nog inget mer ikväll, då kommer den nog upp igen. Så ja, jag är ingen duktig chokladätare, men vi skyller det på feber tycker jag.

Tillsammans med chokladkakan har det blivit tittande på tv-serien Heroes. Jag kan inte sluta tjata om hur bra serien är, även om det säkert finns många som inte skulle gilla den. Jag funderar på att börja se den från säsong ett, helt från början. Bara för att komma ihåg allt, se om det är lika bra som det var första gången. Men nu kollar jag på nya avsnitt så det får ju duga, det är ju faktiskt bättre ändå det :)

Jag börjar känna mig värdelös, onödig och bara helt jävla försumbar. Hoppas det känns bättre imorgon.


Thailand


Ja, mindre än några veckor kvar tills mina föräldrar åker till Thailand. Moster med man åker någon vecka tidigare. Jag stannar hemma och försöker lära mig det fina med snön istället. För alla verkar ju så övertygade om att snö är det bästa som finns och bla bla bla?

Jag får nöja mig med att drömma mig tillbaka till Thailand. För en tid sedan lade jag upp en hög bilder från min förra resa så här kommer uppföljaren, fler bilder. Ni får stå ut, för jag är med på alla bilderna.





Jaa, det blev några bilder den här gången också. Jag vill inte ha klagomål på hur vit jag är eller annat liknande, det klarar jag mig utan. Tveksamt om ni får säga någonting om bilderna ens, positiva saker kan jag kanske tillåta i lagom mängd :)


Lättpåverkad


Då sitter man här igen och jag har syndat. Jag har ätit pizza, hemma. En av mina "regler" är att inte köpa hem snabbmat, det räcker att jag gör det på jobbet till och från. Men ja, nu blev det en pizza. Skyller på att jag inte är mig själv idag. Köpte inte en liten "vanlig" pizza som jag tänkte heller, utan blev en med lök, oxfile och bearnaisesås. Men men, det var gott ändå :)



Dessutom har jag blivit inspirerad att köpa en chokladkaka idag, efter allt prat om choklad och godis senaste tiden. Jag hoppas att det är lika gott som det ser ut att vara.



Så ikväll blir det choklad och tv. Ska bara se ut vad jag ska kolla på, om det finns någonting intressant på tv. Annars finns det säkert någonting här på datorn jag kan kolla på? Någon som har några förslag?

Men nu ringde det från Leksand, får se vad som finns och sägs där.


Promenad


Jag och Lisette var ut på en liten promenad runt älven på förmiddagen, var faktiskt skönt. Jag hade räknat med att det skulle bli lite jobbigt men det var det faktiskt inte, trots att jag var lite trött. Men skönt att få luft iallafall. Tack Lisette!

Annars har jag inte gjort mycket idag. Kikat på några avsnitt av serierna Dexter och Heroes. Ni får kalla mig tokig eller så får ni säga att ni inte vet vad det är, men det är bra. Ni borde se, lovar det är bra! Finns andra bra serier också som man kan kolla på, jag tycker ni kan börja med det nu :)

Har setat och funderat på och göra mat sen typ 12, men inte blivit av. Så nu funderar jag på att gå och köpa en pizza istället, med bearanisesås på, som nån sa :)

Ont i huvud också, haft ett tag nu. Lika som igår, så hoppas det går över till ikväll som det gjorde igår? Ont i huvud och trolig feber (har ju ingen mätare, men man kan ju känna hur man mår istället?). Life's a bitch.



Sjuker


Hade en sådär dag igår, allmänt trött och hängig med huvudvärk på det. Inatt sov jag halvdåligt, svettades och frös i omgångar. Så idag blir jag hemma från jobbet, försöka kurera mig på något vis. Mest vila och ta det lugnt.

Gissar att jag har dragit på mig en feber också, då jag är som jag är och varit som jag varit inatt.

Drömde att mamma var på besök hos mig inatt, och gav mig skäll. Klagade på att jag inte använde en garderob som hon skulle gjort samt klagade på att det låg kläder lite här och där. Jag säger då det, föräldrar? Kan inte ens låta bli att klaga när man sover?  :)

Blev inte så mycket sagt igår efter träningen för övrigt. Det var en ganska okej träning, fast jag blir mest bara trött på det. Jag hinner liksom inte fokusera på innebandyn när det är en massa grejjer runtom hela tiden. Det blir 1.5 timmes intensivt "någonting" (kan inte sätta något bra ord på det).

Efter träningen så fick jag reda på att jag ska på bio någon gång i framtiden också. Jag klagar inte (även om det kan låta så ibland). Men om någon frågar så blir jag medtvingad :)

Ska ringa jobbet och säga att jag inte kommer. Men tyck inte synd om mig, det finns andra som har det jobbigare än mig. Tänk på dem, tyck synd om dem!   Kram


Vad är det för värld vi lever i?


Hur kommer det sig att jag hamnat i en konversation på msn med två damer som pratar sexleksaker, underkläder och gud vet allt? Hur gick det till?

Men men, jag får skratta lite iallafall så jag är nöjd.


HELP!




Träningen närmar sig


Japp japp, snart dags för innebandyträning. Och ett litet förtydligande för dem som inte insett hur saker ligger till: Jag spelar inte innebandy själv utan jag är alltså tränare för ett gäng tjejer i den lite småjobbiga åldern 14-15.

Träningen är planerad också, blir uppvärmning+info, värma målvakt, passning+målvaktsträning och sedan PowerPlay och BoxPlay (alltså en man mer på plan och en man mindre på plan). Jaa, det var väl ungefär den träningen det, låter väl rooooligt? :)

Huvudvärken släpper inte heller, dumt. Trots att jag kurerat mig med nyponmedicin, förstår inte vad som är fel. Jag har inte tvättat idag heller, olydig pojk jag. Får kanske tvätta en maskin imorgon istället?

Jag är trött, seg och lite hungrig (trots att jag åt middag idag). Känner mig allmänt konstig helt enkelt.


ajaj, min huvud!


Huvudvärk, känns inte bra så ska försöka återhämta mig lite. Köpt medicin (NYPONSOPPA!) så det ska nog gå över. Så snart blir det tv-tittande med nyponsoppa och pan-pizza (ojoj, nyttigt!). Hade ju matlåda på jobbet idag, så lite fett måste man väl få unna sig?  Hoppas ingen blir avundsjuk, ni har väl bättre saker att äta?



Ikväll är det ju träning med tjejerna också. Har tänkt ut att de fungerar lite som hjälplinor när jag har det tungt. Jag är ju ledare så måste ju dit, oavsett hur jag mår (ja är jag riktigt dundersjuk så åker jag ju inte, men psykiskt). Så även om jag mår dåligt när jag åker dit, så drar jag mig iväg och det blir bättre. Istället för att bara sitta inne hemma och uggla och bara bli sämre?  Smart det är att ha så ibland :)

Nej, vila huvudet ska göras nu. Och äta min lyxmiddag! :)


Livet går i vågor...


Detta är lite dravel om mitt liv, inget lästvång. Borde nästan skaffa en till blogg för sånt här, så jag kan filtrera vad ni ska se och inte se. Detta passar sig bättre någon annanstans känns det som men jag har ingen annanstans så det får bli här. Don't be afraid of the truth.



Tyckte inte att det var länge sen livet kändes dåligt, tråkigt och allmänt tomt. Nu känns det lite likadant igen, men däremellan har jag hunnit ha en kortare lite bättre period. Den dagen då jag får bättre självförtroende och tycker bättre om mig själv så kommer dessa bättre perioder förhoppningsvis bli längre och ännu bättre.Tills dess får jag försöka jobba på mina "problem" med mig själv.

Det dumma är att jag vet inte varför jag tycker som jag tycker om mig själv. Det finns ingen som uttalat att de hatar mig. Det finns ingen som uttalat att de ogillar mig. Det finns ingen som uttalat att de inte vill vara med mig. Det finns ingen som uttalat att de inte vill prata med mig. Ändå är det min grunduppfattning av vad folk tycker om mig när jag träffar någon ny person. Inte konstigt då att ingen vill vara med mig om jag har grunduppfattningen att de skulle ha det bättre utan mig redan från början, det blir ju en ganska så stor barriär man måste över för att "övertala" mig om att så inte är fallet.

Jag vet som sagt inte vartifrån dessa tankar kommer, men de finns där. Jag önskar man bara kunde ta bort dem, det skulle göra mig mindre osynlig mot världen.

Men!  Det finns en liten positiv sida av detta också. Jag har blivit bättre de senaste åren. Jag har insett att det finns folk som faktiskt vill prata med mig, som faktiskt vill umgås ibland. Och jag har insett att jag har detta problemet. Nu måste vi bara bli ännu bättre, help me help you!


Så, kände bara att jag skulle få lov att skriva av mig lite av detta. Lovar ett lite mindre seriöst inlägg i eftermiddag eller i kväll.

Have a nice day!


Någon annan


Ibland önskar jag man vore någon annan, en bättre människa. Det är inte mycket jag vill ändra på men vissa detaljer som skulle göra att jag skulle kunna känna mig trygg i mig själv och lita på mig. Tro på mig själv helt enkelt. Kan någon fixa det? Jag kan byta bort andra egenskaper om det behövs...


IKEA shoppning


Shoppade på ikea, här kommer mina saker jag köpte.









Imorse kändes det mesta lite segt, det blev bättre men nu tillbaka till segt. Kanske sova, blir livet bättre då?


Såå, nu är det slutvilat!


Japp japp, jag är tillbaka. Stronger than ever! Eller ja, kanske inte. Men tillbaka iallafall!

Dagen idag då?  Som jag troligen berättat så vaknade jag 9, gick upp och insåg att klockan var 8. Men redan vaken, så vad göra? Duschade och hamnade framför datorn med mycket givande samtal med mina damer (även om jag till och från var mindre delaktig) :P

Sedan när tiden blev dags, så gick jag hem till pappa och fick maat (kött, potatis samt stekt lök och svamp). Sen åkte vi till bror på en snabbvisit, ta emot beställning (IKEA) och därefter hämta mamma på jobbet. Direkt vidare till syster där vi skulle få lite tårta (myycket folk och barn man inte kände) sen efter det for vi vidare till IKEA-landet :)    Efter vägen började jag ångra mig något, missade ju innebandymatch samt planerad promenad pga IKEA, men det blev bättre när jag väl kom dit. Det var faktiskt ganska roligt att gå där, nu när man skulle köpa något själv (eller lite åt mig och lite som jag fått på beställning). Och damerna vann ju innebandymatchen stoort utan mig också, så de behövde mig inte?  Hoppas ingen blev besviken iallafall.

Det blev ju en del inhandlat även för mig, köpte första delen i min skog också. Får se om det kommer bli bra när den väl är på plats också. Stooor fet stam har den, jag som inte ville ha stam när jag kollade sist?  Men men, det blir nog bra :)    Mamma tyckte jag skulle köpa så jag gjorde (duktig pojk, gör som mamma säger!) :P   Kanske kommer en redovisning av alla inköp sen?

Åkte på City Gross och handlade på vägen hem också, gillar inte den affären riktigt. Vet inte vad det är, men folk brukar ju gillla den?  De hade youghurt som gick ut för 6-8 dagar sedan? Man får visst hålla koll om man handlar där verkar det som? Dum affär iallafall, men fick ihop så jag kan äta frukost imorgon.

Oojj va långt det här blev, men ni som står ut och läser så här mycket.. jag skulle vilja säga att det är värt det, men jag är faktiskt tveksam! :)   Men fortsätter iallafall.

Nåja, efter City Gross blev det åka hem, lämna grejjerna och sen ta på promenadskorna och gå hem till Lys och lämna beställningarna. Hon blev nog liite nöjd iallafall tror jag, även om jag inte lyckades få med allt. Bättre lycka nästa gång helt enkelt?   Man kan ju inte vara bäst på allt, direkt?  Träning heter det!  :)     Fick kolla på lite ensam mamma hos Lys också. Men det är ju lite som hon säger, vi har redan bestämt hur det ska sluta (iallafall för två av mammorna, och en blir tyvärr utan) så behöver inte se mer?   :P


Och som en avslutning: Vill man spela Wii här, då ska man spela Guitar Hero också!   Spelar ingen roll hur "dålig kombo" det är! :)


Förtydligande


Jag vill bara förtydliga min dröm.

Det handlar om att jag fått reda på att jag inte är som alla andra killar som folk känner vilket då borde göra mig mer som en tjej?  Därför jag blev ihopmatchad med en kille i drömmen, övertygad.

Så det skulle nog hjälpa om ni övertygar mig om att det finns fler killar som är som jag!  Tack på förhand.


[ Bortgift ]


Inatt har jag haft minst 2 jobbiga drömmar men bara en jag tänkte dela med mig av. Jag blev bortgift, men inte till vem som hellst heller. Utan jag blev ihopparad med en kille? Jag skyller allting på Lys som snackat så om hur jag inte är som andra killar etc. Okej, mitt undermedvetna tog egen kontroll över dessa uttalanden och tog för givet att jag var en tjej? Men som tur var hann jag bara träffa honom (eller ja, knappt det) innan jag vaknade. Fick träffa hans 3 hundar som förstört hela hans hus då de verkade få göra alla behov inomhus. Ja alltså, jag vill inte bo med honom. Capish?!

Dessutom håller mitt ansikte på att fördärvas av en finnodling som slagit upp. Besparar er därför bilder, får lägga upp gamla bilder de närmaste veckorna tills finnodlingen är utdöd? Jag ogillar nämligen finnar, även om de verkar gilla mig. Ploppar fram överrallt känns det som, uscha mig vad jobbiga de är! Kan ingen trolla bort dem, nu?!

Dessutom vaknade jag runt 9 imorse, men nu när jag sitter här vid datorn så inser jag ju att klockan inte ens är halv 9. Dumma vintertid som förstör allting, nu fick jag ju helt plötsligt en timme extra som jag inte vet vad jag ska göra på. Spela Wii kanske, annars vet jag inte?  Kan ju inte gå hem till pappa än iallafall. Måste äta frukost också, för den delen.

Sov vidare ni som har vett till det!   Jag ska äta frukost, se på tv, gå till pappa, få mat, åka på kalas/fika och sen till IKEA. Hela dagen planerad, ända till kvällningen.



Tomt och händelselöst


Nu setat ett tag framför tvn, verkade inte vara så mcyket som händer där. Och ingenting händer vid datorn, helt tomt.

Så jag går och lägger mig, i hopp om en livfullare dag imorgon. Blev ju just ett bra enmånaders jubileum detta! Uscha då!

Nu är det natt, kram!


Slutspelat


Ikväll var det alltså poker som gällde. Började med att åka hem till pappa för att hämta honom, men han var hos morfar (typ ett hus bort bara) och fixade lite, så jag fick vänta en halvtimme typ. Fick prata lite med mamma och en av mina brorsdöttrar också som var där och hälsade på. Passade också på att äta lite riven morot som de hade gjort iordning (såg ut som de åt det som godis, inte till mat eller så?), men det var gott iallafall!

Sen åkte vi iväg till min kusin, spela lite kort. För att göra en ganska lång historia kort, så kan jag väl säga att jag gick minus 10kr på kvällen och nu vet jag inte hur jag ska överleva resten av den här veckan (dvs en dag till) :P  

Vet ni för övrigt att det blåser så jävla mycket ute så taket ute på balkongen vibrerar och låter som nå jävla tåg eller nått som åker förbi!  tur man inte sover på den sidan av lägenheten!

Fick förfrågan att följa med till IKEA imorgon också, av mamma och pappa. Så i det blev också hela morgondagen planerad, från att ha varit att gå runt hemma och lalla, städa lite och så till att gå hem till pappa, få mat, hämta mamma, åka på kalas och fika sen åka till IKEA. Sen på kvällningen efter IKEA blir det promenad, som det ser ut nu iallafall.

Dessutom finns det någon som höjt mig till skyarna idag känns det som. Jag tackar för den reklamen, men behöver ju inte överdriva saker. Och snälla, fixa inget pris. Det skulle nästan kunna bli pinsamt :P   Men gav ett erbjudande som gäller alla intresserade, hör av er om ni vill se mig dammsuga så får ni komma hit och kolla när jag gör det ;)

Nu tv, sen sova, sen vakna och sist hem till pappa för lite mat. Blir således borta heeela dagen imorgon, kommer nog inte bli så mycket skrivet då gissar jag. Ni överlever ändå? Annars finns jag på telefonen, för er som har privilegiet att ha tillgång till mitt telefonnummer :)

Tv sen natt natt, kram


Dagen i bilder


När dagen började kände jag inte alls för att göra någon nytta. Satt mig således framför tvn med gitarren i knät och lirade lite Guitar Hero. Det gick bra (på medium) tills det började gå dåligt (på Hard) och jag ville sluta. Så då fanns inte mycket annat att göra än att börja göra nytta då? Började med att kolla på min tvätthög och insåg att någonting måste göras.


Sagt och gjort, maskinen fick göra lite nytta idag också, och som ni ser så tvättar jag mer än ett plagg åt gången ;)



Förutom tvättning har det blivit diskning 2 gånger. Ni får "tyvärr" bara se bilder från sista diskningen, då jag inte såg så trevlig ut på bilderna från första diskningen :)   (Om någon tycker det är mycket disk så beror det inte på att jag diskar sällan utan på att jag har så mycket besök som använder mina tallrikar) :P


Jag har dessutom "gjort" mat idag. Finns troligen många matkritiker som skulle spy på mig för att jag ens tycker att detta är mat, men det mättar magen och det är ju ganska lätt att göra. Det är ju trots allt bara att värma på :P


Dessutom har jag gjort lite rent i köket också idag, fixat spisen lite fin och dammsugat. Mer av den städningen blir det, bara jag orkar. Men ni får lite bilder på mig in action där också.


Annars har det inte blivit så mycket mer idag, ännu. Kan ju tillägga att jag haft hjälp av Miss Li att ta mig igenom diskning, tvättning, matlagning och städning. Henne behöver jag ju iallafall inte dela med någon väl? :)    Dessutom har jag filtrerat bort vissa bilder som inte passade sig här, då jag började dagen utan byxor. Jag vill ju inte skrämma iväg mina läsare! :)

Hm, jaha. Det här var väl väldigt intressant antar jag? Hm, gissar att det kanske var en dålig hyllning till mitt enmånadersjubileum?  Men kom på någonting bättre själv då!  Otacksamma jäklar?


Jubileum!


Idag är det en månad sedan jag återskapade min blogg, det måste firas på något vis. Förslag?

Jag får fundera ut någonting, för troligt är väl att jag inte kommer få några vettiga förslag (om ens något alls). Synd att jag åt bullarna inatt, annars hade det ju varit en bra jubileumsfika :)

Vi får fundera helt enkelt!


Skönhetssömnen kom till slut!


Inatt har jag sovit, och sovit och vaknat en snabbis och sen sovit mer!  Gissar att jag somnade runt 1 eller liknande och nu vaknat runt 11 vilket alltså ger mig ungefär 10 timmars sömn (det är alltså ungefär 4 timmar mer än jag är van vid). Jag borde ju få hur mycket energi som helst idag? :)

Idag är tanken att operation städning fortsätter, kanske blir det lite renare och finare efter dagen? Ikväll blir det ju poker hos min kusin (som ju faktiskt är tjej om ni inte visste det) :)   Ja, det är väl typ det som sker idag gissar jag, kan inte komma på någonting mer som jag borde göra.

Nej nu ska jag äta frukost, sen stääda. Ingen verkar ju vilja vara vid datorn och ge mig sällskap här ändå. Ni får sova vidare då? :)   Kram


Jag tänkte inte blogga..


Hade inte tänkt skriva något ikväll egentligen, men nu sitter jag här ensam och övergiven så då skriver jag väl en rad då.

Är trött och har ont i huvudet. Troligen grovt undernärd, inte ätit något sedan lunchen på jobbet (om man bortser från lite tårta jag fick i soffan på jobbet). Ont i ögat av trött och huvud också :(  Fick telefonsamtal av paniktjej strax före soffan också, trodde inte jag skulle svara? Jag har sällan så fullt upp på jobbet att jag inte kan svara, bara så ni vet. Bara att ringa! :)

Har tjatat till mig bullar också, fast visste inte att jag skulle få. Fick det som en överraskning, en glad sådan. Dock inte smakat ännu, blir snart. Men jag tror jag kan säga redan nu att de är godkända? :)    Fick med som sällskap till blomlandet (eller vad det heter) också, bra det. Jag var helt vilsen, visste inte ens vart vi skulle!  Fick lite skäll också, bara för jag inte visste?   Nåja, jag tål lite skäll ibland.

Som vanligt känns det som jag har jättemycket att skriva, men jag vet inte vad alla dessa saker är?   Ni vet säkert massor av saker som jag glömt bort att skriva, men jag känner mig helt borta i skallen idag.   Tror jag ska lägga mig i soffan och se på Scrubs och äta mina bullar :)

Fick reda på att jag "börjar låta som XXXX" idag.. okejt, tack?   får börja tänka efter lite mer, innan jag säger saker, tror jag... Dessutom har mitt "smeknamn" Snö börjat bli utbytt mot Snöboll.. gillade inte så mycket i början, men blir bättre och bättre. Gillar bättre än Snö nu faktiskt, snart kanske jag gillar bättre än Micke? :)

Faen också, insåg precis att jag nyligen sett scrubsavsnittet som visas nu :(  Blir kanske tidig sömn ändå?  Eller så plockar jag fram gitarren (ni kan vara lugna, det är ingen riktig gitarr) och spelar lite Guitar Hero och äter bullarna till det istället?   Jag vet inte, jag känner inte för att sova trots att jag är HYPERTRÖTT!

Men här orkar jag inte sitta kvar länge till..


Då var det dags!


Japp, snart dags att gå iväg till jobbet för att göra ännu en dag.

För er som undrar hur det gick igår, med städning och dylikt, så blev det faktiskt en del städat gjort igår också. Fixade nästan rent i hall och matplats, funderar på om jag måste försöka flytta lampan över matbordet på något vänster också. Men får se hur det blir, om det blir hållbart. Annars får jag ändra tillbaka allt :)

Ikväll blir det ju innebandy, så troligen inget städa idag. Men kanske imorgon hinner jag fixa lite städ före poker hos kusin? Sen har jag ju heeeela söndagen på mig :)

Meen nu måste jag pysa till jobbet. Kommer ihåg matlåda idag gör jag också, DUKTIG ;)

Alla ni som sover, sov vidare. Alla ni som ska jobba, stick och jobba då! Alla ni som ska plugga, lycka till med plugget. Det kommer nog gå bra med allt ska vi se :)

Kram kram


Trött, hungrig och illamående


IDAG har jag äntligen tagit mig upp efter att klockan ringt. Klockan ringde 6.40, 6.45, 6.50, 6.55 och 7.00. Vid sista ringningen stängde jag av och gick upp, duktigt va? :)

Jag är fortfarandet trött dock. Och hungrig. Och dessutom lite illamående, men troligen på grund av min hungrighet.

Snart ska jag duscha, sen äta någonting snabbt och därefter rusa iväg till jobbet. Resten vet ni.

Tjo hopp, hej då.


Sovdags


Nu ska det sovas, det kan jag lova!  Imorgon: Vakna, jobba, äta, jobba och sen förhoppningsvis kika fram en skog att ha i vardagsrummet :)

Blir inte mer nu, mer än att jag kan säga att det är svårt att vara anonym ibland. Trots att man påstår sig vara anonym! Tänk på det ;)

Natt kram


Fastnade på jobbet..


Var som sagt ner på jobbet och lämnade en skiva. Hade sett att jag fått mail från en annan snubbe på jobbet (som för övrigt också heter Mikael) om att grejjer var färdiga som han hållt på med som jag behöver för att fortsätta. Så jag satt mig ner och började jobba igen men det blev något fel med det han hade gjort. "Dumt, sa räven" och jag åkte hem igen. Kom ihåg cykeln den här gången :) Men iallafall, kastade bort en timme på jobbet "i onödan". Nu ska jag börja min städarkarriär igen. Ropa om det är något, jag finns i krokarna!


HAHA, vilken vits!


Var på väg till jobbet igen men började läsa en kalletidning och sprang på en vits så jag inte kunde sluta skratta. Kanske är det jag som är trött och lättroad, eller så är den här helt enkelt en klass för sig.

En man gick ut på isen för att fiska en kall vinterdag. Han började borra ett hål, när han fick höra en dundrade stämma från ovan:
- Det finns ingen fisk under isen.
Mannen blev lite förundrad, men fortsatte borra. Snart hörde han stämman igen:
- Det finns ingen fisk under isen.
- Är ... är det du, Vår Herre? undrade mannen.
- Nej, det är vaktmästaren här i ishallen, lät det från högtalarna.

Kan du sluta skratta? Jag vet att jag inte kan det iallafall, den var lite hysteriskt rolig faktiskt :)

Men nu försvinner jag, tjolahopp!


Glömske petter


Nyss hemkommen från jobbet men insåg ganska snart att jag måste tillbaka för att hämta min cykel. Jan på jobbet hoppas av glädje då han också får låna min office-skiva idag (skulle haft med mig den idag, men glömde den precis som med allting annat dessa dagar.

* Glömde matlådan igår.
* Glömde gå upp i tid imorse.
* "Glömde" matlådan idag ;)
* Glömde skivan till Jan imorse
* Glömde ta med cykeln hem från jobbet.

Säkert glömt massor med mer saker, isåfall får ni ropa på mig så ska jag fixa det också!  Men tanken för resten av dagen är iallafall att jag ska ner på stan, lämna skivan, ta med cykeln hem och sen väl hemma ska jag... nog städa. Och kanske tvätta. Och massor med vila! :)

Ringde pappa på vägen hem för att höra om han skulle vara med på pokern i helgen eller inte. Fick reda på att de hade åkt till IKEA de jä*larna. Skulle visst köpa nå garderober eller va de nu va, frågade om jag skulle ha något. Men nej, jag behöver väl ingenting från ikea?  Skulle isåfall vara fler tallrikar så jag inte behöver diska så jätteofta? ;)   Nej men det är väl inte så jättetrevligt om man skulle fylla hela diskbänken med disk, så jag tror jag skippar den idén.

Senaste dagarna har det också bestämts att jag ska köpa en "skog" och sätta in i vardagsrummet. Eller ja, jag ska kolla iallafall. Ska bara se till att få med mig en hjälpreda som kan det där med gröna saker. Gäller att vi har tid någon gång också, men det löser sig. Bestämt att det ska kollas iallafall och jag tror faktiskt att det kommer bli skitsnyggt om jag får hit lite grönska (gäller bara att jag får dem att överleva också, inte så intresserad av att byta ut varannan vecka). Kanske någon kan ta på sig att komma hit och vattna? ;)

Men nu ska jag väl gå tillbaka till stan då, därifrån jag nyss kom typ. Bara jag inte fastnar på jobbet så kommer jag ganska snart hem igen för både städ, tvätt och vila.

Bye!


Klag klag klag


Vill klaga lite också.

Det är kallt ute!!  Typ nollgradigt. Och nu blir jag lite senare till jobbet också, för jag skulle ta mig tid att skriva det här :)

Puss hej!


Seeeeg torsdagmorgon


Nyligen vaknat till och insåg att jag nog inte hinner till jobbet klockan 8 så får bli senare idag (igen). Siktar på halv nio då.

Hatar när det blir såhär, jag har ju klockan på ringning 6.40 samt 7.00 men jag går inte upp för det. Det måste innebära att jag inte sovit så mycket senaste veckorna, jag brukar ju alltid gå upp när klopckan ringer. Så ja, jag blir frustrerad när det blir såhär, med tanke på att jag alltid klagat på folk som är "såhär".

Men men, tur man får flexa lite på jobbet, spelar ingen större roll när mank ommer bara man kommer före nio :)

Vet dock inte vad jag ska skriva nu, allting känns som en stor röra. Ser fram emot helgen.

Kram på er



tyst


Dagen har levt i ett tyst tecken då jag inte har gjort mycket väsen av mig. Inte varit mycket synlig, jobbade 8.30-18 (tror jag det var?). Sen hem, hämta bilen och åka iväg för att hämta väskor och overaller som beställts för att visa upp nya föreningen. Ni ska få se fiina bilder, jämför nya och gamla. Vilken är finast? Jag vet iallafall vilken som är skönast!



Nååå??  Den nya (blåa) är iallafall lite skönare, speciellt byxorna. Fast gillar inte att det inte är nå tryck på byxorna, dumt. Men den fick godkänt iallafall, även om jag ångrar lite att jag skrev Micke på tröjan istället för M Eriksson eller bara Eriksson. Nåja, det är som det är med det.

Annars vet jag inte ritkigt, vad jag ska skriva. Jo förresten, JAG GLÖMDE MATLÅDAN IDAG!! Hur jävla dum får man vara, stod uppe sent igår kväll och gjorde låda men glömde den, fy fan. Ändå tänkte jag ju på det på morgonen, det är till att vara idiot alltså. Och imorgon måste jag också glömma lådan, för då är det ju torsdag. Så blir inte förrens på fredag jag får nytta av min mat.

Annars händer inte mycket här i livet. Imorgon blir en helt vanlig torsdag, jobba och sen hem. Förhoppningsvis hinner jag städa lite då också, får se då. Sen fredag blir det kanske en tripp till Säter för att se på lite innebandy, annars vet jag inte vad jag ska hitta på efter jobbet. Lördag kväll blir det troligen poker hos kusin (ryktades att hon skulle bjuda på mat också, låter ju ännu bättre) och sen på söndag blir det baaara lugnt (näästan iaf).

Nej, snart dags att duscha av sig svetten och skiten tror jag. Sen kanske slappa lite framför tvn ikväll igen, eller sova direkt? Mjaa, jag vet inte så ni får leva i osäkerhet.. Sover han? Ser han på tv?  AARRGGHHH!??!?!



Förresten!!


Det blåser :(


Onsdag igen


Jaha, då var det onsdag morgon igen. Jag är trött, som vanligt. Orkar inte dra mig till jobbet till 8 (uppenbarligen) så det blir att gå om en kvart eller så (tänkte bara skriva en rad först).

Idag är det jobb och sen blir det träning, ungefär det jag hinner med. Förhoppningsvis fortsätta med operation städa ikväll också.

Var för övrigt lite duktig igår, trots att jag hoppade över mitt stora uppdrag. Jag tvättade en maskin tvätt och gjorde två matlådor (efter lite tjat och övertygelse från annat håll). Så idag blir det matlåda, inte gå ut och äta.

Har för övrigt lite träningsvärk idag, skönt! Det ska ju kännas att man har tränat (det var det som var min hemliga aktivitet igår). Nöjd att jag gick och tränade faktistk, helt oplanerat egentligen. Me like big time!

Nje, nu måste jag nog fixa fram lite kläder, klä på mig och springa iväg till jobbet. Men ni klarar er bra utan mig, gjort i många dagar tidigare så kommer nog gå bra idag också.

Puss hej


Me like




Jag är besviken :(


Jag är besviken på mig själv. Precis bestämt mig för att inte sköta mina sysslor idag, blir inget städa. Ska byta lakan bara. Anledningen är simpel, jag orkar inte idag. Jobbat lång dag, gjort hemlig aktivitet och sen var på intersport för vår föreningskväll. Ungefär där tog energin slut.

Men jag har köpt mig min dunderhonung, min spenat.. ja mitt nya beroende: Nyponsoppa. Jag fattar inte, när jag bodde hemma med mina föräldrar så blev det aldrig nyponsoppa och sen när jag flyttade hemifrån så började det bli oftare och oftare.. Ibland flera liter per vecka :)   Men ni kan vara lugna, jag har lugnat ner mig lite. Första jag köper på någon vecka nu faktiskt :D

Så ikväll blir det nog mest dator, tv och nyponsoppa. Vila ut mig lite, invänta träningsvärken som kommer krypandes.

Vill förresten också påpeka att jag kommer att göra vissa saker idag som jag lovat. Jag ska tvätta en maskin tvätt och jag ska försöka ta mig tid att göra lite mat för att ha i låda.. ( Om jag orkar )

Orkar inte skriva mer nu..



Ännu en dag knackar på min dörr


Tisdag morgon... Varken orkar, hinner eller vill skriva så mycket just nu.

Men idag:
* Jobba (8-18.30 om ingenting förändras)
* Föreningskväll på Intersport för IBF Borlänge (18.30-20.00, max)
* Hem och tvätta en maskin tvätt och städa

Det var dagen idag.


F'låt, jag ska bättra mig.


Xider och recept


Sitter här på en måndagkväll och dricker lite cider, och det är bara såååå gott just nu. Klassas som alkoholist som dricker i min ensamhet? Nejdå, händer ju inte varje kväll så då är det lugnt tycker jag.

För alla er som gillar bakverk vill jag göra lite reklam om en blogg jag precis sprang in på, den hittar du här. Jag såg ett par muffins som såg hur mumsiga ut som helst, till och med så jag måste prova baka det någon gång och då är det illa (eller ja, ni förstår hur jag menar).

Nej, nu ska jag se klart på tv och sen blir det sängen som gäller. Så det här är sista inlägget nu, loooovar! :)


Jag sviker...


Första kvällen av mitt nya liv, och jag sviker redan.

a) Jag hann inte städa lika mycket som jag räknat med. Men fick ganska så fint i vardagsrummet iallafall, får vara nöjd med det? Fortsätter imorgon.
b) Jag hann inte göra någon mat (varken att äta eller för låda imorgon). ILLA!  Får bli bättring imorgon!
c) Jag var värdelöst oaktiv på träningen ikväll, kunde lika gärna varit någon annanstans?

Så helt enkelt, jag har svikit idag. Troligen mest jag som blir besviken, men det räcker. Jag lyssnar på mig själv ibland också. Så det blir helt enkelt bättre imorgon, måste bli. Ska försöka gå upp tidigt, kanske vara på jobbet före 8 iallafall?

Som bekant så halvkikade jag på "Ensam mamma söker" som går på 3an på söndagkvällarna. Alltså, det är lite lustigt hur vissa killar börjar bete sig ibland. Börjar bli svartsjuk och håller på, kastar ur sig opassande saker. Blir jag också sån? Dumt isåfall!

Var förresten en av tjejerna på träningen som fick liniment i ögat idag. Vi hade ett nytt liniment, starkare än de övriga vi haft tidigare. Till att börja med drar hon på flera lager (räcker med ett, tjejerna som hade på ett lager klagade efter tränignen) och därefter hade hon fått på handen och fick därefter in det i ögat den vägen. Hon var inte med nå mer, gick mest runt och klagade över att det sved och gjorde ont. Kan gissa att det inte var så jätteskönt direkt, hoppas att det löser sig smidigt för henne.

Hm, verkar inte vara någon vaken som vill prata med mig. Eller så ignoreras jag bara, kan ju vara så också. Ska äta något och sedan sova då, lika bra när det är så tomt här ändå. Speciellt om man ska dra sig ur sängen tidigt imorgon.

Blir mer spänning i bloggen imorgon!


Operationen påstartad


Japp, nu har jag påstartat operation "städa" :)

Har nästan hunnit klart med vardagsrummet, så tänkte lägga upp lite bilder här. Men för att inte skrämma iväg mina fans så tänker jag inte lägga upp några före bilder, utan bara efter bilder :)

 


Det är vardagsrummet, eller en del av det iallafall. Tvn syns inte, men det kanske kommer med på morgondagens städbilder? Hoppas det ser ganska tillfredställande ut iallafall.

Har för ovanlighetens skull lite jag skulle vilja skriva om, men nu ska jag ju iväg på träning istället. Men kanske kanske kommer jag ihåg det till ikväll efter träningen?

Kram hejt


Inte bli besviken nu..


Men jag ser inte ut som någon riktig kyckling. Inte ens lite, så det var en liten överdrift från min sida. Jag ville bara påpeka att jag skulle ha gula kläder på mig, helt enkelt. Jag tog en egoblid på jobbet, men den blev så gul hela bilden så det blev inget bra (dåligt ljus). Ni får klara er utan bilden helt enkelt, och tro på mitt ord.

Nyss hemkommen från jobbet nu, sitter och tuggar på min chokladkaka (som visst inte ska få leva hur länge som helst?). En liten ruta kvar nu bara, sen är den slut!   Så då är cirkeln sluten, två bitar till frukost och fyra till middag? :)  Nej jag ska faktiskt försöka göra lite mat idag. Efter att jag städat. Idag åt jag pizza på lunchen, orkade inte ens hela. Vad är fel på mig?  Ni får en bild på resterna :)



Jag har nämnligen bestämt mig för att bli en "duktig" människa. Jag ska börja med att städa lite idag, vilket innebär att jag ska dammsuga lägenheten. Bort med allt grovt skit som följer med dammsugaren helt enkelt. Steg två i min "bli duktig" stege handlar om mat. Jag ska bli bättre med matlagande och matlådor (kanske till och med en grönlåda någon dag?). Steg tre, träning (både gym och jogga/promenader).

Hm, det blev en ganska liten stege, 3 steg bara?  Säkert glömt något, men isåfall kan det inte vara så viktigt. Det räcker med en liten pall med tre steg till att börja med iallafall, kommer bli svårt nog ändå.

Hm, återigen känns det som det är någonting jag glömt. Det är lite frustrerande, man kan gå igenom en hel dag och tänka att det där lär jag skriva om, eller det där kan jag ju skriva en rad om. Men när man väl sitter vid datorn då har man inget att skriva!  Tur ni har som slipper läsa allt mitt tjat om ni vill, tänk på mig som måste tänka och skriva allt varje dag :)

Neej, måste börja fixa lite nu om jag ska hinna allt jag tänkt innan träningen ikväll.

Be fair, take care.


God morgon, måndag


Sitter här, relativt nyvaken. Messades lite inatt, trots jag inte kommer ihåg det. Vaknade uppenbarligen till, svarade på ett mess och sedan somnade igen. Vaknade inte av att jag fick nästa mess så det svaret skickade jag nästan 1,5 timme senare. Skönt att veta att även jag kan sova om telefonen ligger bredvid och vibrerar :)

Idag är det som alla vet måndag. Jag borde kanske vara på jobbet tycker ni? Jo det tycker jag också, men känner inte för att gå dit tidigt idag så siktar på att börja klockan nio idag. Har inte duschat än heller, så det måste göras. Har inte ätit än heller, så det borde jag kanske också göra. Men... varför sitter jag här då? Bra fråga, det är väl så kanske att jag blivit beroende? Om det stämmer, är mitt första stora beroende ett bloggberoende? Hm, okej, det är väl iallafall bättre än cigaretter, snus och kaffe iallafall. Bara ingen lider av det, passiv bloggning heter det. Samma som passiv rökning, fast för bloggning istället. Ni får klaga om ni vill att jag ska sluta snacka goja här :P

Händer inte så mycket idag heller. Jobb typ 9-18 eller liknande. Sen träning 20.30 till 22. Kanske tidigare till träningen och kolla på F95-96 som tränar före också?

Idag blir jag nog gul kyckling på jobbet, gul t-shirt och gul/vit skjorta utanpå det. Vågar inte ta bild, för då blir jag utskrattad? :)

Har ni funderat något på min lilla tankenöt från igår då? Meningen med livet? (Bara så ni vet så garanteras inga svar här i bloggen, jag ville bara lyfta frågan). Kanske blir lite funderande runt den frågan idag annars?

Ojoj, duscha nu ju! Kram hej


Rapport


NU ska jag borsta och sen sängen. Så ni har koll på vad jag gör och inte gör. Jobb imorgon ju!

En tankenöt: Vad är meningen med livet?

Natti.


Gammal man, gör så gott han kan


Två saker på tv jag vill se nu, samtidigt. Hur gör man då? Svaret ser ni nedan.



Hihi, två tvprogram samtidigt :)   Men missar ju rösten på ena programmet, men det är väl bättre än missa hela programmet iaf.

Och Lys, jag tänkte om jag trampade på några ömma tår. Därför jag blev fundersam, speciellt när det blev tyst också. Men nu vet jag ju varför det blev tyst, så det är okej. Jag är glad du inte blev arg bara :)

Nu ska jag återgå till tvn och mmmmmmm :)



Promenad...


Fick som sagt mat hemma hos mamma och pappa idag. Det blev kyckling med någon slags dillsås med kräftstjärtar i och ris till det. Det var gott, tyckte jag iallafall. Mamma som gjort det klagade på att det var dåligt kryddat etc, men jag var så nöjd så. Gratis är gott?

Efter mamma och pappa blev det en promenad runt ikring. Blev tjärna ängar, jax, kupolen och sen hem. Gjorde ett mellanstopp hos brodern och sa hej också, fick träffa barnen vilket alltid är trevligt. Träffar dem ju så sällan, det blir alltid att kännas som att man borde gå därifrån när man kommer dit? Ja jag vet inte. Men de är visst sugna på att flytta igen, tyckte att jag kunde fixa jobb åt dem i smedjebacken och sen köpa deras hus?   Men nja, lite för stort för mig tyckte jag då. Behöver inte 7 rum och kök (eller hur mycket det nu är)?   De tyckte jag var dum :(

Under promenaden blev det en del existensiella tankar, typ vad vi människor har för syfte är på jorden och vad jag som människa har för syfte här på jorden. Kom fram till lite småsaker, men inget vettigt som vanligt när jag går runt i tankar.

På kupolen blev det handla spel till wii som jag ska testa nu på kvällen. Vet inte om jag kommer att gilla än, men isåfall är det så. I bästa fall gillar jag :)   Sen är det nog tv ikväll tror jag, som jag ska se. Annars blir det ganska lugn kväll.

Känns som jag har massor jag vill skriva, men vet inte vad. Och vill inte slita ut er i onödan med en massa skit, så jag ger mig här.


Maat


Ska få mat av mamma och pappa idag, så blir en liten promenad till dem om 30-45 minuter. Ska få lite kyckling och nån sås och grejjer. Ja, så då kanske det blir lite ordning idag också, om man får mat menar jag :)

Annars idag, händer inte mycket. Borde (som vanligt) städa och tvätta, men nja jag vet inte. Kanske köra en sväng med dammsugaren iallafall så jag blir av med den värsta smutsen. Som det är nu vill man ju inte ens tänka på att bjuda hit folk, blir ju bara jobbigt då. Hatar att bjuda hit folk när det är skitigt och smutsigt. Man borde ha besök dagligen, då skulle man ju vara tvungen att städa. Men ingen som besöker (ingen som blir bjuden heller för den delen).

Soligt ute, ska bli trevligt att gå en promenad till föräldrarna sen. Blir nog en längre promenad därefter tror jag, om det fina vädret håller i sig. Men nu var det slut på saker att skriva för den här gången....


Ny dag, nya förutsättningar


Idag känner jag mig seg, segare än igår. Trött, ont i huvudet och lite krasslig i magen. Men jag överlever.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. En sväng runt älven kanske, om jag känner mig lite piggare sen. Ska försöka äta mat idag också, inte bara choklad och annat mindre nyttigt. Jag har ALDRIG varit så dålig på att äta mat som jag har varit den här veckan.

Måndag: Frukost före 7, lätt lunch vid 10-11 och lite godis som kvällsmat vid 21.
Tisdag: Frukost runt 9, kebab vid 21.
Onsdag: Ingen frukost, macka vid 10, pizza vid 12 och lite youghurt på kvällen.
Torsdag: Lite youghurt på morgonen, macka vid 10, hamburgare vid 12 och sedan middag runt 19.
Fredag: Frukost vid 7, lunch runt 12 och middag på kvällen (Wiho, en dag då det blev som det skulle!).
Lördag: Frukost vid halv 8... youghurt på kvällen.
Söndag: Inte börjat med något än.

Är det konstigt att magen känner sig lite konstig nu eller? Njae inte direkt. Fan jag måste lära mig äta mat, kan ju inte leva såhär! Det är fan sjukt, inte äta någonting på en hel dag? Det är ju jättekonstigt att jag är trött och seg? Näe, inte direkt. Skäller lite på mig själv, får se om det hjälper.

Mess-väckning imorse, trots att jag beställt samtalsväckning. Men mess duger det också. Hoppas allt löser sig för dig iallafall, hoppas det blir en bra dag. Och inga arga känslor om vi inte riktigt blev överrens hoppas jag.

Nu ska jag försöka plocka fram lite frukost, ha det bäst!

Kramar


Ny design


Nu har jag setat och designat om min blogg lite.

Inte så stora justeringar, ny "rolig och glad" bakgrundsfärg, nytt typsnitt och lite sånt.

Blev det bra, blev det dåligt? Berätta :)


Fortsättning på innebandyn


Kom på en sak som jag glömde ta upp tidigare. Lasse (nuvarande tränaren i laget) berättade för Hans (förra säsongens tränare samt förälder i laget och dessutom i föreningenens styrelse) att han ska sluta samt berättade om anledning och så. Han tyckte ju liksom jag att det var tråkigt och så vidare, men inte så mycket vi kan göra åt.

Pratade med honom (Hans) på telefon senare och kom då in på detta igen. Han sa, precis som jag fasat lite för, att han såg bara en lösning till en början iallafall. Att han skulle "komma tillbaka". Det skulle isåfall troligen innebära att jag skulle återigen börja skyffla bollar från hörn till hörn och inte göra något alls typ. Jag frågade hur han tyckte, om vi skulle gå tillbaka till förra årets tränaruppställning, att han har huvudansvar och jag nån slags sidekick eller om vi skulle försöka vända på det eller iallafall jämna ut det lite. Men av någon anledning försvann han, vet inte vad som hände. Visste jag inte bättre så skulle jag kunna tro att han la på, men det kan han inte gjort. Han är ju en vettig man, som man kan prata med ju.

Nåja, det var det. Ser ut att det kommer bli en jobbig innebandysäsong i vilket fall. Antingen kommer jag få mer ansvar, vilket blir mer påfrestande för mig. Eller så kommer jag inte få något ansvar alls och bara gå dit och vara en mr nice guy.

Ja, är väl inte så bra på något av dem. Man kan ju ifrågasätta varför jag ens är tränare. När vi ändå pratar om det så frågar jag mig, varför är jag tränare egentligen?  I allmänhet så är ju alla tränare i dessa åldrar föräldrar till någon spelare på något vis. Men jag är typ en av de yngsta och inte heller någon förälder. Jag har bara börjat med detta helt ideellt, utan något band till någon eller så som de flesta andra. Vad säger det om mig?


Christian the lion


Blev tipsad om att se följande youtube-klipp när jag va på kolmården. Det är inte utan att man blir lite rörd, faktiskt. Det är nästan så tårarna kommer, till och med på mig.



Slut


Nu är dagen snart slut och ingenting har man fått gjort. Åkte ju på innebandy, tjejerna spelade match. Det blev förlust idag igen, 5-1, men bättre idag än förra helgen så det känns lovande. Kanske beror på att Lasse var med idag, inte bara jag? Kanske beror på att vi försökt fixa lite i laget under veckan, med snack och sådant? Jag vet inte vad det beror på, men hoppas att det fortsätter bli bättre.

Har varit och "storhandlat" idag, youghurt, start och chokladkaka. Blir nog en kväll framför dator/tv så då kan det vara fint med lite att tugga på. Bli inte arga på mig nu men jag har ju inte ätit sedan frukost imorse, så det kan säkert behövas någonting. Bror var för övrigt med och handlade och jag betalade hans så slapp han låna pengar av mig, fick bli skyldig för maten istället. Anledningen är att jag är rädd att han ska låna pengar bara för att spela bort dem på nån sajt på nätet, det vill man ju inte gärna uppmuntra.

Hm, känns som jag har jättemycket jag vill skriva men vet inte vad det är. Sitter och kollar på simpsons nu iallafall, ska väl snart plocka fram något litet att äta så jag slipper va hungrig. Kommer kanske något mer inlägg om jag kommer på vad det var mer jag tänkte skriva.


Innebandy


Nu efter två dagar och tvä nätter på konferens, är det dags att dra igång det vanliga livet igen. Om 45 minuter är det samling för innebandymatch med tjejerna, får se hur det går då.

Jag har i alla fall skrivit ut matchprotokoll och typ allting annat jag behöver ligger i bilen redan. Så allt är fit for fight, utom jag. Känner att jag fortfarande är lite _____ efter dagarnas firande men det ska nog gå ändå.

Lite skönt att vara tillbaka, men ändå inte. Skönt att blogga lite igen faktiskt. Kanske är lite beroende ändå :S

Nu ringde kusin också, ville spela poker. Men njaa, känner inte ritkigt att jag är redo för det ännu. Måste ju återhämta sig från dagarna först. Jag är inte så ung och full av energi :P

Efter innebandy ska jag nog handla. Kanske ska bror med, han ville låna pengar. För att försäkra att pengarna  går till mat (som han säger) så vill jag vara med och handla. Lite respektlöst kanske, jag vet inte, men känns som jag vill ha koll.

Nåja, ska packa, äta och göra mig klar att pysa.

Kramisar


Företagskonferens!


Gick upp strax före 7 imorse för att hinna duscha och äta frukost innan jag skulle åka hem. Lite seg faktiskt, fortfarande seg också för den delen.

Men vi börjar från början, alltså TORSDAG. Gick ju til jobbet, jobbade en halv dag och sedan äta lunch (på max såklart) och sen hoppa in i bussen och fara iväg. Har inte så mycket att säga om det egentligen, mer än att det blev jobbigt åka buss. Vi kom fram, checkade in och sedan blev det middag och lite speciellt personalmöte med vin till. Alla var lite gladare och mötet blev lite längre än beräknat :)

Sen på FREDAG blev det upp och hoppa, duscha och frukost och sen ca 2 timmar telefoninformation. Typ vad man kan göra med nya vi ska få. Rooligt :P   Sen blev det andra saker, information om nytt reseräkningssystem, information om kontakter i outlook med mera med mera. Avslutades med att vi fick åka och kolla på lejonen (bara där jag tagit bilder under hela helgen, f'låt). Nu ska jag inte berätta allt om dessa lejon, då vissa kan få för sig att jag lite konstig då. Men det fanns ganska nyfödda lejonungar där, de såg lite mysiga ut faktiskt, även om de säkert kan bli lite aggresiva de också. Men lejonungarna såg så snälla och trevliga ut, visst borde man väl kunna ta med sig dem hem? :)

     

Efter besöket hos lejonen blev det vila på rummet lite och sen sitta i lobbyn och språka lite samt messa lite. Kikade in en fin "ballongblåsare och fixare" som gjorde ballonggrejjer till alla barn som var där. Vi hade lite ögonkontakt med varandra och sen hejjade vi på varandra senare. Fast det kan ju vara så att hon hejjade och var trevlig för hon jobbade där, och inte för att jag är jag. Det är ju troligt, och många av er tror väl det. Men jag vill gärna tro att hon såg någonting speciellt hos mig som gjorde det värt att hejja.  Så låt mig tro det! :)   När jag satt i lobbyn var andra nere och testade fina nya relaxavdelningen med pool, bubbelbad och grejjer. Jag va dit och kikade bara, såg fint ut. Inga bilder därifrån heller som ni vet. Sen på kvällen blev det mat med vin till och därefter musik och allsång. Då passade jag på att gå ut och ringa samtal, hoppas det var lite uppskattat iallafall även om jag störde. Gjorde ju faktiskt slut på två mobiltelefoners batteri den kvällen, första gången jag varit så batterislösig. Måste väl betyda lite iallafall? :)   Kom i säng typ mellan två och halv tre, vaknade halv fyra av att min rumskamrat kom instapplandes också. Tur man inte va uppe då säger jag, ganska snurrig man skulle blivit! För er som undrar vad vi fick för mat, så kommer menyn här.



Dagens dag: LÖRDAG, har inte hänt mycket. Som sagt, gick upp strax före 7, duscha, frukost och sen bilfärd hem. Har mått lite halvdåligt hela dagen men jag tror faktiskt att jag får skylla mig själv.

Ska avsluta med en liten utvärdering av mig själv under konferensen, vad jag är nöjd med och vad jag är missnöjd med. I bästa fall kanske jag bättrar mig till framtiden och till slut blir en bättre människa?

Jag är nöjd med att jag...
* ...har pratat i telefon :)
* ...var mer social än jag brukar (upplever jag iallafall).
* ...släppte mina problem-moln temporärt.
* ...hade roligt!

Jag är missnöjd med att jag inte...
* ...tagit så mycket bilder.
* ...är så social och framåt som jag vill vara.
* ...hade någon tandborste med mig.
* ...tog ett enda steg på dansgolvet.

Kort och gott, jag hade en ganska bra konferens och jag känner faktiskt att jag utvecklas lite mer och mer till den person jag vill vara. Det går dock lite för sakta, men man får vara nöjd med att man faktiskt utvecklas?


Stäm gud?



Sjuka grejjer, kan man stämma gud? 


Urklipp från metro.se


Tyckte mig höra på radion imorse att han inte kunde stämma gud då man hade problem att delge honom misstanke. Eeh, okej? Konstigt det var då..

Nåja, ska göra mig fääärdig och gåå...


Konferens


Idag sticker jag iväg på företagskonferens. Ska försöka komma in och skriva en rad någon dag iallafall.

Konferensen äger rum i Kolmården, bara så ni vet. Ifall ni måste leta reda på mig :)

*Borta*



Monster


Fått skäll i några dagar, att jag borde raka mig. Men har inte rakat mig, ser ingen anledning. Inte ens när jag åkte till Hamar rakade jag mig, brukar ju alltid raka mig innan jag åker på kundbesök. Inget bra tecken, tolkar jag. Men för att ni ska kunna se själva och inte behöva lita på andras ord, så lägger jag upp en monsterbild också.



Typ från imorse kommer bilden, ni får ursäkta om jag ser lite dålig ut men that's me. Take it or leave it. Syns inte så mycket och vill inte lägga den större heller för jag är inte riktigt nöjd (som vanligt).

Fått skäll att jag är på dåligt humör, men kan inte hjälpa nu faktiskt. Känns som det mesta motarbetar mig just nu. Hoppas innerligt att det kan bli lite bättre efter konferensen men om jag känner han där uppe rätt så kommer det bli kalkon för mig på konferensen, jag kommer sent hem från den så jag kommer sent till innebandymatchen, matchen kommer bli en repris på föregående match och ja.. behöver det ske mer skit den helgen då? Näe den känns ju redan förstörd, och då har den inte ens varit än!  Men får hoppas det inte kommer att bli såhär!

Har setat och lyssnat på Evanescence, kanske inte bästa musiken för att bli på bra humör men jag älskar musiken. Bra musik som passar in på min sinnesstämmning mest hela tiden. Den här är bra, om någon orkar lyssna (kolla videon också isåfall, tycker jag känner mig lite såhär ibland).



Skulle vilja ta skivan och sätta mig i bilen och bara åka nåstans, var som helst, nu. Bara åka och lyssna på musik och vara deprimerad (eller vad det nu är jag är). Tänk va skönt om man nån gång kunde skita i allt ansvar man har, inte vara så präktig och duktig och bara sticka ifrån. Lämna allt. Men sån är inte jag, aldrig varit och kommer nog aldrig vara. Jag gör det som förväntas, eller åtminstonde det som krävs för att folk ska bli nöjda.

Nej nu ska jag sova, eller försöka iallafall. Hoppas ni kan sova inatt, och jag med för den delen!


Dagen då allting dåligt och jobbigt hände


Dagen har gått och allting har gått från dåligt till sämre. Eller inte allting kanske, Lasse drog ju igång en diskussion med två av tjejerna som slutade i att alla tjejer var med och visade vad de tyckte på sitt vis. Bra tyckte jag. Vet dock inte riktigt vad som sades då jag inte ville vara med där i onödan. Men tror det blev lite bättre av det, bra att lufta tankarna lite tror jag. Verkade inte vara några bistra tankar eller blickar och så på träningen heller, får hoppas att det inte kommer senare heller (typ i skola eller nån annanstans privat). Håller tummarna på att iallafall det gick mot det bättre i och med denna träning.

Meeeen, det har hänt andra saker. När Lasse kom till träningen så frågade han om vi inte kunde gå lite längre bort och prata lite. Ungefär precis då kände jag, att det inte var något bra han ville säga. Och så sant som det var sagt, han ska sluta. Eller som han uttryckte det, måste sluta. Han hade listat upp tre punkter, tre anledningar till varför han måste sluta.

1) Isak
2) Ny arbetssituation på jobbet
3) Kurs

Ettan är ju såklart en stark punkt, den starkaste tycker jag. Isak. Hans son. Han har idag delad vårdnad och han kan inte kräva att en grabb på 8år ska vara vaken till efter tio två kvällar i veckan. Det vet han ju själv, men har visst fått det berättat för sig från Isaks mamma också. Hon hade visst sagt att hon skulle kämpa om ensam vårdnad om detta skulle fortsätta (och man förstår ju att han måste välja grabben före innebandy). Jag kände att han hade inte ens behövt de andra två punkterna, ärligt. Men han hade dem där. Och nu i efterhand så tänker jag, varför tar man på sig en tränarsyssla med den situationen han sitter i? Men det är inget jag behöver ta upp.

Tvåan, han skulle uppenbarligen få mer ansvar och mer på jobbet. Okej, visst. Men alla jobbar?

Trean, han ska gå kurs 2 gånger varannan vecka eller något, skulle innebära att han skulle missa en träning varannan vecka pga det. Okej, fine. Men bättre det än inget tänker jag.

Men som sagt, jag hade inte behövt se tvåan och trean efter att ha sett ettan, den kändes som ganska självklar. Men som sagt, jag känner mest att han tog på sig det om han vet att det inte fungerar lixom? Det jag stör mig på mest.

Orkar inte tänka på allt detta, och så är det företagskonferens imorgon. Och jag ska fixa fika/sekretariatslista, fixa in laget inför matchen och tjoholala.. Damn, shit och allt annat, jag vet inte vad jag håller på med längre. Vet inte ens vad jag skriver, det bara ramlar ur fingrarna..

Jag är trött, känns som allt går emot mig nu. Ingenting som går min väg dessa dagar. Fattar inte vad jag gör för fel, varför kan ingenting gå som jag vill någon gång?  Kan inte någon hjälpa mig, fixa ordning på mitt liv? Prata med han där uppe, fråga vad jag gjort för dumt?  ARRGGHH!!

Jag vill skrika, jag vill hoppa, jag vill slåss.. Jag vill göra en Forrest Gump!



Hur kul kan det vara?


Ja, hur kul kan de vara att vara "blogg-kändis"? Folk som tror de känner en, men inte gör det alls? Det kan man fundera på. Man kan ju också fundera på varför man bloggar ens. Funderade ett tag och egentligen handlar det väl om att få ur sig lite, öppna vissa ventiler och bara släppa ut en massa skit (eller vad det nu kan vara, kan ju vara roliga saker också). Det är ju det som det handlar om för mig iallafall. Kanske därför jag inte har nå mycket läsare heller, troligen bara folk som känner mig eller känner någon som känner mig i någon utsträckning. Ganska nöjd med det, egentligen skulle jag vara ganska nöjd med att bara skriva också utan att någon läser, typ som en dagbok blir det ju då. Fast ja, skulle kanske inte vara riktigt lika då man vet ingen kommer läsa, här finns det ju iallafall någon som läser ibland :)

Nåja, idag kom lapp om besiktning. Har fått en förbokad tid den 29e december, vilken gulddag!  Sääkert att jag vill besiktiga min bil i mellandagarna mellan jul och nyår? Inte så troligt, så ska kolla efter en lite bättre tid någon annan dag.

Det närmar sig för övrigt träningsdags med tjejlaget. Jag och Lasse (andra tränaren) ska träffas ungefär en timme före träningstidens start för att snacka lite snabbt och sen kommer förhoppningsvis två tjejer som vi sedan ska snacka med. Om situationen i laget, att vi måste förbättra och att de måste inse att de måste ändra sig. Får se hur det går... Jag är glad över att Lasse är med så får han fixa det. Jag är osäker på om han är bättre än mig på det, men jag slipper det stora ansvaret (och han är ju trots allt typ 15-20 år äldre än mig, så det är ju inte mer än rätt tycker jag). Men kom ju upp lite mer på mötet igår som vi måste prata om också. Samma sak, fast lite annat runt det om man säger så. Jag tror helt enkelt att vi tränare måste bli mycket mer striktare, bänka dem om de blir sådär och visa oss mer bestämda! (Jättelätt det ju, jag är ju en sån auktoritär person, kan inte ens stava till det.)

Om det börjar regna inatt eller imorgon, så är det mitt fel den här gången. Jag dödade en spindel på jobbet idag och då ska det ju börja regna sägs det, så okej att skylla på mig den här gången. Jag åker ju ändå bort imorgon, måste ju packa ihop en väska inför det också. Tur att jag blir påmind om det, annars kanske jag skulle gå till jobbet utan extra kläder imorgon? Vore ju dumt. Om ni glömt varför jag åker bort, så beror det ju på att jag ska på företagskonferens. Blir lite god mat, lite möten, lite festligheter. Ja typ så, gissar jag. Kanske bad och relax också? Sen kommer det bli tipspromenad med frågor om alla anställda. Min fråga:

Vilket av följande jobb har Micke E inte haft tidigare?
A) Lagerarbetare
B) Lärare
C) Postutdelare

Skitsvårt, jag vet (ironi), men vad ska man göra då? Jag har ju så dålig fantasi så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Till nästa år får jag fixa en bättre fråga, får fixa en tatuering på skinkorna som min pappa har, då kan de ju få gissa bäst de vill :)    Men pappa har alltså tatuerat två propellrar på skinkorna, det är ju skitcoolt :)  Har funderat på att göra lika bara för att han är min pappa, men det blir nog inte av. Möjligen en likadan ros som han har på armen, det skulle jag kunna tänka mig. Bra uppslag för en tatuering ju, värt att tänka på. Den betyder ju faktiskt någonting också, även om jag hellre skulle vija ha den på typ vaden eller någonstans på benet iallafall. Tips och idéer någon?

Hm, börjar inse varför jag inte har så många läsare, är ju bara en massa text här. Alla andra har ju massa bilder och sånt, sån är inte jag. Men ni läser frivilligt, ni få som orkar hela vägen. Blir ju någon bild ibland också, till er trogna läsare. Ska försöka fixa fram en bild på pappas propellrar också, trevligt väl? ;)


Äntligen kommit upp ur sängen!


Jaa, som sagt har jag äntligen kommit upp ur sängen. Var ju upp en sväng för tre och en halv timme sen. Kunde inte somna sen heller, låg och tänkte på den här förbannade innebandyn :(

När jag väl somnade så va klockan typ halv fem vilket innebär att det då var en halvtimme kvar till klockan skulle ringa. Den ringde, och jag stängde av och låg kvar och slappade (i ungefär en timme och en kvart). Så  blir snabb frukost med lite youghurt idag, sen åka och lämna tillbaka bilen och sen jobba.

Tänk om jag bara hade fått ett "vakna"-sms, då hade det gått sååå mycket lättare imorse ;)   Men förhoppningsvis sover alla som kan tänka sig att skicka "vakna"-sms till mig fortfarande.

Nej, ska klä på mig och fixa snabb frukost. Och bara så ni vet, så har jag duschat redan. Sov gott vidare ni, tänk inte på mig.

Kram på er


Illa, jag mår illa


Vaknade för 5-10 minuter sen.

Illamående..

..törstig..

..och sömnlös trots trött :(


Och lys, jag visade för övrigt inte toaletten utan pappershållarens dåliga placering under bänken... toaletten blev lixom bara en onödig bonus, eller något...



Ska försöka sova igen.. natti.. igen..


Dagens räjsing


Dagen började ganska bra med sovmorgon, frukost och sedan vara på sjukhuset kl 9.30. Vi jobbade på lite (jag hade inte så mycket att göra, rulla tummarna?) så jag kunde räjsa hem tidigt, åkte 13.30 typ.

Innan jag börjar det riktiga inlägget så vill jag bara fråga, vem har designat detta? Vem har kommit på att sätta toalettrullarna där nere? Ganska dåligt planerat, faktiskt. (Har ni problem med att kolla på toaletter, kolla inte på nästa bild). :)



Men vi börjar från början, vaknade relativt tidigt trots sovmorgon. Låg och kollade på lite tv och messade lite tills det blev duschdags. Fixade på mig lite kläder och sen blev det frukost. Tyvärr fixade jag ingen bild på frukosten, men blev en halvsuddig bild på mig (om ni nu tror mig när jag säger det är jag).



Istället för bild på frukost så får ni en detaljerad beskrivning av frukosten.
* Youghurt med musli
* Mackor med smör, ost och skinka
* Två små pannkakor
* En skiva melon
* Två skivor honungsmelon
* En skiva ananas
* En skiva av nån annan konstig frukt jag inte gilla så mycket

Försökte dessutom få i mig lite "matfrukost" (stekt potatis, bacon och korv) då jag räknade med lång dag utan mat. Det gick dock inte så bra på morgonen så blev inte så mycket sånt (tyvärr, visade det sig).  Efter frukosten checkade jag ut från hotellet och åkte till sjukhuset för att jobba. Inte så mycket att säga om det, blev klar tidigt så jag kunde åka 13.30. Visste att det skulle bli möte klockan 18 så jag försökte skynda mig iväg (tog ju 5 timmar att åka dit igår) och när jag kommit in i Sverige så ringde jag tränar-Lasse och fick till slut också reda på att han skulle inte kunna delta på det mötet (vilket gjorde det än mer viktigt att jag skulle hinna). Gasade på ute på skogsvägarna, där det stod jägare ute vid varenda träd såg det ut som. Jag var allvarligt lite illamående när jag kom ut ur skogen i Sverige, gick kanske lite för fort på vissa ställen. Men berätta inte för mamma, då blir hon gaaaalen :P   Gasade för övrigt på en del ute i skogarna i Sverige också, men har man räjsärbil så ska man väl räjsa? :)   Ni fick ju inte se bilnyckeln heller, så här kommer den. Ni måste bara erkänna att den är liiite cool!



MM instämmer i dina tankar, en sån bil skulle man haft med en sån där nyckel ;)

Men nåväl, mötet var det ja. Jag kom till Borlänge ca 17.30 (körde alltså på 4 timmar idag) och mötet började 18.00 så jag hade ju en heel halvtimme på mig att åka hem, hämta bilnyckeln till min bil, åka till garaget och hämta grejjer till mötet från bilen och sedan åka till forssaklack. Hade faktiskt 10-15 minuter tillgodo där så jag hade ju hunnit med mer om jag velat :)   Först var det föreläsning av en som heter Anneli (tror jag) om vett och etikett för idrottsföräldrar. Lite som man kunde ta med sig där kanske, även som ledare. Men mest fokus på föräldrar och det är jag ju som bekant inte. Därefter fick vi som lag möjlighet att prata om föreläsningen eller så, men blev mest snack om situationen i laget *suck*. Okej, det är skönt att det kommer fram, för verkar ju som vissa tjejer funderar på att sluta pga detta och så ska det ju inte vara. Men så jävla jobbigt tycker jag, orkar lixom inte hålla på (men måste ju). Dessutom blev det ett litet ifrågaställande om huruvida Lasse är huvudtränare eller inte, då han inte varit med så mycket senaste tiden. Men ja, han är huvudtränare ändå, kommer ju bli bättre hoppas vi.   Imorgon blir det snack med tjejerna som inte kan sköta sig i laget, får se om det blir nå bättre. Jag vet allvarligt inte vad jag ska kunna göra, känner mig helt vilsen :(

Kanske skulle spenderat mer tid med boken som fanns på hotellrummet istället för att sitta vid datorn hela kvällen igår? Där kanske man kan hitta vägledning, bli upplyst? För er som inte vet vad det är för bok som finns på hotellet så kommer en fin lite bild här.



Väl efter mötet tänkte jag åka till damtränignen för att lämna ett par shorts, men det va ingen träning verkar det som. Det spelades handboll istället, dumt. Vände hemåt igen, åkte förbi pizzerian här i forssa centrum och köpte en kebabrulle, trevligt att få mat igen (för den som gillar att hålla koll så åt jag alltså frukost halv nio på morgonen och kebaben halv nio på kvällen, bara vatten däremellan). Det var alltså jääkla gott :)   Skulle ha lagt upp en bild på den också men tyvärr så placerades dressingsburken och kebaben lite dumt runt varandra så det såg ut som någonting annat och då blir det ingen bild för er heller. Ni kan ju få idéer....  Ni får tänka er en kebab istället.

Hm, blev ett långt inlägg idag igen. Men hoppas ingen klagar (om någon gör det, klaga inte här, ingen som lyssnar här).



*ring ring*


Idag har det äntligen ringt folk till mig. Typiskt bara för man är utomlands och dyrare att prata i telefon. Men men, är man desperat att få prata med någon så är det väl bara att svara då.

Tyvärr har det väl bara varit dåliga nyheter, i princip. Innebandylaget jag tränar hade träning idag, men fem minuter in i träningen ringde en av tjejerna och sa att de inte hade nån tränare där. Ringde Lasse-mannen som skulle vara där och fick reda på att hans bil inte startade. Han var alltså på väg, men är man tränare så ser man väl till att man är på plats tidigt. Visst han har mycket att göra i sitt liv med jobb och grabb och allt. Men alltså, då tar man väl inte på sig ett tränarjobb? Lika igår när vi hade match, så åkte han ju och köpte en bil (läs leksak) i polen eller vart de nu va. Då missade han ju matchen. Iofs hade han för avsikt att hinna, men fick problem med bilen och kunde därmed inte hinna till matchen. Så jag blev själv och vi fick därmed vår största förlust på lääänge. Matchen resulterade också i att det blev snack och dålig stämning mellan vissa tjejer i laget och på onsdag ska jag tidigare till träningen för att snacka med några av tjejerna för de vill prata om några andra tjejer och sånt i laget. Åh jag är verkligen inte gjord för sånt. Alltså, jag kan väl sitta där och lyssna och höra vad de har att säga men jag är ju inget bra på sånt.

Sen när jag ringde Lasse så klagade han också, "jag hinner inte med", bla bla bla. Lät som han ville sluta, kommer säkert bli nå snack om det. Har en känsla av att tjejerna inte gillar han så mycket heller, att de tycker att han är opålitlig och så. Risken finns att jag blir själv nu, hur ska det då gå? 14-1 i varje match framöver? *suck* säger jag då, jag är inte mogen för det. Det kommer bli tragedi, alla kommer sluta och allt blir kattskit!  Fan jag måste bara få klaga lite. Klag klag klag.

Tittar på tv nu, Viasat Explorer. Skitmysko program, fattar inte va de e för folk som kollar på det (förutom jag då, jag är lite konstig). Nå slags Taboo program, om lite av det mesta. De har tuggat levande bläckfisk, levande andra djur, killar som slår in spik i näsan, tjejer som vässar tänderna (vassa alltså). och massa annat skit. Alltså inte personer som är konstiga, utan snarare hela folkarter som är konstiga. Det va helt jävla äckligt att se dem äta de där bläckfiskarna, blä.. Blev fan illamående, tur man ätit redan. Blev inte nå hungrigare om ni tror det.



När kommer någon som kan förgylla min vardag? Finns det någon?


Middag!


Så var det dags för dagens höjdpunkt, middagen! Aldrig någonsin (vad jag kommer ihåg nu) har jag varit så hungrig, nu ska det bli gott med middag. Ungefär så tänkte jag, gick mot affären som ligger ett stenkast härifrån. Såhär såg det ut när jag gick ditåt, Som ni ser så lyser det som om gud precis placerat det där!



Kommer fram till dörrarna, affären stänger klockan 21, jag kom 20.55. Tänk att man har lite tur ibland, även om jag inte hann plocka på mig så jättemycket. Men fick ihop lite grejjer iallafall, 70 norska kronor blev det totalt. Så här såg middagsdukningen ut:



Ser väl riktigt gott och mättande ut, visst? Njaa, kunde sett bättre ut men det är iallafall bättre än ingenting. Imorgon får jag ju hotellfrukost, får ta god tid på mig att äta då (behöver ju inte vara på sjukhuset förrens 9.30 typ).

När jag ändå var ute så passade jag på att ta lite bilder på bilen som jag tänkte dela med mig av, så ni får se vad det är jag blivit kär i.







Sista bilden har ni "nyckeln" där den sitter i sitt hål. Man startar bilen genom att trycka in den längre in, så startar den. Lika för att stänga av den. Skitcoolt :P   Ska ta bild av nyckeln sen också, tror jag. Om jag hinner, och orkar. Och kommer ihåg.  Men ni har väl lite fantasi, ni kan tänka er hur den ser ut?

Har också tagit mig tid att ta lite kort på hotellrummet (på begäran).





Mm, gillar den röda väggen. Funderar på att fixa en egen röd vägg hemma, det voere ju något tycker jag. Men orkar inte måla, någon som vill hjälpa :)

Dessutom tog jag ett kort på S.A.T.S. kanalen, där de står ute i snön och visar hur man ska träna sina muskler. Ni ser nog inte så mycket, men ni kan tänka er hur det såg ut?



Så fint så fint. Jag undrar ju om någon blir hjälpt av att kolla på tv hur de gör? Eller om det främjar S.A.T.S. på något vis med dessa träningsformer på tv. Fixar fler träningskort där? Hm, jag är tveksam jag. Men men, huvudsaken de tror på det och kanske har de roligt när de filmar också, det vet man ju aldrig.

Nej, nu ska jag äta min middag och kolla på skitkanalerna de har på tv *klag*

Blir säkert nå fler inlägg, har så tråk så då är det lätt att skriva lite.


Innebandy & lastbil


Sitter på hotell i Norge, hur hungrig som hellst! Drack lite youghurt som frukost imorse (gick ju upp klockan 5 för att hinna fixa och så innan jag skulle hämta bilen klockan 7). Tog med mig potatis sallad och kyckling som blev över från igår så åt det efter vägen när jag kommit in i Norge. Ska försöka ta kort på bilen imorgon så ni får se vilken pärla jag åker. Eller iallafall nyckeln, den ska jag kunna fixa en bra bild på. Jag blev kär i den bilen, den är skön att köra :)

Nåja. Såg på telefonen att jag har några bilder från innebandyn igår. Som tur är inte från vår skitmatch, utan från damlagets pausvila då jag hade tråkigt och lekte med kameran som verkade helt förstörd men det blev ju kort iallafall. Ni kan få se några iallafall :)





i

Såå, det var väl fint?  :)   Dock inte så jättefint eller jättebetydelsefullt, men fortfarande bilder. Bilder drar folk :)

Imorse gick jag ju som sagt upp tiiidigt för att åka till Norge. Hämtade bilen, när jag väl insåg vart den var nånstans. Gick runt och plingade på ringklocka och såg allmänt förvirrad ut, tur ingen såg :)   Men fick bilen, den fina passaten med den fina nyckeln. Blev sugen att byta bil, tror nån märker om jag lämnar min saab istället?  Jag tror inte :D

Nåväl, när jag åkt ett tag så ringde telefonen. Blev överraskad, och tillsagd att jag inte borde prata med folk på morgonen på telefon. Lät visst ohövlig och ignorerande, eller något?  Men om du läser det här, jag vill veta vad du gjorde i helgen som var så illa. Annars kan du nog faktiskt sluta höra av dig. (Fast du kollar väl inte här gissar jag...)

Men tillbaka till bilresan. Inte så mycket trafik, vilket jag gillar. Jag gillar ju åka bil, så det är ju inga problem så. Skönt när det är lite trafik, man kan göra lite vad man vill (alltså, få inga dumma tankar nu!). Hamnade till slut bakom en lastbil som jag följde efter ett bra tag tills han åkte annanstans. Jag åkte vidare, såklart, och sen hamnade jag bakom han igen? Dumt, han åkte nog genväg den rackaren!  Men när jag såg han för andra gången fickj ag lov ta bild, anmäl mig inte för vårdslöst bilåkande nu när ni får reda på det!



Syns inte så bra här nu, men är en leverpastejs bil. Troligen norskt märke, är en kille på typ som kalle kaviar fast nån annan (kanske pelle pastej?). Ni tyckte inte de va roligt, förståss. Men jag gillade den, hade inget emot ligga bakom :)

Batteriet börjar ta slut nu, måste stoppa i laddare i datorn. Måste handla något att äta, hungring som en gnu. Sen hamnar jag väl här igen, antar jag. Om någon finns att roa mig, annars kommer jag att sitta vid den norska tvn istället, finns det något bättre än att se tv på norska? Tror inte det faktiskt (IRONI, glad jag ska hem imorogn!).

Kram hej, leverpastej!


Hejdåå...


Hejdåå, lämnar detta.

Vinki vinki, vi ses en annan dag när solen skiner även på mig (om det nu kommer att ske någon gång).


Allting är typ bara SKRÄP nu!!


Nu kommer jag KLAGA!  Läs inte om ni bara gillar det glada "vanliga" jag (brukar väl inte va så glad, men klagar iaf inte).

Fattar inte vad som hänt. Igår kändes allt okej, inga problem lixom. Idag har inget känts bra. Jag har åkt fram och tillbaka som nån slags jojo för att fixa grejer till matchen som vi skulle spela 17.00 i Insjön. Jag hann se en annan match också.

Men till dagens största besvikelse, matchen mot Insjön. Det hela började ju redan igår med att Lasse, min tränarkollega, meddelade att han inte skulle hinna till matchstart då han fått problem med att hämta sin bil. Skulle komma typ till andra perioden. MEEN när matchen började fick jag mess om att han skulle inte hinna. Typiskt säger jag, jag är inte gjord för att coacha lag. Och efter dagens skandal så är jag osäker på om jag ens borde hålla på med detta alls.

Iallafall, matchen slutade 14-1 trots att motståndet inte var sååå mycket bättre. Vet inte vad som var fel egentligen, det kändes som att halva laget var felfokuserat. Som vanligt blev det ju gnäll på domarna och motståndarna, hur fel allting var. Alltså istället för att fokusera på sin egen insats i matchen och så vidare. Efter ca halva matchen tog jag TimeOut för att försöka justera laget lite, gick ner på 2 femmor för att få fart på benen och typ 10-15 sekunder senare gjorde vi mål. Då kände jag att vi kanske skulle kunna vända trenden lite iallafall, jobbigt att bli helförnedrad på det här viset. Vissa tjejer började spela fult och massa sånt onödigt, uscha!  Nu i efterhand borde jag ju bänkat dem, men så blev det inte.

Efter matchen blev det visst snack om att vissa tjejer i laget inte borde vara med och så vidare. Blir så less på allt sånt där, man är ju inte nån psykolog heller. Är inget vidare på såna snack och sånt. Men uppenbarligen skulle det bli snack om det någon träning framöver.

Sen när jag väl kom hem så insåg jag att jag inte alls ska på träningen imorgon, utan jag ska åka till det där j*vla norgelandet! Kan väl iofs bli lite skönt att slippa vara på träningen imorgon, har tappat lite sug nu faktiskt. Just nu känns det mest bara som man vill kasta allting i papperskorgen och skita i allt! Men sån är inte jag, jag sväljer allt skit och fortsätter.

Men nu sitter jag iallafall här och småkollar på tv och bloggar samtidigt. Missade ju Ensam mamma nu också, ingenting är bra nu känns det som. Dessutom verkar det kunna bli regn imorgon, typiskt när man ska åka bil och så, fi fasen! Jag har massa disk som måste diskas också, vilket jag borde göra idag för imorgon bitti blir det ju inte och måste ju diskas innan jag åker (är ju otrevligt att komma hem till odiskat).

Jag säger det igen, ALLTING ÄR SKIT OCH DET BLIR BARA VÄRRE.



BRUNCH


Idag blev det att hoppa upp ur sängen och åka direkt och hämta grejjer för innebandymatchen i eftermiddag. Sen åkte jag och hämtade domarkläder åt de tjejer som gått domarkurs. Har hunnit kika på lite innebandy också, faktiskt :)

Nu har jag kommit hem för en liten brunch då jag inte fick någon frukost imorse, och inte blir någon mat förrens efter matchen ikväll vad jag kan se nu iallafall. Så blir en lång dag utan mat ser det ut som. Det blev iallafall potatissallad och rökt kyckling. Det ser ut såhär när man äter det i stressen :)





MM, så ser det ut iallafall. Inte supergott, men lite mättande iallafall?  Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag iväg på innebandy igen för att hämta tejp och lite annat. Sen ska jag iväg på en annan innebandymatch och kolla på den och därefter blir det en annan innebandymatch där jag ska försöka fixa lite matchtröjor eller något, får se hur det går. Känns som damlaget inte vill hjälpa oss med något, samtidigt som jag förstås förstår att de också behöver sitt. Får som sagt se hur det kan gå. Efter det är det ju sen samling då, får se hur det går nu när jag är själv och allt. Hoppas att alla har skjuts iallafall!

Nu försvinner jag igen, lite mättare än sist. Senare ska jag försvinna helt, på begäran!


Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut


Jaaa, inatt var det min tur att drömma!  Sovit ganska bra inatt iallafall, med öppet fönster. Tror det är därför jag sovit dåligt senaste nätterna, pga lite för varmt.

Men nu till saken. Drömde sjuka drömmar inatt. Första var att jag var på någon slags förfest eller liknande hos någon okänd, gick med en tjej. Jag skulle av någon anledning låna ett halsband av henne istället för det jag hade men hon märkte ju att jag hellre hade på mig mitt egna halsband (fast snäll som jag är så byter jag ju ändå). Hon blev lite sur, men visade ändå ganska stort intresse för mig. Där någonstans vaknade jag till, men somnade ganska snart igen.

När jag somnat så fortsatte festen, och det blev bara konstigare. Av någon anledning så slickade tjejen mig på mina fingrar (någon viss hund som uppmuntrat till det i min dröm kanske)? Det kändes ju liite konstigt sådär, men jag accepterar ju det mesta :P   Det fortsatte med att jag också började slicka på mina fingrar och till slut så blev det kyssar istället för handslickningar. Så slutet var väl ganska trevligt, men njaa, lite osäker på om det är bra sätt att komma dit på :)

Tyvärr finns inga bilder från drömmarna, då jag glömde kameran hemma...

---

Men nu tillbaka till det verkliga livet. Lars, han som jag tränar tjejerna tillsammans med, har stött på komplikationer och kan inte hinna till matchsamling. Han kommer kanske till start av andra perioden, typiskt! Så det här blir första matchen jag ska ta samling, försnack och allt sånt själv. Det är lite jobbigt med han då han försvinner lite sådär, men det är ju giltiga anledningar till varför han inte kan, men ändå. Samtidigt är det lite bra, för jag får ju ta lite ansvar. Se om jag skulle klara huvudansvaret liksom. Men annars gäller allting idag som tidigare. Innebandy, innebandy innebandy.

Ska sticka iväg nu och hämta lite grejjer. Puss hej!


Dagen är slut


Ja, dagen börjar ta slut. Vill skriva men inte så mycket att få ner utöver det som skrivits. Varit på lite skoj idag efter maten, fick en maskin tvätt gjord också. Sen har jag varit och hämtat matchkläder inför morgondagen, med reklamtryck på.

Imorgon blir det innebadny för hela slanten men det vet vi. Jag har som sagt inget att skriva mer, men jag har inga såna krav på mig heller så det är lugnt :)

Kollar på Beck nu, sen sova. Kan för övrigt påminna om att jag är borta nästa vecka, blir inte så mycket bloggande då då. Norge och sedan Kolmården. Borta typ måndag-lördag. Sakna mig, någon?



Kram på er, borta nu.


flytta flytta


Jaha, idag har jag fått reda på nyheter. Syster ska flytta till Säter och bror ska (kanske) flytta till American Take Away (typ). Men jag slipper flytta, trivs bra här. Allt är nice. Men troligen lär jag väl få hjälpa till med flyttlass både för systern och brodern, men det är ju iofs okej. Det är ju trots allt en av de saker jag känner att jag är bra på (ställa upp, inte flytta).

Annars är det inte mycket nytt under solen. Har insett, igen, att jag måste städa snart. Kollade på min dator idag, brukar inte kolla så noga. Den verkar ha sugit åt sig lite damm, kanske måste kolla insidan på den också? Här får ni ett mysigt fläktgaller till datorn.



Så ja, ni kan förstå att det är lite skit även på andra ställen här i lägenheten då? Har fått igång en tvättmaskin idag iallafall, så jag är lite nöjd. Kommer ha både städning och diskning kvar till imorgon om jag får tid över imorgon, men diska måste jag iallafall. Men imorgon har jag 2 matcher jag vill kolla på och sen har vi match med tjejerna som jag måste vara med på. Så det ser ut att bli innebandy mest hela dagen imorgon, det va väl roligt då? :)

På måndag bär det ju av till Norge också. Bilresa den här gången, istället för tåg och flyg. Jag är mest rädd att jag kommer åka vilse efter vägen, komma bort mig helt. Men jag har fått en liten färdvägsbeskrivning plus att jag har ju min GPS så jag tror att jag ska komma fram, även om det kanske kan bli lite problem någonstans efter vägen.

Sen ikväll ska jag hämta matchkläderna från tryckeriet också, har fått på lite reklam. Ska hämta de ikväll så vi kan få spela match imorgon. Sen imorgon ska jag hämta ispåsar och linement till vår sjukvårdsväska. Sen är det ju som sagt innebandy mest hela dagen imorgon.

Känns som jag säger mest samma sak hela tiden nu, så ska sluta skriva :)

Bye mates


sol, kött och potatis


Hemkommen från mamma och pappa där jag fick mat, kött och potatis med lite sås till. Mums, det va grejjer det! Inte varje dag man får sån lyxmat. Det är trevligt med att bli bjuden på mat, man får ju oftast lite finare mat än man själv brukar göra. Det är fint :)

Före det var jag i Vallenhallen, kollade på innebandy. Nästan helt sjuk innebandymatch egentligen. 1-3 efter första, 6-3 efter andra och 7-6 slutade matchen. Det svängde ganska rejält fram och tillbaka. Men IBF Borlänge vann till slut och det var ju det viktigaste, även om det inte såg fint ut i första perioden.

Soligt ute idag och det är ju trevligt. Dock hade jag inte förväntat mig det när jag gick imorse, så lite för mycket kläder på mig. Blev lite svettigt när jag gick hem från föräldrar då solen låg på och det inte ens blåste lite. Men man får ta vara på tiden utan att klaga, snart är solen borta och snön faller från skyn. Då blir det lite otrevligare, speciellt när snön smälter och uscha ja. Ni förstår alla vad jag pratar om. För er som inte vet vad jag pratar om så kan ni läsa på lite om ämnet här.

Fixa lite nu, bye


fryyyyser


Fattar inte det här, undrar om jag är sjuk?  Sovit halvtaskigt inatt, gick ju och la mig ganska sent och vaknade tidigt.   Vaknat lite till och från under natten också. Nu sitter jag här, fullt påklädd, och fryser. Nästan sugen att ta på mig en jacka eller något, men det vore ju sjukt. Men nej, jag vill inte vara sjuk, så det tänker jag inte vara heller. Inte idag!

Ska snart iväg och kolla på innebandy, sen ska jag hem till mina föräldrar och få en matbit. Annars händer inget intressant idag, ska försöka fixa grejjer till matchen som vi ska spela imorgon men det har jag ju heeeela dagen på mig att göra :)   Utöver det ska jag försöka hinna göra lite tråkiga saker som att städa, tvätta och diska.

Men nu ska jag se lite mer på tv innan jag ska iväg, vi hörs!


Varför bor jag här?


Har varit borta i Tjärna Ängar senaste timmarna (trevlig förresten, tack för att jag fick komma!). Men inte det det här handlar om. När jag va där så hade jag LÄTT kunnat somna. Men nu bor jag ju inte i Tjärna Ängar utan här, i Forssa. Det innebär ju att jag fick mig ca 30 minuter promenad för att komma hem, vilket inte direkt gjorde mig tröttare. Däremot blev jag jävligt pigg av det, så nu sitter jag här typ jättevaken. Dumt dumt! Och ingen som kan roa mig :/

Jag har inte så mycket att säga om dagen, mer än att det var trevligt. Kul att få komma ut och hitta på något, även om det blev så att jag helt plötsligt fick vara kvinna för en kväll? Hm, trots att jag inte hade någon kjol på mig också. Men det blev bra ändå. Hoppas att jag skötte mig, så man kanske blir bjuden någon mer gång? :)

Imorgon ska jag försöka städa och tvätta. Dessutom hade jag tänkt kolla på innebandy också, typ 10.30 tror jag matchen börjar. Någon som vill följa med? Tänkte väl det, jag får klara mig själv. Men tror det är fler än jag som kommer gå dit, även om jag kanske inte känner så många dock.

Sen på söndag blir det innebandy, innebandy och lite mer innebandy. Avbokat dop till förmån för innebandy *skandal*. Hoppas jag blir förlåten, fast jag tror inte de bryr sig så mycket. Jag har inte så bra kontakt ändå, skulle mest kännas dumt och så. Fast föräldrar mina skulle ju dit, så jag hade ju kunnat hänga med dem. Meen nu är det som sagt inställt för min del, så det så.

Nu ska jag försöka sova ändå, trots att jag inte är så trött. Måste ju bli det om jag lägger mig, tänkte jag? Sjung en vaggvisa, snälla guud :)


snömannen!!


Jag har sett snömannen, försökte ta en bild men blev inget bra då jag sprang samtidigt. Såhär blev det iallafall.



Finns inga bra bilder på snömannen, så man får ta de som finns :)

Äter mat nu, eller ja... föda iallafall. Någonting som mättar magen.



Ser ju mumma ut............. eller?

Ska tugga upp dem nu, heej!


Någonting är knas!


Idag gick jag ju som bekant upp klockan 6 för att hinna duscha och äta så jag skulle kunna gå till jobbet och börja klockan 7. Nu är klockan 7.20 och är jag på jobbet nu? Svaret är Nej!

Anledningen då? Den ska vi kanske inte ens prata högt om? Jag har setat och surfat, läst bloggar om folk jag aldrig träffat och aldrig kommer att träffa? Hm, ja jag säger då bara det. Någonting är knas!

Men nu ska jag äta lite youghurt och sen klä på mig och pysa iväg till jobbet. Börja 8 eller 7, what's the differens? :P

Regnpromenad ikväll kanske, verkar eventuellt kunna bli regn iallafall. Uscha, sitter det en till regnprinsessa någonstans (en röd kanske) som beställer regn? Eller vart kommer allt regn ifrån? Hmm, det tål att tänkas på.

Efterlysning: HAR DU BESTÄLLT REGN?! KONTAKTA MIG SNARAST!


(god) morgon


Nu är jag vaken igen efter max 5 timmars dålig sömn. Har legat och svettats inatt, vaknat några gånger då och då. Orolig sömn, troligen pga värmen? Ska duscha, äta och klä på mig, sen blir det att gå till jobbet. Tänkte lägga upp min lista på saker jag ska göra, förhoppningsvis idag då. Tycker jag varit lite duktig igår faktiskt, som gjorde så mycket som jag faktiskt gjorde på min lista. Var ju iofs saker jag bara måste göra, men ändå :)

* Ringa Malin om matchkläder
* Ringa Johan C
* Ringa Lennart om sjukvård

Sitter här och gäspar, trött som fasen nu. Man skulle kunna tro att det är man kommer få vila ut lite nu när det är helg, men vi får väl se då. Risk finns ju att jag kommer sitta uppe hela dagarna ändå. Började bli illamående igår när jag låg i sängen, fortfarande inte riktigt bra. Skyller på risgrynsgröt jag åt igår, det enda jag åt som jag inte brukar äta.

Men idag har jag matlåda med till jobbet, skönt det. Fick ju matlåda av systern är jag "fixade" hennes dator (var ju inte så jättesvårt det jag gjorde direkt). Det var kassler jag fick iallafall, och någonting gott till det. Mums mums, säger jag :)

Sist men inte minst. Varför tvekar jag egentligen? Jag går runt och klagar på saker och när jag får möjlighet att ändra på det, då tvekar jag? Kanske slutar med att jag inte ändrar alls? Dumt, otroligt dumt. Fick lite hjälp att göra rätt sak igår, men vet ändå inte hur det blir. Jag får inte tveka, måste kunna vara bestämd iallafall!

Nåja, ska duscha nu så jag kanske blir ren idag också.


Övning ger färdighet


Har övat lite på att prata i telefon idag, blev nog ca en och en halv timme i sträck. Så tack för hjälpen, även om jag inte är så rolig att prata med. Jag ska träna mer, hoppas jag :)

Kollar på lyxfällan nu, men missat hälften av vad det handlar om då jag pratade i telefon. Efter det blir det Hells Kitchen som jag tänkt se och därefter blir det sängen som ropar känns det som (ärligt så känns det som den ropade för några timmar sedan).

Imorgon ska jag jobba och sen? Kanske åka till Leksand? Om inte så blir det nog ganska lugnt på hemmaplan känns det som. Bestämt nu att jag ska skicka iväg ett sms och säga att jag inte blir med på dopet på söndag också, känns som jag inte kommer få ut något att åka dit ändå när jag ska iväg på innebandy sen ändå och så.

YäYä, that's about it. Kram hej


Jag blir allt mer osäker


Livet är konstigt. Jag vill bli säker, jag vill bli en glad trevlig och rolig prick som vill och vågar göra saker. Men ändå blir jag bara mer och mer osäker på mig själv, hur kommer det sig? Jag är konstig, det vet jag, men man kan väl inte skylla allt på det? Tycker inte jag iallafall! Om du har svar på mina frågor, vänligen berätta för mig!

Har hunnit göra lite mer nu, sen sist. Jag har lämnat matchtröjor på tryck, alla utom en som jag inte lyckats få tag på ännu. Måste ringa hon som har den tröjan, men hon svarar ju inte den dummingen! Efter det har jag också försökt få tag på Lennart-gubben, men han var inte där jag trodde så där gick jag bet. Lär nog ringa han också. Sen nu så sitter jag här och har lite tråk, setat och kodat lite, lekt programmerare. Håller ju på att fixa mitt egna lilla sekretariatsprogram till mobiltelefonen. Kanske inte så jättenödvändigt program, men roligt att göra någonting som märks iallafall. Blir ju dessutom bättre på C# som jag ska få börja jobba med också inom en överskådlig framtid hoppas jag, så det är ju positivt isåfall. Sen får man kanske användning av programmet nån gång också :)

Det är förövrigt guld värt att ha en mobiltelefon som kör Windows Mobile, då man kan programmera egna program till den. Någon som har förslag på ett program jag ska göra? Fast det spelar väl ingen roll för er dödliga, ni har ju "skräpmobiler" :D

Att göra eller inte göra, det är frågan. Att vara eller inte vara, det är en annan fråga. Många frågor finns ju som man kan ställa :)


Det börjar hända saker


Slutat jobbet för ca 45 minuter och nu väntar min att göra lista på mig. Redan hunnit klara av några saker som jag kan kryssa bort :)

* Ringa Josefin K, Josefin B, Louise, Sofia och Elin om match och dömning
* Ringa DIBF om dömning och tröjor (x)
* Ringa Malin om matchkläder
* Ringa Sören om tröjor (x)
* Ringa Julia om målvaktsutrustning (x)
* Lämna tröjor på tryck
* Ringa Johan C
* Ringa Lennart om sjukvård
* Fixa MEMatch före söndagsmatchen

Ja, det har minskat lite iallafall, räknar med att kunna kryssa bort 3-4 saker till idag också och då är det ju inte så mycket kvar sen!  För övrigt så finns det ju en del som man kan kolla på på tvn ikväll, om man vill.

3an
  • 20:00 Du är vad du äter
  • 21:00 Lyxfällan
  • 22:00 Hell's Kitchen

  • 6an

  • 20:00 Simpsons
  • 20:30 Family guy
  • 21:00 Day after tomorrow
  • 23:15 Scrubs
  • 23:45 Scrubs

  • Vet inte riktigt hur jag ska få ihop kvällen, när allting visas samtidigt. Men spelar nog ingen större roll, gissar att jag inte kommer ha tid för att kolla på nå tv ändå?

    Känner att det börjar bli dags att göra lite annat, orka sitta här och dega? Tack nej tack.



    lunchat


    då har man ätit lunch, blev ett besök till max idag då jag glömt matlåda idag, konstigt nog :)

    nu är det slut på utbildningen jag satt på, nu är det snart dags för möte istället. hela dagen spenderas på utbildning och möte, sen ska jag börja slutföra min lista på saker att göra som jag skrev om igår.

    Vad gäller mina bambus så är jag jättestolt över dem, och att de lever. lite det som fått mig vilja ha en halv djungel inne i vardagsrummet (ska försöka låta bli att lägga upp en bild på min andra växt som tyvärr inte klarat sig lika bra).

    nej, dags att återgå till arbetet. jag skriver väl nån rad i eftermiddag/kväll om hur det gått med mina updrag för dagen :)


    utbildning


    ska snart in på utbildning här på jobbet, tänkte bara skriva en rad först. skriver på telefon så ser säkert dumt ut, men so what? :)

    regnade som sagt imorse, blev blööt om strumporna. tur jag hade reserv i träningsväskan som står på jobbet ifall jag blir träningssugen :) hade ju paraply så blev mest blöt om strumporna och lite på byxorna.

    har setat och översatt lite dokument igen här på morgonen, trevligt tidsfördriv? njaa inte så mycket! nåja, nu dags att sova.. eller alltså möte menade jag :P


    Dagen som kommer idag


    Ska snart springa iväg till jobbet, i regnet. Det känns såklart jättebra! :)

    Igår kväll tog jag en bild på mina fina bambus som jag fått, de verkar få steroider tycker jag? :)   De växer iallafall, och det känns ju positivt!



    Funderar snart på att göra som bambu-doktorn har sagt sedan första dagen, alltså kanske kapa av den lite så den inte är så stor. Det skulle visst vara bra eller något, jag vet inte. Känns ju inte så trevligt att klippa av någons armar eller så, men den börjar ju se lite övergödd ut.

    Nåja, springa till jobbet (utan något i magen, det var ju dumt).


    8 grader och regn


    Nu är jag vaken, sitter här och grämer mig för allt jag ska göra idag. Eller rättare sagt måste göra idag.

    Jag ska som jag skrev igår försöka börja klockan 7 idag, så jag kan ha lite bättre samvete när jag slutar klockan 15. Sen är det bara att gå hem och börja fixa med det som fixas måste, i värsta fall måste jag fara till Säter också *suck*.

    Det regnar ute också, finväder. Lys som beställt antar jag? Tur jag faktiskt har mitt paraply här hemma och inte i bilen som alltid annars. 8 grader här utanför, typ.

    Nej, fryser lite gör jag igen. Ska ta och klä på mig och äta någon slags frukost innan jag måste gå till jobbet.

    Ha det, så hörs vi.



    En bättre sanning


    Kom på en bättre sanning, men lite försent dock :(

    Är lite överambitiös och lägger till en 4e sanning istället :D
     4) Jag vill vara J.D. i Scrubs (spelas av Zach Braff). För övrigt, om ni inte sett serien, KOLLA!

    Här följer ett litet klipp från serien, så ni får se hur bra han är :P


    Sanningen flyter lite ihop med sanning 1, så är kanske bara tre totalt ändå. Men men, bra ändå :)


    Utmanad?!


    Okej, verkar vara utmaningsdags här i bloggvärlden?

    NÄR DU LÄSER DET HÄR SÅ HAR DU BLIVIT UTMANAD !!
    Berätta 3 sanningar om dig själv och lägg sedan in de på din blogg!
    Annars är du en fegis.. :)

    Nu vet ju både du och jag att jag faktiskt är en fegis, men jag lägger upp ändå i ett försök att bli mindre fegis.

    1) Jag önskar att jag hade levt mitt liv på ett annat sätt, vill börja om från början!
    2) Jag är för snäll för mitt eget bästa.
    3) Jag börjar bli lite less på mycket i mitt liv just nu.

    Tyvärr vet jag ingen som jag kan utmana som ens läser det här, men provar ändå att utmana 3 stycken. Dessa tre är Mickis, Jennifer och Pernilla.

    Med lite tur så är det någon som hakar på iallafall, även om det är lite fjantigt :)


    En sak till!


    Kom på en sak till jag måste fixa till helgen, lägger till den på listan helt enkelt :)

    * Ringa Josefin K, Josefin B, Louise, Sofia och Elin om match och dömning
    * Ringa DIBF om dömning och tröjor (x)
    * Ringa Malin om matchkläder
    * Ringa Sören om tröjor
    * Ringa Julia om målvaktsutrustning
    * Lämna tröjor på tryck
    * Ringa Johan C
    * Ringa Lennart om sjukvård
    * Fixa MEMatch före söndagsmatchen

    Men nu pratar jag telefonen, så hej då!


    Fääärdig


    Då var även den här dagen avklarad, inga fler uppdrag idag.

    Men däremot har det skapats ett antal uppdrag som jag bara måste komma ihåg, så jag skriver upp dem här!
    * Ringa Josefin K, Josefin B, Louise, Sofia och Elin om match och dömning
    * Ringa DIBF om dömning och tröjor
    * Ringa Malin om matchkläder
    * Ringa Sören om tröjor
    * Ringa Julia om målvaktsutrustning
    * Lämna tröjor på tryck
    * Ringa Johan C
    * Ringa Lennart om sjukvård

    Säkert någonting mer som jag glömt, men då är det så. Troligen inte så viktigt om man glömt det, det är mitt motto. Var iallafall till syster idag och hon hade fått nå skit på datorn. PC-doktorn fixade det (troligen, slutade komma upp iallafall) och fick en fiin belöning. En matlååda! Och inte vilken som helst heller, utan den avgörande matlådan, som får den här veckan att räknas. Det du lys! ;)

    På söndag är det dop. Jag vet inte om jag vill gå. Vet inte hur jag ska göra, så ni får gärna ge mig förslag. Missar ju innebandy om jag åker, plus att jag ändå måste gå tidigare för jag ska på annan innebandy (okej nu tror ni jag är nån slags innebandynörd, men det är jag också) så jag tycker nästan jag kan skippa dopet helt. Ingen som dör av det, så det är nog okej.

    Åh, vet inte hur jag ska hinna med allting jag vill och borde göra imorgon. Tror jag får lov att skjuta lite av min lista till fredagen, även om det känns dumt. Men annars hinner jag ju inte jobba imorgon, måste nog börja 7 så jag kan sluta 15 tror jag. Annars hinner jag ALDRIG!

    Snälla någon, hjälp mig att bli på bra humör. Alla medel är tillåtna, utom narkotika-klassade medel!



    PC-doktorn kan komma? ...och vinn en miljon?


    Gjort som det var sagt, jag har ringt syster och ska åka dit snart för att kika på hennes dator. Den verkar uppenbarligen ha fått något virus, sägs det iallafall. Så ska se vad det kan vara och om jag kan få bort skiten. I värsta fall åker dumburken med hem och det vore ju inte roligt? :(

    Handlade ju som sagt idag, blev lite småsaker tänkte låta er se mina fiiina inköp :)

    Timers så mina lampor inte behöver lysa hela dagarna


    Apelsinchokladkakor, behöver jag säga mer?


    En temperaturmätare, så jag även kan se temperaturen på andra sidan byggnaden :)


    Sådär, fina grejjer. Köpte en sak till men det vågar jag inte nämna här i bloggen (men inget snuskigt, farligt eller dumt!). Ringde precis okänt nummer på telefonen, som vanligt så svarade jag (desperat att få prata med folk?), de va från något tävlingsföretag som ville att jag skulle vara med och vinna nå pengar eller så? Hm, jag vet inte jag. Säger alltid nej när folk ringer och vill lura på mig saker via telefon. Vill jag ha något så söker jag själv upp det, eller hur? Men innan han ville att jag skulle tävla så pratade vi lite, vad jag skulle göra om jag vann en miljon till exempel. Haha, dumt alltihopa. Jag skulle nog inte ens vilja ha en miljon, ärligt!  Pengar innebär bara problem, även om jag kanske skulle få fler vänner om jag hade en miljon i handen. Men vad är det för vänner då, egentligen?

    Nåja, nu ska jag sluta filosofera (hm, svårt ord att stava, dumt) och ta mig mot systern. Men först ett stopp hos brodern som inte här hemma för att plocka in post och matta möss/råttor eller va de nu är.

    Toodeloo



    Hemma en sväng


    Jobbat kort dag idag, inte så mycket att göra så lika bra gå hem?  Fast gick iofs inte hem, hälsade på pappa och morföräldrar en sväng, följde med på Dollarstore och Rätt pris.

    Ska ringa syster och höra om hon vill att jag ska komma nu, när det inte blev något igår.

    Sen ska jag ju på träning ikväll. För övrigt ska jag nog försöka fixa ihop en matlåda till fredag också, idag eller imorgon, så det här blir en vecka att räkna med :)

    See ya!


    Mina fåglar


    Innan jag går till jobbet vill jag bara skriva en rad om detta. Jag har gått runt och sjungit på den här låten helaste veckan nästan. Tyvärr hittade jag bara en live-spelning så ljudet är lite sådär. Men den är ganska bra ändå.

    De Lyckliga Kompisarna - Mina fåglar


    DLK, enda jag ångrar med att jag inte gick på Peace and Love! Jag hade biljett och allt var klart, men jag sålde (vilket jag ångrat lite, men som sagt mest för att jag missade DLK).

    Nej, nu ska jag borsta tänderna och pysa till jobbet. Have a nice day!


    God morgon Sverige!


    Vaknat nu, inte lika tidigt som jag räknade med igår (av flera anledningar). Borde satt klockan på ringning tidigare, det glömdes, och dessutom skulle jag inte ha snoozat så mycket (även om det är skönt). Så blir inte att komma nå mycket tidigare till jobbet idag nå, men det fungerar ändå.

    Nu ska jag fixa ihop lite youghurt så jag får frukost idag också, sen ska jag se på tv och fixa fram kläder för dagen. När jag gör det, så kan ni få roa er med en bild på ett skumt svea torg. Bilden togs förra veckan, troligen någon som hade en rolig natt?



    Idag har jag för övrigt igen matlåda, så nu är jag tillbaka till det "dåliga" livet utan matlådor. Får gå ut och äta idag alltså. Men klaga inte, faktiskt haft matlåda i två dagar den här veckan ju :)


    Ganska bra film och god natt


    Nu har jag sett "Layer Cake" som precis visades på tv. Hade som sagt sett den förut men då jag inte kommer ihåg hur det gick så kunde jag ju se den igen. Slutbetyget då? Jodå, ganska bra!

    Nu har jag i vilket fall blivit trött också, hoppas kunna lägga mig och sova utan större bekymmer. Vakna med träningsvärk imorgon kanske?

    För övrigt har jag börjat fundera på min lägenhet. Jag vill göra någonting här, men vet inte vad. Nya tapeter har jag funderat på, kanske möblera om också? Dessutom skulle jag vilja ha några växter också, måste bara lära mig vattna dem. Men typ stora trädliknande eller buskliknande växter som inte är så känsliga på vattning och sånt skulle passa mig. Några förslag på vad man skulle kunna köpa?

    Dessutom blir jag mer och mer sugen att skaffa en tatuering. Men då jag inte vet vad jag vill ha för tatuering så blir det ju lite svårare. Vill ju inte tatuera sig bara för sakens skull, det ska ju ha nån mening tycker jag. Så det får nog ligga på is ett tag till, jag får fundera vidare!

    Men nu ska jag sova, upp och jobba imorgon igen!

    Natt kram


    Ostkaka med blåbärssoppa?


    Dumma lys, ger mig ideér mitt i natten såhär. Nu blev jag ju sugen på gott, dumt!  Tur minnet är kort nu när jag är så gammal, så jag inte kommer ihåg imorgon :)

    Insett jatt jag sett filmen jag tänkte kolla på förut, men kollar ändå. Kommer ju inte ihåg så mycket av den ändå. Hm, minne och ålder verkar blivit något återkommande här på bloggen. Får försöka träffa nån som tycker jag är ung, istället för alla ynglingar som tycker jag skulle kunna vara typ farfar eller något :P

    Kan väl skriva en rad om de kommande dagarna nu då, när jag ändå sitter här. Imorgon ska jag upp och jobba igen, försöka ta mig till jobbet tidigt igen så jag kanske kan sluta lite tidigare också. Sen imorgon kväll är det innebandyträning igen, sista före helgens seriematch som för övrigt också är seriepremiär. Jag hoppas att ni håller tummarna för mig och "mina tjejer". På torsdag då? Hm, inget planerat utöver jobbet. Inget planerat på fredag/lördag heller.

    Kanske försöka lura med någon på bio? Hade ju bio på gång lite förra veckan, men fullt upp och inte blivit av. Jag vill göra något, jag vill hitta på något. Jag vet inte riktigt vad bara.

    Nu fortsätter filmen så då försvinner jag.


    Ta vara på tiden!


    Tiden går fort, så ta vara på den. Visdomsord från en gammal man? Nejdå, men det är sant iallafall.

    Sitter här och fryser, ska se film nu, "Layer Cake", hoppas den är bra. Verkar ha fått bra betyg så jag hoppas att den ska duga även åt mig. Dricker nyponsoppa till filmen, mums :)


    En liten förvarning, nästa vecka är jag borta nästan helaste veckan! Måndag morgon åker jag till Norge (bil den här gången, lite omväxling) och kommer troligen hem på onsdag. På torsdag åker jag iväg igen, till kolmården för företagskonferens och kommer hem på lördag. Så nästa vecka kan ni inte förvänta er att jag finns tillgänglig, sorry!

    Hoppas man blir liite saknad iallafall.

    Film nu, sen sova tror jag.


    Jag trodde jag skulle dö..


    .. men nu i efterhand var det så jäkla skönt!

    Blev inget systerbesök idag, hon skulle iväg till Säter istället. Blev inget äventyr heller. Så en dag då jag trodde att jag skulle vara upptagen hela dagen, blev ganska ledig dag trots allt (ungefär som vanligt alltså). Mådde lite halvtaskigt efter jobbet, runt 16-17 eller så, men blev lite bättre sen. Bestämde mig för att ta mig en vända runt älven så tog på mig lite passande kläder och snörade på mig mina mycket välanvända springskor. Var ju faktiskt 10 grader ute enligt temperaturmätaren så tyckte att det skulle gå bra (vilket det också gjorde, temperaturmässigt). Gick ner till älven och sedan började jag jogga något och det gick oförskämt bra. Men efter typ halva sträckan så började problemen.

    1) MP3-spelaren dog. Det var nu ett faktum, jag var alldeles ensam ute på stigen runt älven. Med lite fantasi (krävs inte mycket heller) kan man ju lätt bli paranoid där ute i mörka skogen.
    2) Jag började känna av min ljumske igen, som jag haft problem med typ senaste året. Inte oväntat, men ändå jobbigt.
    3) Började känna mig yr och snurrig, trodde nästan jag skulle trilla av pinnen ett tag där. Kanske borde försöka äta någonting mer under dagen, än bara lite frukost och lunch? Tål att tänkas på iallafall!

    Nåja, nu är jag hemkommen och allt är frid och fröjd! Jag ska stretcha, duscha, göra iordning något gott åt mig och sedan lägga mig i soffan och slappa! Sug på den ni :)

    Innan jag försvinner ska jag bjuda på två bilder. En på mig när jag är alldeles på väg att gå och en där jag visar mina fina springskor som nog gör sin sista säsong nu. Hoppas det glädjer lite.





    Peace Out!


    Gammal man


    Jag börjar bli en gammal man!

    Jag ser tydliga bevis, hela senaste veckan har varit späckad av bevis! Jag har glömt handla, jag har glömt bort att besöka syster och jag har glömt massor av saker! Måste bli ordning nu innan man blir tvångsplacerad på ålderdomshem :S

    Sitter här nu iallafall, jobbat 9,5 timme idag. Ursäkta att jag svär, men JÄVLIGT bra start på dagen med gröt (trots ingen mjölk)! Tror det kommer bli mer sånt faktiskt.

    Handlade idag då jag glömt bort att göra det i helgen. Men, när jag kommer till affären så står jag och funderar.. "vad skulle jag köpa?". Åkte därifrån med två youghurt, ketchup och en påse gott och blandat. Alltså, jag trodde jag skulle typ storhandla eller något, men isåfall har jag glömt allt jag skulle ha typ. Som sagt, gammal man!

    Jag skulle vilja lägga in en bild här, men har ingen bra att bjuda på tyvärr. Finns inget bra att ta kort på heller, så ni får stå ut med ren och skär tråkig text.

    I helgen ska jag till Insjön, seriepremiär för tjejlaget i innebandyn. Lite spännande, hoppas att det kommer gå braaa. Någon som kommer och hejjar? :)    Och imorgon ska jag hälsa på syster efter jobbet, hon har fått problem med datorn (skulle alltså kollat på det i helgen egentligen), så då blev jag inbjuden. Kanske skulle få mat också, då ligger hon högt på favoritlistan :)  Sen får vi se om jag ska ut på äventyr också, det är sånt som märks. Annars lär jag väl sitta som klistrad vid dumburken även imorgon. Så då vet ni, är jag borta imorgon så är jag på äventyr :P

    Nu känns det som jag bara mumlar, så jag ska ta och borta och lägga mig. Natti natti.


    Idag have jag been översatt some text


    Ja vad har jag gjort idag då? Roliga grejjer serru, 7-10 fixade jag det jag skulle fixa idag (dvs anledningen att jag åkte dit tidigare) och därefter har jag setat och översatt dokument från svenska till engelska. Oooh va de e skojsigt, jag önskar jag fick göra mer av det (och det får jag, för imorgon drar jag igång igen!). Men inte så mycket kvar iallafall, gött det.

    Sitter här nu, igen, trött och lite hungrig. Inget att äta som bekant, måste handla idag så ska nog snart åka. Sen är det träning ikväll. Sen blir det hem, duscha och slappa soffan tills jag ska soova.

    I belive I can fly
    I believe I can touch the sky

    Lalala... tjoho



    Helgen då ingenting blev gjort?


    Hm, jag har gjort mer den här helgen än jag räknat med, och ändå känns det som inget blev gjort till slut ändå? Men jag gjorde ju en del saker jag inte räknat med (poker, hemsidearbete samt ett besök hos lys) och gjorde inte en del saker jag tänkt göra (städa, handla, tvätta m.m.). Dessutom hade jag planer små planer att åka utanför Borlänges gränser den här helgen, men det blev inget av det heller.

    Nu sitter jag här iallafall, vaken före tuppen och alla andra. Ska till jobbet tidigt idag så jag kan testa ett program som måste vara testat idag. Borde egentligen ha testat det i fredags redan, men då satt jag upptagen med annat och kände inte för att sitta längre än till 18.00 på en fredag. Så nu får jag bita i sura äpplet och gå upp liiite tidigare än annars. Sitter och äter frukost. Dock inte samma frukost som jag brukar, då jag som bekant inte handlat i helgen, kylskåpet är heeelt tomt känns det som. Finns typ inget ätbart i lägenheten, men igår fick jag det utmärkta förslaget att göra en frukostgröt som jag kunde äta med lite sylt till. Tack för det förslaget, det mättar iallafall? :)

    Idag då? Som sagt tidigt till jobbet och sen blir jag väl där ett bra tag gissar jag. Men jag har matlåda idag, då jag varit duktig och gjort mat i helgen, så kan ju jobba in en halvtimme på lunchen också. Sen måste jag ju handla idag och ikväll sen så är det träning med tjejerna. Med lite tur hinner jag med någonting annat roligt däremellan också, bara inte kommit på vad det roliga är ännu :P

    Kom på en sak till jag borde gjort i helgen: Gymmat. Jag har inte varit på gymmet sen i tisdags, nästan en vecka sedan. Blir inte att gå dit idag heller så imorgon blir det, en vecka efter förra gången. Det är lite lång tid emellan, men man får vara glad över att man kommit igång igen istället för att gräma sig över att man inte är dit så ofta. Bättre någon gång ibland än ingen gång alls?

    Snart slut på gröt, så snart slutbloggat. Jag har ändå ingenting mer att skriva, så passar väl bra att jag ska slutar nu?



    Take care guys and girls, take it easy out there.



    Mat


    För att visa att jag iallafall gör mat, även om jag inte gör så mycket annat, så ska jag lägga upp mat från idag och igår.

    Igår - Röd curry kyckling


    Idag - Makaroner och mamma (scans) köttbullar


    Bilderna är lite snea, men det får ni tåla. Tack för det.


    Jag orkar inte..


    ..skriva nå mycket, så blir några rader bara.

    Men segade hela dagen igår typ. Tvättade, slappade och avrundade dagen med poker hos kusin. Hade inte så roligt, det gick inte så bra heller. Förlorade allt, men jag är van vid det när det gäller spel :/

    Ska handla idag, fortsätta tvätta och sen kanske något kul ikväll? Borde diska och städa också, får se hur det blir med det. Diska måste göras iallafall, och mat ska jag göra också för den delen.

    Meen det får räcka. Börjar inse varför jag slutade blogga sist, faktiskt.



    Då sitter man här igen...


    Sitter här, har tråkigt. Vet inte vad jag ska göra, men lär äta frukost snart. Börjar nästan ångra att jag sa nej till poker som ska spela ikväll, men njaa, vet inte jag.

    Jag vill hitta på något, men vet inte vad. Funderar på att ta en promenad men det är ju lite halvtaskigt väder och om det inte redan regnar ute så kommer det ju börja snart, säkerligen. Bio hade varit en tanke, men kul gå själv? Njaa :S  Får jaga sällskap kanske, men vet inte vem isåfall.

    Åhåjaja. Livet är tufft ibland, men nu ska jag äta frukost och sen försöka ta tag i det här.

    Puss Hej


    Kamkedja?? Ja KAMKEDJA!


    Sant som det står, kamkedja som bytts. Jag är inte som alla andra som har kamrem jag heller, kamkedja använder jag. Säkert mycket bättre än kamrem tror jag.

    Jobbat nio och en halv timme idag, skulle behövt jobba mer. Men orkar jobba längre på en fredag? Får börja typ 6-7 på måndag istället tror jag. Innebandy spelas i Maserhallen nu, men jag orkar inte dit. Slö. Trött. Död? Man skulle kunna tro det iallafall.

    Kusin ringde idag, ville bjuda in på poker. Jag sa nej. Tråk jag är, vet. Men orkar inte. Känner inte för något alls. Kanske åka Mora på söndag för att se på innebandy? Eller kanske bara ha en tom helg? Inte göra något? Hmm, alternativen är många, vet inte vad jag ska välja.

    Det var skumt på stan imorse. Tog bild, men orkar inte lägga in. Blev typ jagad av en skumboll. Ja men de va väl roligt?

    Inget att skriva, så jag håller tyst.


    Oavgjort blev det


    Som sagt va det träningsmatch för tjejerna idag, och det blev oavgjort. Bra match!

    Men det hände ju saker innan matchen också. Började jobba klockan 8, lunch på Max, jobbade till 16.30 då jag fick hämta bilen från kamkedjebytet. Så när jag slutade blev det bara stress stress stress tills det att man var framme i Falun. Hatar det, speciellt när man ska köra bil. Det känns lixom inte som man blir bättre på att köra bil när man har tidspress, konstigt nog?

    Jag vet inte vad jag ska skriva? Livet känns upptaget, på fel saker, helt dumt allting. Hoppas att det blir bättring :S

    Nu ska jag äta chokladkaka och ringa till lyxfällan och tipsa om nytt folk de kan hjälpa ;)


    Nu är allt sådär ... igen


    Känner att allt bara börjar bli så där jobbigt och segt igen, därför det inte blivit så mycket "riktigt" bloggande här.

    Sitter här iallafall, ska äta lite youghurt och sen iväg till jobbet. Match ikväll.

    Vi får se hur det slutar, hoppas jag får det lite bättre snart igen.


    Dagens slut


    Dagen är slut och jag har inte gjort mycket, i vanlig ordning.

    Började med att jag vaknade klockan 6 av ren tur, hade glömt sätta klockan på tidigare ringning då jag skulle lämna bilen för byte av kamkedja imorse klockan 7. Så tog mig upp ur sängen iallafall och åkte iväg för att lämna bilen. Sen gick jag till jobbet, jobbade 7.30-16.30. Gick hem, kikade tv och sen blev det som sagt innebandyträning med tjejerna. Sen hem, duscha och nu sitter jag här.

    Imorgon då? Ungefär samma som idag, fast ändå annorlunda. Jobba och sen förhoppningsvis få hämta bilen igen. Träningsmatch i Falun klockan 19 på kvällen, samling klockan 18. Ja, sen blir det väl hem och sova igen gissar jag?

    Låter ju inte alls som jag lever något inrutat liv väl? Neeej dåååå :P

    Men glömde ju säga, att jag har fått prata i telefon idag också. Stackarn J ringde, sjuklingen. Men hon är på bättringsväg, skönt det iallafall. Men skönt att veta att det finns någon som vill prata med mig (även om hon kanske bara hade tråkigt nu när hon var sjuk?). I vilket fall är det ju trevligt att någon vill ringa ibland :)

    Nu ska jag kika på South Park, men vi hörs imorgon. Eller en annan dag.

    Och du, hoppas det gick bra att flytta akvariumet utan mig  ;)



    Innebandy...


    Japp, ska sticka på innebandyträning nu.

    Mer info om dagens aktiviteter ikväll, håll ut!


    RSS 2.0