Livet är inte alltid så gött...


Ibland är livet underbart.. Idag är inte en sådan dag och anledningarna fler än en. Stressigt på jobbet hela veckan. Ont i huvudet. Illamående och dålig mage. Kanske hänger de alla ihop, kanske har de ingenting med varandra och göra. Varför jag mår som jag gör vet jag inte, men jag vet att jag inte mår bra. Och jag hatar det..

Kom hem från jobbet ca kvart i fem, la mig direkt och somnade nog ganska snabbt för när Helena kom hem 45 minuter senare så var jag inte riktigt vaken. Hon var snäll och fixade pizza, dock orkade jag inte äta mycket. Men bra att få i sig något iallafall, kommer försöka äta lite mer snart hade jag tänkt. Skjutsade iallafall Helena till valborgsfirande och nu ligger jag här i sängen och kollar på tv.

Vila... måste vila lite nu.. Imorgon är en ny dag, då ska vi må kalas!


Running man


Sitter i soffan efter att ha varit ute och motionterat. Inte helt utan att man känner sig som Simon Pegg i filmen Run Fatboy Run. För den som inte sett filmen, så handlar den om en kille (Simon Pegg) som ska försöka vinna tillbaka sitt ex (som han för övrigt lämnade vid altaret när hon var gravid). Han ska nu bevisa att han är ansvarsfull och duktig, det genom att delta i ett maraton (som exets nye pojkvän ska delta i).

Ett problem bara, han är grymt otränad och har lite svårt att komma igång med träningen. Ni som brukar träna med jämna mellanrum, vet vad det handlar om att försöka hitta motivation och energi att ta sig ut och springa eller vad det nu kan handla om för träning. Man hittar gärna ursäkter för att slippa :)   Men som sagt, tränat har det blivit idag iallafall. Skönt att ha det gjort, alltid trevligt efter att man tränat och känna att man faktiskt gjort någon nytta. Nu kanske man förtjänar lite extra glass ikväll? ;)

Annars idag, varit lite jobbigt på jobbet. Jobbat på ett program som inte riktigt fungerar optimalt, om man säger så. Speciellt med tanke på att vi en gång redan släppt programmet till kund, och alla förväntar sig ju att det ska fungera. Men så är inte fallet, utan det är fullt med fel som jag nu under tidspress ska fixa. Men nu ska det fungera iallafall, imorgon ska det testas och sen ska det förhoppningsvis skickas till kund imorgon så de kan köra i riktig miljö. Ni får hjälpa mig hålla tummarna för att det fungerar :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, bli av med det svettlager jag byggt upp under senaste timmen :)


Aah, vilken dag!


Det är fint väder, solen skiner och det jag är ledig. Mmmm, kan det bli så mycket bättre?

Har hunnit göra en del nytta idag till och med. Gjort klart en första version av "Helena's Photo Sorting Tool Program Device" vilket innebär att den borde vara redo för release bara Helena kommer hem. Hoppas att hon blir nöjd. En liten preview på vad som kommer bjudas på:



Hoppas som sagt att det kommer att fungera tillfredsställande. I värsta fall så får jag göra om och göra rätt :)

Därefter har jag fått igång en maskin tvätt samt spelat lite Mario Party. Förutom det så har jag ju också såklart ätit frukost och även ett litet mellanmål. Jag har tagit mig en koll på Helenas dator och fixat (hoppas jag) så hennes scrollning ska fungera bättre. Ja en del småsaker gjorda idag alltså.

Dessutom har jag tagit mig för att gå ut och springa (istället för en cykeltur som jag var så sugen på igår). Tog den längre löpturen runt älven och gjorde riktigt bra ifrån mig om jag får säga det själv. Var jävligt trött när jag tagit mig igenom halva, men höll mig ändå springandes (även om jag sänkte tempot lite). Tiden blev 33 minuter vilket jag är jävligt nöjd med. Får svårt att förbättra mig nästa gång tror jag (fast jag brukar ju inte ta tid, så kommer nog ta ett tag innan jag tar tid nästa gång).

Kvar att göra idag då?  Jag ska börja med att duscha. Sen ska jag göra mat (blir nog makaroner och köttbullar så jag har lite matlådor i veckan). Handla ska jag också göra, samt dra igång ännu en maskin tvätt. Sen kommer ju Helena hem ikväll, så då får vi väl se vad som kan tänkas hända då (förutom vårat "ReleaseParty" av hennes program) :P

Men men, nu lär jag duscha iallafall. Puss, kram och lite smek :D


Öl, grillning och lite kubbspel


Hemma efter en kväll bestående av öl, grillning. kubbspel och socialt umgänge. Trevlig kväll, helt enkelt. De andra skulle på någon studentfest nu men jag kände mig inte riktigt upplagd för det så det fick bli hemfärd istället.

Nu lockar tvn ganska mycket faktiskt, känner mig lite dåsig som man kan bli när man går ner i varv efter några öl. Vet dock inte om jag ska satsa på att se en hel film eller om jag ska satsa på att somna under filmen. Alltså, ska jag se film i soffan eller sängen?  Hm, dessa i-landsproblem!


----

Gah, jag vill att det ska hända något men ändå inte. Känns som jag står med ena benet i dåtiden och andra benet i framtiden. Tror nog att man får vänta med att göra något, tills båda fötterna står i framtiden (det är där det ska hända saker).


Gooood mooorning!


Lördagmorgon. Ligger kvar i sängen än, vilket borde anses vara något av ett slags rekord av mig. Har vaknat lite till och från under morgonen, men lyckades hålla mig typ sovandes till nio iallafall och DET måste anses vara en bragd! Sedan dess har jag legat här i sängen, lyssnat på MTV och programmerat lite (fotosorteringsprogrammet fortsätter utvecklas alltså).

Nu känner jag att hungern börjar göra sig påmind. MÅSTE HA MAT, ekar det i huvudet. Så av denna enkla anledning (och det faktum att jag också är hungrig) så ska jag snart ta mig upp ur sängen och äta lite frukost. Men vad händer annars idag? Ja som jag skrev igår så blir det förhoppningsvis besök av lillebror samt öl/grillning ikväll. Bara att hålla tummarna att så blir fallet också, annars vet jag inte vad jag ska göra. Kan ju inte sitta och programmera hela dagen, det vore ju skandal.

Solen skiner ute, vad det ser ut som genom persiennerna iallafall. Nu när Helena är borta har man också lyckats vara tysta utanför fönstret (det brukar väsnas en del på mornarna), fast det beror nog troligen snarare på att det är helg än någonting annat. Skönt att jag fått sova ett tag iallafall! Jag är lite sugen på en promenad eller löptur, eller eventuellt kanske till och med damma av cykeln och cykla en sväng? Möjligheterna är oändliga! får se vad jag hinner, med tanke på annat jag ska göra. Annars kan man ju alltid ta sig en cykeltur imorgon om det inte blir för mycket alkohol idag :)

Fått rapport från mamma och pappa nere i Thailand också, de verka ha det bra. Ja men, det hade man ju inte kunnat ana?  *suck*   Jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt, ska jag samla ihop till en resa i höst/vinter? När skulle jag åka isåfall? Vart skulle jag åka isåfall? Skulle jag åka själv? Vad skulle jag ha för mål med en sådan resa? Frågorna är många och jag borde nog bestämma mig ganska snart iallafall.

Nåja, frukost var det ja!


JvA-nördigt?


Jag har setat och nördat mig lite här på kvällen. Förutom det "vanliga" nördandet med det nya fotosorteringsprogrammet (som det för övrigt går bra med) så har jag också fått för mig att lägga upp mina mynt framför tvn igen. Eller egentligen var jag väl inte ute efter att få upp dem framför tvn utan snarare var jag väl ute efter att stapla lite för att se hur mycket det faktiskt var som jag hade liggandes i hinken så de åker nog snart ner igen...

Allt som allt blev det såhär:

89st tior -> 890kr, 120st femmor -> 600kr, 418st enkronor -> 418kr, 51st femtioöringar -> 25,50kr

För den som är snabb i huvudräkning så kommer man fram till att det blir 1933,50 kr. Det är ju ändå ganska mycket pengar, så jag känner mig nöjd med den samlingen. Dessutom kommer det ju bli mer innan jag kastar in alla pengarna på banken och då blir det ännu coolare :)

Nu känns det att sängen har väntat alldeles för länge på mig, ögonen är trötta. Imorgon hoppas jag att jag ska få sova ganska länge iallafall, dock har jag sällan fått sova så länge som jag önskar de senaste åren. Vi får hålla tummarna för att jag får sova ut imorgon bitti!

För övrigt, akta er ute i trafiken. Många polisbilar ute idag, såg 3 st på väg till jobbet imorse samt 2 på väg hem efter jobbet. Take it easy out there!


Lär er dansa - jag jobbar på det!




Heelg!


Ännu en gång har en arbetsvecka passerat och helgen är här. Det har varit en hygglig vecka, med både bra och dåliga dagar.

Dagen började med att skjutsa Helena till station, så hon kunde åka till Stockholm. Vi håller tummarna för att hon får en rolig helg (samt att hon tar massor med bilder, varför får ni veta senare). Därefter for jag vidare till jobbet, som blev en lyckad dag på jobbet. Två av timmarna var brandskyddsutbildning, där vi fick släcka eld med brandsläckare och så fick vi massa information också.

Precis som det ska vara, så blev det badminton vid 15. Fick träna lite mer på dubbelspelet, kan nog behövas efter utskåpningen i tisdags :P  Därefter for jag till systemet för att fylla på inför helgen, förhoppningar finns om öl och eventuell grillning imorgon.  Det vore skoj isåfall :)   Dessutom var det prat om att lillebror eventuellt skulle komma på besök imorgon förmiddag också, så jag har köpt mig lite paj jag kan göra iordning om han nu verkligen kommer.

Annars idag har jag inte hunnit med så mycket mer. Jag har jobbat vidare på "Helena's Photo Sorting Tool Program Device", vilket är precis som det låter (alltså ett program för att sortera foton efter när de är tagna). Får se om jag kanske får lite tid över att jobba vidare på det mer imorgon, förhoppningar om att programmet ska bli klart att användas när Helena kommer hem så hon kan sortera sina foton (spännande!!). Om det är någon mer som vill ha ett fotosorteringsprogram, give me a call!   Helena har en vision om att jag kan tjäna storkovan på detta nämnligen :P

Resten av kvällen kommer nog spenderas framför tvn iallafall. Har fixat så jag har lite donuts och cola att hålla mig sällskap under kvällen, eller ett tag iallafall. Får se hur länge de får vara kvar. Så här ser de ut iallafall.



Synd bara, att det inte är något bra på tv. Får plocka fram lite grejer på datorn att kika på tror jag...


Damn!


Missade mentalist igår, för jag var på badminton. Missade också att spela in det, men det skulle gå repris trodde vi. Men när? Jag kan inte hitta någon tid i nån tv-tablå för reprisen, vad är det för fel? Man måste ju visa repriser på avsnitt, ju!

Dessutom gick det inget bra på badmintonmatchen igår, förlorade ju så groteskt :(    Dessutom har jag jobbat på mig lite träningsvärk nu igen, fast det tycker jag ju är lite skönt.

Frukost!

Jag vill må bra, ha det bra och allmänt trivas i min omgivning. Jag har dock inte alltid gjort det....


Hm, okej...


Har inte skrivits så mycket senaste tiden, har inte haft så mycket tid eller ork. Fick lite inspiration till att skriva ett inlägg för någon dag sedan, men då började jag skriva på ett mer filosofiskt inlägg om livet och så. Det hanns inte med att få ut allt som jag ville helt enkelt. Det finns så mycket att fundera på när man närmar sig sådana ämnen, vad går livet ut på och vad ska man ha för mål? Ska man nöja sig med att vara nöjd? Ska man söka sig ifrån det bekväma och leta nya upplevelser och erfarenheter? Jag lever i blandad tro, jag vill göra båda på något konstigt vis. Tror jag är i en övergångsfas eller något.

Men nu blir det inte mer för den här gången. Kan konstatera att jag är osäker på vad jag håller på med ibland, och än mer osäker på vad jag borde hitta på i framtiden.

Nu väntar sängen, natti!


Jaaa... varför inte?




Party Party!!


Det är söndag och mer än halva helgen har passerat. Jag sitter i soffan, slökikar på tv och surfar lite. Är lite seg efter gårdagen, men ändå ganska pigg (oförskämt pigg skulle man kunna säga).

Så vad hände igår? Jo då var det paaaarty!! Började dagen lite segt, då jag hade ont i magen och mådde lite halvkrassligt. Tog mig ändå lite energi till att gå med Helena och kolla lite snabbt på marknaden och därefter hämta Rickard. Sen blev det promenad till kupolen och träffa en kompis till Helena och även äta lite mat. McDonalds blev det, hör och häpna. Jag tyckte dessutom att det var gott, men kanske för att jag var tillräckligt hungrig så jag hade kunnat äta vad som helst? :P   Nej då, McFeast är ju faktiskt ganska gött! Därefter blev det promenad hem. Under hela den här tiden hade jag ont i magen och kände mig lite halvdålig. Men med en McFeast i kistan så gick det lite bättre och väl hemma började vi plocka ihop och städa lite för att sedan kunna ta en öl på balkongen och invänta resten av partysällskapet. Balkongen blev en riktig hit, vi tryckte ihop oss 7st på balkongen och hade vi velat så hade vi nog kunnat få plats med några personer till :)

När solen försvann så förflyttade vi oss in och började spela Mario Party 8, grymt festspel! Under spelandet fick jag avvika en snabb sväng för att fixa mat åt mina gäster, det bjöds på hamburgare med bröd. Det blev vida uppskattat av sällskapet och med ännu en hamburgare i magen kunde vi fortsätta kvällen. Kusin Kim kom också under kvällen och gjorde sällskap i spelandet. Därefter tog vi ut stegen mot stan och Rock House för att se Silverpennies spela (riktigt bra!). Träffade mycket roligt folk under kvällen och det blev också till att flytta oss vidare från Rock House till en efterfest där man fick träffa ytterligare folk och dessutom lite folk som man träffat tidigare under kvällen. Föga överraskande så blev det riktigt bra där också :)    Därefter kände vi att det var dags att röra oss hemåt och så blev det. Väl hemma så bjöds det på matlåda med potatismos och köttbullar, mumsigt värre!   Sen blev det sömn, och nu sitter jag här :)

Så, trots en seg start på dagen blev det alltså en helt underbar kväll/natt på stan. Tack till alla inblandade som gjorde det till den fest det blev!


5.36


Nu är jag typ helt vaken, inte så sömnig med andra ord. Klockan är nu 7.36. Vaknade första gången för två timmar sedan, har inte sovit överdrivet mycket sedan dess dock. Vad är det som gör detta? Varför kan inte jag sova till typ 9-10 iallafall? *suck*

Solen skiner iallafall ute. Hoppet om en underbar lördag finns. Ser nog ut att bli en sväng på marknaden idag iallafall. Dricka lite öl under eftermiddagen/kvällen och sedan avsluta med besök på RockHouse. Utöver det får man se vad som händer. Vad det än blir så är jag övertygad om att det blir en bra dag iallafall.

Nu ska jag ta och luta mig tillbaka och läsa lite Harry Potter. Sista kapitlet i första boken, sen är den utläst :)


Dags för helg igen...


Då var även den här veckan slut och helgen är här. Det har varit en bra vecka och den började ju absolut bäst med snowboardpremiär. Det var, som jag skrivit tidigare, det bästa och roligaste jag gjort på länge. Det kommer alltså bli mer snowboard nästa vinter, var så säker. Någon som är sugen att haka på ut och göra backarna osäkra (för det är vad jag håller på med) nästa vinter? :)

Dessutom fick jag ett spel jag beställt mitt Wii, nämnligen Mario Party 8. Spelade det i lördags när jag och Helena var hos Per och spelade spel och drack öl. Det har dock inte hunnits spela så jättemycket spel ännu, men det kommer. Troligen och förhoppningsvis blir det tv-spelande ikväll innan sovdags.

Igår gjorde jag också potatismos (riktigt) för första gången i mitt liv. Det blev gott också, vilken tur va? Jag känner att jag börjar bli en riktig dunderkock, kan öppna eget kök snart kanske? :)   Idag har det bjudits på lätt brända hamburgare och pommes, mumma :)

Idag har det spelats badminton med jobbet, precis som en sedvanlig fredag. Lite extra dubbelträning med tanke på dubbelserien som jag och några andra från jobbet ska vara med i (det börjar nästa vecka). Dessutom har jag hunnit hem till Carita och träffa hennes senaste tillskott (min systerson), som tyvärr inte fått något namn ännu. Men man funderar på att döpa honom till Mikael, vilket ju är fint. Fast jag tror mer på Joel, får väl se vad det blir till slut.

Nääää, nu får det vara färdigt för den här gången. Känner att jag börjar bli lite trött i ögonen, borde sätta lite fart nu om man ska orka med något Wii-spelande också.

God natt Sverige!


Det är lustigt...


...hur folk ser på en ibland. I helgen var jag hos en kompis och spelade tv-spel och drack lite öl. Där var också lite annat folk, bland annat en som jag umgåtts en del med genom just den kompisen som jag var hemma hos.

Igår fick jag reda på att den personen som jag umgåtts en del med via min kompis inte hade känt igen mig direkt. Varför? För jag hade en tjej med mig. Jag tar inte åt mig så mycket av sådana uttalanden, men lite gör man det ju ändå. Vad är det som gör att jag inte skulle kunna ha sällskap?

Jag kan inte annat än bara fundera på saken. Jag tycker det är lite kostigt hur folk kan se på en ibland.

Nu ska jag försöka få liv i Helena, äta lite frukost och sen fara till jobbet. Sov vidare ni andra.


Onsdagsmorgon...


Sitter i sängen, stel som en pinne. Träningsvärken känns i ungefär hela kroppen. Tummen är fortfarande öm. Tecken på att man lever, helt enkelt.

Tröttheten har ännu inte släppt mina ögon, sitter som i en dimma och försöker få liv i kroppen. Helena ligger här bredvid och ser så fridfull ut när hon sover, hon har det nog dock värre än så. Snowboardåkningen i måndags avslutades för hennes del med ett åk i en av de största backarna, som dock inte var i toppform. Isfläckar och dålig snö genom i princip hela backen gjorde att hon till slut fick åtminstone ett allvarligt fall i backen där hon troligen fick en mindre rolig whiplash-skada. Nacken gjorde ont igår och jag kan tänka mig att det är värre idag. Jag har medlidande, men vet tyvärr inte vad jag ska göra för att få det bättre. Ibland står man där, utan att kunna ge någon hjälp.

Känner mig iallafall lite smått piggare nu. Ska ta och hoppa in i duschen varefter jag ska trycka i mig en snabb frukost och sedan väntar ju ännu en arbetsdag. Förhoppningsvis kommer dagen flyta på lika fint som gårdagen, då kommer jag inte ha några problem som helst att klara mig igenom dagen.

Min käre Helena, du vet att du finns i mina tankar och jag stödjer dig i allt som händer och sker. Allting kommer att lösa sig, på ett eller annat vis. Du är en stark person, Puss!

Nu ska jag duscha, hej hopp!


Det stavas träningsvärk...


Dagen har passerat med träningsvärk och ond tumme efter gårdagens erfarenheter. Men det var det absolut värt, skulle göra om det hur många gånger som helst och inte ändra någonting (förutom att jag så klart skulle vara bätytre på självaste snowboardåkandet).

Dagens jobb har mest flytit på, gick hur bra som helst egentligen. Så det var riktigt skönt. Dessutom har det blivit bestämt att det ska spelas badminton mer nu, för jag och tre andra har anmält oss till en liten motionsserie i badminton. Det innebär alltså att en gång i veckan ska vi spela badmintonmatch, vilket kommer bli grymt kul (och jobbigt). Utöver det så blir det ju också det sedvanliga fredagsspelandet, så kommer bli lite mer badminton nu. Jag klagar inte :)

Dessutom har det varit tal om att korplaget jag spelar innebandy med ska anmäla ett lag till en innebandycup, vilket också kommer bli jävligt roligt. Känns som allt är och kommer bli roligt, vilket är bra för annars brukar det kunna kännas som allt bara är tråk runt om mig. Men just nu känns det lite som allt är på topp faktiskt, lika bra ta vara på dessa känslor känner jag!

Inför morgondagen känner jag att det kommer bli mer träningsvärk i kroppen men bara jag kan ta mig upp ur sängen så är jag nöjd. Jag gillar träningsvärk, för då känns det ju faktiskt att man har gjort någonting. På tal om träningsvärk, så ska jag försöka komma igång med lite träning snart. Om jag ska kunna börja spela innebandy på riktigt någon gång, så måste jag ju börja träna på riktigt också såklart. Får se, kanske kommer jag få användning för det där gymkortet snart igen? ;)

Till sist kan jag också meddela att jag har "wordlat" min blogg idag. Första gången jag sprungit på det, och tyckte det var lite roligt. Om du också vill prova, så kan du göra det här (om det fungerar, verkar inte alltid fungera tyvärr). Så här blev det för mig iallafall, känner mig nöjd med resultatet!



Nu ska jag se vidare på Gordon Ramsey på tv, sen väntar nog sängen tids nog också. Natt på er, sov så gott!


Vaaa??


Tisdag morgon. Jag har varit ledig fem dagar i sträck, en liten kortis-semester alltså. Jag har hunnit vara på ikea, blivit bjuden på mat minst tre av dessa dagar samt varit hem till Per på tv-spelskväll. Dessutom har jag åkt snowboard för första gången och som jag skrev igår så var det något av det roligaste jag gjort på jävligt länge!  Alltså, jag har gjort en del under dessa dagar iallafall, vilket är bra!

Men.... idag ska jag jobba. Hur gör man? Vart ligger kontoret? Vad ska jag ha med mig? Frågetecknen är många. Det känns som jag varit arbetslös senaste dagarna, vilket varit ganska skönt. Skönt att jag lyckats koppla bort jobbet helt faktiskt! I övrigt så är det ju skönt att man iallafall har ett jobb och att man dessutom trivs med det är ju ett plus.

Nu sitter jag här i soffan, kollar på Vakna med the Voice och äter lite frukost. Tänkte börja jobba 8 idag, så jag har gott om tid på mig än. Vädret ser inte så roligt ut idag heller, vilket är lite tråkigt. Jag vill ha fint väder, NU!

Halva Sverige ligger och sover och på tv skalas det (av någon för mig okänd anledning) potatis. Jag ska äta frukost och sen ska jag se till att ha en av mina bästa jobbdagar någonsin.

Kramkalas!


Från klarhet till klarhet?


Det har sedan nån gång förra veckan varit bestämt att jag och Helena skulle ut och åka snowboard i Romme idag (de hade säsongsavslutning idag, sista dagen). När det varit så fint och trevligt väder i helgen så såg jag verkligen fram emot att få prova åka snowboard idag. Men hur ser det ut när man vaknar? Jo, grå himmel och duggregn. Kändes inte optimalt för snowboardåkning, men efter någon timmes velande och frukostätande så blev det iallafall bestämt att vi skulle åka dit och prova backarna.

Sagt och gjort, vi åkte dit och började testa backarna (eller snarare lilla knappliften) och efter ett tag började det kännas ganska bra. Det enda som kändes lite sådär var att åka liften, ner tar man sig ju alltid på något vis. Vi bestämde oss för att prova på långa knappliften och då visade sig problemen jag haft med at åka liften, men på tredje försöket lyckades jag (till min och Helenas stora förtjusning) äntligen komma hela vägen upp och då var det bara nerfärden kvar. Det blev den bästa av dem alla, Helena blev nog faktiskt lite imponerad till och med. Om hon inte skulle blivit det så kan jag iallafall meddela att jag blev jävligt imponerad av hur bra det faktiskt gick. Lyckades nog faktiskt se lite duktig ut i några sekunder, vill jag inbilla mig iallafall. Det blev hur bra som helst, jag är supernöjd. Mer snowboard till folket! Efter det att vi klarat långa knappliften orkade jag inte mer, det är grymt jobbigt att åka snowboard (speciellt om man aldrig gjort det förut och gör fel hela tiden). Efter det att Helena provat stora backen (som uppenbarligen inte var så bra) så åkte vi hem.

När vi väl kom hem så visade det sig att någon (d.v.s. jag) glömt nyckeln till lägenheten! Aj aj, 40 minuter senare och 300 kronor senare var jag inne i lägenheten och fick äntligen ta av mig mina genomsvettiga kläder. Stort tack till Securitas, ni är guld värda.

En dusch och några godisbitar ur påskägget senare så kände jag mig som en ny människa och allt gammalt är glömt. Sitter i soffan, ser på tv och tuggar lite godis för tillfället. Men snart ska jag förflytta mig till köket och göra lite mat, så jag har något att äta både nu och på jobbet i veckan.

Ha det bäst, I know I will!


Solen har rest sig, igen..


Igår blev ungefär som planerat, men med ett tillägg att vi gick hem till en kompis till mig. Där blev det att se slutet på robinson och sen var det tv-spel och öl för hela slanten. Det blev en kväll helt i min smak faktiskt, inga klagomål alltså.

Så nu sitter jag hemma i vardagsrummet, fått lite nyttigt gjort hittills.
 * Bytt till sommardäck.
 * Diskat
 * Fått mat av mamma och pappa (grillat kött med potatisgratäng, lika som igår) :)

Så nu ska jag väl bara ta och se om jag kan få lite bättre bild på tvn i sovrummet på något vis, har redan fått till det lite med hjälp av utbytta kontakter. Ska se om jag kan få det ännu bättre :)   Sen ska jag försöka hinna städa lite också, men det går ju ganska fort ändå (hm, jag kanske inte är så nogrann som jag borde när jag städar?). Nåväl, några vändor med dammsugaren ska man väl hinna?

Bara solen gått runt huset, så man får lite sol på balkongen, så kanske man kan få lite tid över att vila lite i solskenet? Det vore gött faktiskt.  Nä, dammsugaren kallar.

*Vroom vroom*


Påsken (och solen) är här!


Lördagmorgon och påskafton. Jag är ledig, sitter på balkongen med min dator i knäet. Väntar på att det blir dags att åka och få lite mat hos moster som bestämt sig för att bjuda mig på mat idag vilket alltid är trevligt. Grillat i solskenet, ack så gott.

Haft en del att tänka på senaste dagarna vilket gjort att jag känt mig lite nere och otillgänglig. Tur att jag har tillgång till en av världens bästa och mest inspirerande livscoacher, annars vet jag inte hur det skulle gå. Kan inte påstå att jag slutat fundera, men nu mår jag iallafall bättre, i solskenet på balkongen. Vaknade tidigt imorse så det blev en löptur på morgonkvisten med Helena. Väldans skönt var det, att vara ute och springa på morgonen (aldrig gjort förut faktiskt). Sen blev det frukost och skjutsa Helena till jobbet varefter jag åkte handlade. Sen när Helena slutat jobba blir det öl och pizza i eftermiddagssolen på balkongen, det kommer bli grymt.

Nu ska jag plocka ihop mitt Wii som ska lånas ut till moster, då hon ska vara barnvakt ett tag framöver. Sen ska jag åka dit och lämna det samt få lite mat. Får se hur mycket vettigt man hinner göra idag, förhoppningsvis någonting iallafall. Om inte så finns det ju en dag imorgon också :)

"Varför tänka på det som varit istället för att fokusera på att göra framtiden till det man vill?"


Någonting är inte riktigt rätt...


Sitter här, känner mig lite slö och seg fortfarande. Har tagit mig energi till att dra antennkabeln i vardagsrummet samt hallen, så nu är det bara sovrummet kvar. Sen har jag... ehm, inte gjort så mycket mer. Jag orkar helt enkelt inte, vet inte vad jag ska ta mig till.

Ätit lite på eftermiddagen och då blev jag lite piggare, men nu är jag typ tillbaka till start igen. Ser inte ut att bli något mer vettigt gjort idag såvida jag inte skulle få lite energi av någon? Nä tänkte väl det. Funderar lite på att lägga mig i sängen och se en film. Slappa lite och helt enkelt skita i både disk, tvätt och skala potatis. Försöka se till att vara lite pigg och alert inför kvällen iallafall.

*sigh* varför ska man ha det såhär för? Bättre om man bara var glad hela tiden eller åtminstone visste varför man är nere.

"Psst..du är söt:)"   --  Man kan bli glad för mindre saker. Tack för att du förgyller min vardag, mitt liv! Puss!


Vad är det för feel?


Påsken närmar sig med stormsteg. Det är skärtorsdag hela dagen, jag är ledig. Jag borde vara glad och lycklig, kan man tycka? Men istället är jag av någon outgrundlig anledning inte glad. Saker har ju gått min väg senaste tiden, både privat och på jobbet. Jag har fixat undan lite saker på jobbet, trivs helt underbart med mitt privatliv. Men ändå känner jag mig trött och nere, utan att ha några större belägg för att vara det. Kan det vara för att det är så taskigt väder nu när jag är ledig, när det varit så fint väder i början av veckan? Kan det vara för att jag känner att jag har en del "måsten" under min ledighet (som egentligen inte är måsten)?

Dagen idag skulle jag helst av allt bara vilja ligga och låta försvinna. Och visst, det kan jag väl göra. Men vad får jag ut av det då, egentligen? Troligen blir jag varken gladare eller piggare av det, eventuellt motsatsen. Nej så jag har bestämt mig för att försöka ta mig i kragen och fixa lite av mina så kallade "måsten" idag, så jag har det klart. Då kan jag ju istället vara ledig utan en hel hög med saker att göra. Kanske kanske blir det bra väder i helgen också, och då kan jag ju faktiskt drömma mig bort en hel dag sittandes på balkongen och läsa, surfa eller vad jag än vill göra!

Så, idag ska jag alltså låta stereon gå på högvarv och fixa med antennkabeln till sovrummet. Jag ska diska och eventuellt tvätta kläder. Jag ska städa. Jag ska skala potatis så vi kan göra mat sen när Helena kommer hem. Jag ska helt enkelt försöka vara en duktig "hemmafru" idag! Wish me good luck :)


Varför?


Varför kan det jag säger aldrig vara rätt? Lite frustrerande ibland.

Men men, jag hade iallafall fel den här gången också. Vem är störst och starkast i skogen? Jo Bo Ko, Bo Ko.

*sigh*

Sitter iallafall här en tidig tisdagmorgon. Det är snart dags för lite frukost, bara jag fått lite energi (som det inte finns så gott om just nu dock). Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen just nu, men jag måste ju faktiskt iväg till jobbet och då spelar det mindre roll vad man vill. Ibland får man helt enkelt lov att vika sig för viljan!   Men nu ska jag bara jobba idag och imorgon, sen är jag leeeedig i dagarna fem, det ska bli så jävla skönt!

Nej men nu ska jag sätta lite fart under grillorna, så jag kan komma till jobbet någon gång. Huvudvärken verkar dock inte ha släppt sen igår kväll, men det ska vi nog överleva.

Ah!  Kom ju på att jag ska kolla om jag får något tillbaka på skatten. Annat folk verkar ju få brev på posten, men de verkar glömt mig. Jag får säkert restskatt då, skulle inte förvåna mig iallafall. Men ska ta mig tid att kika på det innan frukosten iallafall.    -----  Dåså, jag får ju tillbaka på skatten... Gött som körv!

Men nu var det ju frukost! *mums*


Cupäventyret är slut...


Ja då var det slut på innebandyn för den här gången. Som bekant avslutade vi med en cup som spelades i Örebro i helgen som precis passerat. Åkte från Borlänge i fredags runt lunch och kom hem runt fem i söndags. En hel helg som gick åt, helt enkelt.

Det har hunnit hända mycket roligt under dessa dagar, lite tråkigt dock att jag varit lite krasslig. Och då pratar vi ingen vanlig man-flu som vissa påstår att män brukar kunna lida av ibland. Nej här pratar vi riktig förkylning med både halsont, hög feber och huvudont. Ja jag råkade pricka in precis allt detta under en helg, men det blev en bra helg ändå. Det är ju ändå ett gäng bra och trevliga tjejer, så då blir det ju lätt trevligt. Dessutom har jag ju sovit så skönt på min lyxmadrass (1-2 cm tjockt liggunderlag) med min gamla utslitna sovsäck. Nu tror ju alla såklart att jag inte sovit alls, då jag i princip sovit på golvet, men jag är ju inte så klen så jag klarade av att sova gött på det också. Detta trots att jag varit sååååå sjuk ;)

Fredagen började iallafall med lite mys hemma med Helena innan hon skulle iväg på jobb. Därefter blev det dusch och snabbpackning av allt jag skulle ha med mig och därefter åka och hämta en av de andra tränarna (Stefan) för att sedan åka på samling. Jag körde ju en av minibussarna (vi hade tre stycken som vi åkte runt i hela helgen) och det gick 100 gånger bättre än jag hade räknat med. Inte för att jag hade räknat med några missöden eller så, men hade ändå räknat med att det skulle kännas lite konstigt eller ovanligt eller något men det gick helt underbart bra. Sex och ett halvt års erfarenhet av att köra vanlig bil har gett utdelning antar jag? :)   Fredagkväll spelade vi en match (som vi för övrigt vann) och därefter åt vi på MAX (helt utan min inblandning faktiskt, det var inte ens mitt förslag!). Jag klagade inte, utan beställde så klart min vanliga favoriträtt på MAX. Stackarna hade nog inte räknat med att få dit ett massa folk den kvällen då de bara var tre stycken som tillsammans skulle sköta alltihopa med drive in och allt så vi fick vänta lite på maten. Men den som väntar på något gott....... :)

Lördagen fick vi gå upp tidigt för att åka på frukost och sedan match (slutade oavgjort), äta lunch, fika på waynes coffee, spela match igen (förlust den gången), äta middag, spela ytterligare en match (förlust igen) och därefter åka till skolan för att sova. Innan vi skulle sova bjöd vi dock på lite bröd och juice, då vi inte ätit sen långt tidigare. Här var alltså cupäventyret slut för vår del, vi åkte ur i åttondelsfinalen.

Söndagen gick vi upp runt 8 för att packa ihop allt samt äta frukost. Efter frukost åkte vi till badhuset för att utnyttja våra "gratis bad"-biljetter. Sjuk som jag var så kände jag ju inte direkt för att bada, men då alla andra ändå skulle in så tänkte jag att jag kunde väl lika gärna följa med in och basta lite och ta det lugnt och skönt, och så blev det. Väl i bastun kände jag också att jag var ganska frisk, men det blev lite sämre därefter. Basta var iallafall jävligt skönt, som vanligt. Efter bastun och badet blev det lunch och sedan hemfärd (äntligen). Slumrade till lite på vägen hem men som tur var så körde inte jag hem utan det skötte Stefan.

Väl i Borlänge kom världens finaste tjej och hämtade mig, som också införskaffat medicin åt mig. Så nu har jag över en halvliter Kan Jang samt Mucoangin som jag kan bota min sjukdom med. Dessutom hade hon tagit med sig febertermometer så hon kunde kontrollera om jag verkligen var så sjuk som jag sagt. Tyvärr visade den ganska låg temp (runt 36-37 grader), så den var troligen trasig. Tror den fick spel när jag var så varm, hade nog alldeles för hög feber tror jag ;)    Men hon trodde att den visade rätt, så där försvann alla mina möjligheter till att få något medlidande :P

Det var det om den helgen, en ganska bra helg med andra ord. Detta trots att jag varit sjuk och knaprat tabletter och druckit Kan Jang hela helgen. Men med bra sällskap klarar man det mesta, har jag hört, så det stämmer nog.

Dagen idag har gått från helt underbar till lite halvjobbig till lite jobbigare till helt underbar igen. Spenderat tid ute i vårsolen vilket får mig att längta ännu mer till sommaren och solen. Får mig också att fundera lite, vad ska jag göra med min sommar och semester? .....

Det får jag fundera mer på en annan gång. Nu börjar det nog snart bli dags för lite film och mys i sängen tror jag. Sen ska jag sooova så jag orkar jobba imorgon, det är ju inte lätt att vara sjuk vet ni!

Natt natt kram!


Världens bästa fredagsmorgon?


Ja då var det fredag. Sitter här, nyduschad, och äter sista mackan som blev över efter veckans trevligaste morgon. Detta trots att jag är lite halvkrasslig (huvudont, slem i halsen etc). Men det är svårt att vara sjuk och krasslig när man har världens finaste och sötaste tjej vid sin sida. Att hon också får reda på att hennes största önskan just nu också kommer att bli uppfylld gör ju ingenting värre. Helena, du vet att jag är överlycklig för din skull!

Men, varför sitter jag här vid den här tiden på en fredag och äter en second breakfast? Jo det är ju så att vi ska åka på cup med tjejlaget idag. Jag har alltså tagit ut en semesterdag för detta och nu sitter jag här när jag egentligen borde se till att packa klart. Men jag ska "bara" äta klart och skriva detta :)    Om en timme ska jag iallafall hämta Stefan hemma hos honom, för att sedan fara vidare till Maserhallen för att samlas inför att åka till Örebro. Ser fram emot att få en underbar helg i Örebro med ca 20 tjejer i 14-15 års åldern :P

Shit, känner att jag har en del att göra så jag hinner nog inte skriva så mycket mer nu. Måste ju göra både det ena och andra innan jag kan åka, men jag har iallafall duschat. Hm, undrar om jag håller på att bli smittad av ett seghetsvirus eller något, känner att jag mest bara setat i soffan hela morgonen.... Men nu ska jag ta tag i detta.

Ha en helt underbar dag och helg mina kamrater, så får ni rapport efter cupen :)   Puss



PS


Man kan inte lita på Martin....

:(


Tha Böömbb!


Har bomben slagit ner hos herr Eriksson? Man skulle garanterat kunna tro det, men så är inte fallet. Han har näst intill tvångsmässigt handlat de senaste dagarna. Vad sägs om en resa till Västerås som kostade i princip en månadslön? Den resan var i och för sig superbra, klagar inte. Resan bjöd på bra sällskap, Harry Potter läsning, godis och den bästa musikblandningen man kan hitta norr om ekvatorn (troligen söder om den också, men vågar inte uttala mig om det i dagens läge). Kom iallafall hem med både ny dator och tv, samt en hel hög med tillbehör. Trevligt att kunna kosta på sig lite sånt ibland, men jobbigt med alla kartonger och skräp som följer med :P

Igår sattes iallafall tvn upp i sovrummet, sådär lagomt nöjd. Tror den borde setat lite längre ner (vilket en enormt vis person påpekade, men jag trodde helt enkelt det skulle bli bra). Man lär så länge man lever!

Dagen bjuder på jobb och därefter ny road trip, den här gången till Avesta. Idag är det dock sämre sällskap, ingen Harry Potter läsning och inget godis. Det handlar om att vi tränare ska åka och hämta två minibussar som ska användas imorgon, när vi ska åka till Örebro på cup.

Inatt drömde jag en jobbig dröm där jag var osams med de flesta jag träffade. Ingen ville prata med mig och när jag väl fått någon att inse att jag inte är så dum och att det faktiskt går att prata med mig och umgås med mig så då ringde klockf*n! Nåja nåja, aldrig får man som man vill... Jag är trött! Hela sverige sover nog nu (den vettiga delen av  befolkningen iallafall), men jag ska upp och jobba så då sitter jag här. Vaken är jag i princip. Ska äta bara, sen bär det av mot jobbet. Mat mat mat, hinner inte skriva mer.

Puss kram!


RSS 2.0