Tv


Jo idag blir nog spenderad framför tvn, känns det som. Fryser också, vet inte om jag börjar bli sjuk eller om det bara är kallt?

Hoppas alla får ett bra och trevligt nyårsfirande.


Hujedamejj


Jobbat idag, extra tungt kändes det att gå upp imorse av någon anledning. Tur man är ledig imorgon, och dagen därefter, och dagen därefter, och dagen därefter, och dagen därefter. Men dagen därefter måste man nog jobba, men det är lugnt för dagen därefter har jag bara beredskap :)

Nåja, det blev ganska sent till jobbet imorse. Hade ju klockan på ringning 6 så jag skulle kunna ta mig tidigt till jobbet, men kände direkt att det inte skulle funka så när jag vaknade så ändrade jag till 7 och sov vidare. Därefter snoozade jag i ca 20 min innan jag gick upp, så kom inte till jobbet förrens halv 9 vilket är sent för mig. Som om inte det räckte så hamnade jag på äventyr under lunchen också, blev en tvåtimmarslunch. Det får man kosta på sig ibland?  Har faktiskt bilder från dagen (tro det eller ej) som jag tänkte bjuda på.

Hemligt ställe ett. (En ledtråd: Man måste betala)


Hemligt ställe två. (En ledtråd: Man behöver inte betala, och det är i Ornäs)


Hemligt ställe tre. (En ledtråd: Man måste betala)


Gissa fritt vad jag gjorde på lunchen, pepparkaksdeg till den som gissar rätt på alla tre ställena :)

Orkar inte skriva mycket mer nu, så blir inget mer heller. Kramkalas.



Ren (och fin?)


Nyduschad och nyäten (duktig och äter frukost idag iaf). Ska snart iväg till jobbet, blir bil idag också, jag får bli bättre en annan dag.

Så nu ska jag bara plocka fram kläder, klä på mig och sen far jag för att genomföra ännu en dag på jobbet.

Puss hej


.........


Vaken nu. Trött som en tvättbjörn. Vill sova hela dagen. Måste jobba :(


Sovdags?


Sett film, blev trötter.  Filmen var ganska bra iaf, men kommer nog inte se igen. Har ju fler filmer jag "måste se", trots att det inte finns några måsten enligt vissa. Blir förvirrad :)

Imorgon blir jobba. Onsdag, vet jag inte? Torsdag, vet jag inte heller? Men på fredag har jag fått reda på idag, att jag ska på träning med det nya laget jag ska vara med. Det känns bra att bytt, men svikigt, dumt och allt sånt. Blir värre på måndag nästa vecka, när vi har träning före mitt gamla lag. Får se hur det blir då :S

Som sagt blivit trött, ska nog sova snart. Hoppas kunna somna ganska snabbt iaf, så man orkar upp och jobba imorgon. Har börjat fundera på att gå till jobbet imorgon, fick nästan skäll idag för ajg inte sköter mig? Så får se om jag orkar gå, annars finns ju bilen här i närheten ;)

Kram kram kram


Sweeney Todd och lite popcorn


Kvällen är här och dags att varva ner efter jobbet. Sweeney Todd och popcorn blir det, hoppas den är bra.

Annars händer inte mycket, jobbat mest hela dagen.


Nu var det ett tag sen...


Jo, inte igår jag bloggade. Inte i förrgår heller för den delen.

Det har hunnit hända en del, men har varken tid, ork eller lust att rabbla det nu. Den som behöver veta, vet redan.

Men i snabba drag:
* Det har firats en medioker julafton.
* Jag har varit på innebandycup med tjejerna.
* Jag har slutat träna tjejerna.
* Jag ska börja vara med som en slags lagledare för ett annat tjejlag (mindre press, färre måsten och förhoppningsvis kommer det kännas bättre).
* Det har ju hänt mer också, men det har jag antingen glömt eller så passar det sig inte här.

Sitter på jobbet nu, så har inte tid att skriva mycket mer. Jag ska ta och göra lite nytta här iallafall.

Puss och kram och nyp i stjärten, som bror skulle sagt. Have a nice week!


Det var det det


MUHAHAHA, tre "det" i rubriken, tyckte jag va lite roligt :)

Men men, idag har jag gjort liiite nytta för en gångs skull. Tvättat lite kläder och sängkläder, fortsätter med det imorgon. Fick inte hämta mamma från jobbet heller, så blivit hemma mest hela dagen. Gått runt halvnaken, det är ju trevligt. Dock inte heeela dagen, för en kompis till pappa ville ha skjuts och jag är ju inte den som säger nej så då blev det att dra på sig byxorna och sticka och skjutsa.

Dessutom har jag, mot allas förstånd, jobbat lite hemma idag. Mest kollat igenom det som ska göras och försökt förstå, men ändå jobb. Men det måste ju göras det också, kanske inte på juldagen men jag har inget vettigare för mig så då blev det så. Mitt i det så slutade sms-trafiken fungera för mig, fler som har problem med det? I vilket fall, inget jag skickar verkar komma nånstans ohc jag verkar inte kunna ta emot meddelanden. Så det är ju lite jobbigt, om bara jag har problem med detta så hoppas jag alla förstår att jag inte ignorerar folk utan jag kan helt enkelt inte skicka/ta emot meddelanden.

Okej, annars idag? Inte mycket, slappat vid tvn med mitt nackspärr. Ganska mild nackspärr, men ändå. Börjar kännas bättre också, man får vara glad om det inte blir värre än så här?

Nåja, orkar inte skriva mer nu, jobba lite tee tror jag. Sen tv kanske?

Natti kramis


Julafton ?? .... !!!


Okej, då har ännu en julafton passerat i livet. För varje gång blir jag bara mer och mer och mer sugen att fara utomlands, tror det kommer att bli standardrutin i framtiden. Eller kanske inte ens utomlands, kanske skidsemester uppöver någonstans? Jag kan dock inte åka skidor, men jag är jäkligt sugen att åka faktiskt!

Jaa, vad har hänt idag då? Det blev uppochhoppa, duscha, julfrukost hos mammapappa, hämta systerdotter, åka på bio, kolla på filmen samtidigt som man ska ha koll på en brorson som inte kan sitta still för fem öre, hem till mammapappa och mest bara sitta, åka hämta bror (fick vänta 30min från de att de sa att de ville åka tills det att de verkligen skulle åka), åka tillbaka till mammapappa, kolla lite kalle anka, äta mat, träffa jultomten, få EN julklapp, skjuts brorsans flickvän (?) hem, tillbaka till mammapappa och hämta köttbullar, bröd och ost sen hem och nu sitter jag här.

Det var dagen i korta drag. Fick som sagt en present av min syster. En typisk "jag har ju köpt till alla andra men vet inte vad jag ska köpa" present. Alltså godis. Visst är tanken god att köpa en julklapp, men vet man inte vad man ska köpa och inte vet vad personen vill ha så tycker jag man kan lika gärna låta bli. Men men, godis fick jag iallafall.

Fick med mig saker hem från julfirandet också, julmust (4,5liter tror jag) och pepparkakor. Kanske skulle försöka trycka i mig allt det nu ikväll till en film? :)

Bror (den äldre, mest problematiska) dök för övrigt upp också. Han var troligen inte ren i blodet, någonting hade han nog fått i sig igår eller idag (trots att han fått instruktioner om att inte komma såvida han inte var nykter. Men han kom ändå.

Nu ska jag fixa lite, sen hamnar jag nog i soffan tror jag.

So long


Jag har gåvan..


..... Jag kan framkalla snö.....



God Juul... eller?


Då var det julafton. Dagen som många längtar efter, men jag ser snarare fram emot att den försvinner. Jag ska spendera dagen med föräldrar och släkt, vi skulle visst bli upp till 25 st? :S Hoppas mest jag inte ska få några julklappar jag, men vem skulle köpt en åt mig? Köper man en telefon för flera tusen till sig själv dagarna före julafton, är man ens värd en julklapp då? Nä ungefär så tänker jag iallafall :)

Nåja, nyduschad är jag iallafall. Tänkte bjuda på en bild såhär på julaftonsmorgon, så ni får se hur jag ser ut nuförtiden.



Inte så mycket att orda om, det syns som jag nämnde igår att jag är lite långhårig. Och så växer det någonting på hakan, ska fråga pappa idag vad det är :P

Nej nu ska jag klä mig och sticka hem till mammapappa för julegröt.

God jul på er, hoppas ni får en bra dag iallafall. Trots att det är julafton!


Ledigt!


Japp, då var det ledigt som gäller 5 dagar framöver då. Eller några dagar iallafall, kommer nog jobba lite även under helgen tror jag, om jag inte får nå bättre för mig. Och i helgen blir det cup, så kommer nog springa en del i falun antar jag.

Idag har jag varit, tro det eller ej, på kupolen längre än vad jag varit på länge. Jag gick ju så klart inte runt själv, då hade jag ju inte stått ut länge, utan Pernilla fick vara sällskap för eftermiddagen. Blev besök i ganska många butiker samt McDonalds också. Jag handlade dock ingenting, jag försökte mest vara sällskaplig. Hoppas jag lyckades ganska bra iallafall. Noterades att jag åt hamburgare för andra gången på samma dag också, vilket ju är väldigt atletiskt och duktigt. Eller hur var det nu?

Imorgon då, ja då blir det julafton för er som missat det. Börjar dagen med att fara till mor och far på frukost, bjuds på julegröt. Sen far vi iväg för att hämta barn och barnbarn och därefter till bio. Efter bio blir det väl hem till mammapappa för förberedelse av julmaten och sen äta julmaten och sen plocka bort julmaten. Sen ska jag hem, gissar jag.

I övrigt är det inte mycket planerat under dessa lediga dagar. Ska försöka komma ut och röra på mig iallafall, nån gång ska man väl klara? Nån joggingtur ska jag satsa på, vore trevligt nu när det är så isigt så jag får riktig användning av mina dubbskor ;)

Nej, nu vet jag inte. Verkar dött här, så tror jag hamnar framför tvn ett tag. Imorgon kväll är det ju förresten "Mars attacks" på tv. Har ni inte sett den, så se den inte. Har ni sett den, så hoppas och tror jag att ni förstår vad jag pratar om :)

Kram så lång!


Dags att klippas?


Såhär ser jag ut nuförtiden, funderar på att klippa mig. Samtidigt gillar jag att vara lite långhårig, trots att jag ser mer och mer ut som Shaggy i Scooby Doo :P



Schlafen bitte...


jaha?


Då har det gått ännu en dag och imrogon är det (typ) fredag. Sista dagen före julafton imorgon, känns det som det? Öhm, nej! Jag är iofs glad för det, gillar inte julafton. I wanna go far far far away from here!

Hänt en del konstigt i veckan.
* Folk som vill träffas, men sen gömmer sig?
* Spelare som slutar i ett lag, för att spela med laget jag vill lämna?
* Jag har fått julkort.
* Ett innebandyhjärta slutar med innebandy...
* Och sist så börjar jag bli sjuker :S

Ja som sagt, en del iallafall i mina mått mätt. Kan passa på visa mina fina julkort jag fått iallafall. Förlåt att jag inte skickar några, men det får ni ha överseende med. Kan skriva ett God Jul inlägg istället sen ;)

 

Sen har vi fått tillskott i laget som jag ska försöka lämna också. Hon som brukar stå för det yngre laget (som jag kanske ska börja vara med) har bestämt sig för att börja spela med oss?  Vet inte hur det gick till, tror spelarna måste övertalat henne eller något. Ska nog ta mig ett snack med henne i helgen får se hur det ligger till.

Hm, halsen ond :(  Ska duscha.. sen äta... sen sova... sen jobba.. sen äre fan julafton, men då får jag se bio iallafall :D


Hide and seek...


Just nu vill jag inget mer än bara dra täcket över huvudet och låta allting leva vidare utan mig så skulle jag kunna komma tillbaka nästa år...

Men det går ju sällan bra att göra så :S


Idag då.....


Mjao, idag har inte hänt så mycket. Eller, har ju varit  i Falun på bindebandy-DM för F94-tjejerna. Det gick ganska bra, spelade okej. En oavgjord och två förluster sen hemresa. Jag var inte så delaktig, vilket var skönt. Karin och Marre fick sköta mesta snacket och tjötet, jag bara gled med och skrek lite på matcherna sen.

Skulle kanske gjort något idag men det har varit tomt på msn idag. Gömmer sig kanske? Det är iofs ganska skönt för jag haft huvudvärk idag igen. Men kurerat mig med en tupplur i soffan på någon timme efter maten så nu är jag bättre (dock trötter). Ska nog faktiskt vara lite tråkig och lägga mig tidigt idag, verkar ju inte hända så mycket här ikring ändå.

Hej och då.


!!


Idag hände det, mobilen kom :)   Vet att det är lite barnsligt och sånt, men jag blev glad iallafall. Den kom dock sent, blev rädd att jag inte skulle få den alls men till slut så kom den äntligen.

Blev badminton med nåra på jobbet idag också, var inte helt sämst så gissar att man får vara lite nöjd med det också. Kunde dock inte jobba så mycket som jag hade räknat med, men jag får jobba desto mer nästa vecka och veckan därefter.

Imorgon blir det DM mest helaste dagen. Dåligt med folk dock, verkar bli precis 10 spelare plus en målvakt vilket är lite snålt, men mer har vi inte. Eventuellt kan vi låna nån 95a men det har vi inte pratat med någon om så det är nog inte så jättemöjligt är jag rädd :S   Men men, den som lever får se.

Sängen ropar snart och jag är lite trött.

Have a nice day, I know I'll have.


Huvudvärk :(


Dagen har spenderats med huvudvärk mest hela dagen. Inte blivit bättre av att sitta vid datorn heller, inte ens tvtittande hjälpte. Så sängen blir nästa test. Idag har jag köpt hem smör, bröd och skinka för första gången sedan jag flyttade hit och jag är nöjd. Det var gottgottigottgott. Såhär såg det ut för den som undrar.



Imorgon hoppas vi att min nya telefon kommer, kanske kan hämta den på lunchen? Hold your fingers, som vi säger hemma i amerika!

Annars blir det jobb imorgon samt badminton samt mer jobba. Sen leka massa telefon däremellan och därefter, hoppas jag. Lördag blir det innebandydag i Falun och söndag blir det nog inte så mycket, troligen kolla på damlagsmatchen bara typ. Kanske kommer det klämmas in en dejt i helgen, om alla parter känner sig mogna för det? Spännande isåfall!

Kramelikram



Tillägg...


Förlåt, alla barn i afrika. Jag ska tänka på er nästa gång jag funderar på att köpa en telefon. Vet att jag är slösaktig, men vafan. You only live once?

NU sova!


HTC TOUCH HD




Beställningen är lagd så nu är det bara att vänta. Åh jag kan inte vänta, jag vill ha den NU!

Bäst att lägga sig, tiden går fortare då. Kanske skulle sova några dagar nu tills den kommer? :P


stoooor besvikelse ;)


Kom på en sak till att ta upp.

---

Telefonförsäljare, vilket pack!

Vet inte om jag nämnde det förut men förra veckan ringde det en kille som ville sälja abbonnemang till Telias bredband, telefoni och tv. Det skulle kosta typ som det gör nu och jag skulle få ett surroundsystem för ca 2500 samt runt 400 kr i samtalspott på telefon. Jag blev lite halvt sugen men sa jag skulle kolla upp med bredbandsbolaget vad jag betalar och vad jag betalar för. Det visar sig att jag skulle gå ner lite i hastighet på bredbandet vilket är tråkigt, men kanske värt det för jag använder ju inte såååå mycket för att ladda ner och då kan det ju få ta lite tid om det vill. Kanske.

I vilket fall så skulle han ringa mig igen den här veckan och jag bad honom att ringa på tisdagen. Har han ringt? Nej. Kommer jag svara om han ringer? Nej, troligen inte. Har tappat suget på det lite faktiskt, mer sugen på ny mobiltelefon för tillfället :)    Kanske kan bli en bra julklapp, köpa en iallafall. Åt mig :P


prata lite?


Ibland vill jag öppna munnen, men kan inte. Och skulle jag lyckas så blir det bara blä av det ändå, för då säger jag inte det som jag vill. Men men, det är en process. Jag är bättre nu än för 5 år sedan och då var jag bättre än för 10 år sedan. Så jag utvecklas jag också, även om jag kanske utvecklas segare än många andra. Men om man ser det från den positiva sidan så är jag kanske den jag vill vara när jag är typ runt 35-40? Hmm, ja det är ju ett tag dit. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur var det?

Idag har jag, till allas stora förvåning, jobbat. Och jobbat. Och varit på max för den obligatoriska torsdagslunchen. Sen jobbat. Och jobbat. Sen varit på djuraffär och letat fisk åt Lisette men hittade inget som passade så det fick vara för den här gången. Hon tyckte för övrigt jag skulle skaffa akvarium? Nja, mer sugen på en katt isåfall. Det känns mer nära, mer personligt på nå vis. Fast fiskar är ju fina och kolla på och så, men vet inte om jag är någon fiskmänniska (trots att jag är född fisk, men det kanske inte har något med saken att göra?).

Ikväll är det ju träning iallafall, det är ju nästan lite standard såhär på en onsdagskväll. Hans är bortrest så jag ska iallafall dit. Karin, vårat senaste tillskott, kommer sent fick jag mess om på djuraffärn så henne kan man inte räkna med från start heller. MEN vi kommer idag ha två tjejer från damlaget närvarande för att sköta träningen, vilket ska bli kul. Hoppas innerligt att det kan bli fler såna här sammarbetstillfällen. De två ska ju förövrigt också med till Falun i helgen är det sagt, om de inte råkar bli så att de ska spela match de också förstås. Men det visar sig, Jag och Karin ska ju dit iallafall.

Inget mer att säga, så jag är tyst. Bye bye.


träning


Jaha, då har man hållt sin första damträning. Fick relativt tydliga instruktioner från början, men då person efter person lämnade återbud till träningen gick det inte att hålla på någon punkt. Så ja, det blev sådär. Hade kunnat blivit bättre men hade nog faktiskt kunna blivit sämre också. Hade jag varit lite piggare och bättre i halsen (blev kass i halsen efter löpturen hem idag) så hade det kanske blivit lite bättre. Men vad ska man egentligen förvänta sig när man skickar upp en som vanligtvis går på sidan och försöker vara go och glad i ett flicklag till ett damlag? Nja inte så mycket kanske, så det fick bli som det blev helt enkelt. Jag är inte nöjd men inte heller missnöjd, faktiskt.

Nog om det. Annars idag, har inte hänt mycket. Jobbat, fick förfrågan att träna damlaget, försökte fortsätta jobba, försökte jogga hem och sen börja förbereda träningen (efter duschen såklart). Sen åka bil lite och till slut blev det också dags för träning. Men den är slut nu och jag sitter här och ska till att äta lite och kolla tv tror jag. Sen säng...


innebandy :(


Har fått mail från Hans igårkväll om massa saker jag lär fixa. Me not so happy :S  Men han åker ju bort så måste ju fixas förståss, men ändå.

Jag får ta mig i kragen och fixa lite saker, tror jag.  Men nu ska jag göra mig klar och sen gå till jobb.

Kramelikram


Jaha?


Vet inte riktigt vad jag ska skriva men tänkte att jag skulle skriva en rad iallafall innan jag går till sängs.

Idag har jag jobbat, 8.30-20.00. Sen varit en sväng på träning, ca en timme där. Sen hem, kolla tv och prata telefon. Nu sova snart.

Imorgon är planen att gå (!) till jobbet och sen springa (!!) hem. Me looking forward to that, faktiskt.

Orkar inte skriva mycket mer än så.


Förvirrad...


Jag har blivit lite lätt förvirrad över helgen men jag vet tyvärr inte om det kommer bli så jättelätt att få mig oförvirrad. Men ni får gärna försöka!

Idag handlar dagen om jobb och innebandy i vanlig ordning. Ska börja runt åtta, osäker på när exakt för jag ska möta upp Lennart och få overaller till tjejlaget som några tjejer beställt. Sen ska jag som sagt jobba och då blir det att jobba till någon gång runt 19 till 20.30 eller så och sen åker jag direkt till Gylle. Har dock inte tänkt delta aktivt i någon träning idag utan mer bara dit och lämna av overallerna och gå (och dessutom snacka med Hans om jag hinner). Just ja, ska snacka med tränarna för andra laget också om hur vi kan fixa DM tillsammans, vi måste ju ha målvakt och bäst vore att låna av dem men de spelar DM samma dag och ibland samma tid. Jävla soppa detta :(

Nåja. Bäst äta frukost, ska ringa till Lennart om typ 20 minuter eller så. Det värsta är ju att det tar typ 10 minuter att komma ut från den här "fällan" med bil när det är trafik till jobbet på morgonen. Komma ut från korsningen här borta är i princip omöjligt, man får typ sitta och vänta tills alla bilarna åkt förbi bara. Går ju att åka åt andra hållet och sen åka runt halva stan, men vet inte om det går nå fortare heller :S

Oh well...


El Orfanato


Japp japp, precis sett klart på filmen El Orfanato som den heter i orginaltitel. Lisette som t yckte jag skulle se den (egentligen nämnde hon att hon skulle se den så då snodde jag den idéen). Nåväl, sett den nu iallafall och den var godkänd. Ganska bra men hade varit lite bättre om man hade varit lite mer mottaglig för det här övernaturliga som finns lite här och där (eller inte finns här och där). Jaja, den var sevärd iallafall men troligen inte lika bra som Twilight.

Idag i övrigt har spenderats i maserhallen och hos mammapappa. Kollade på innebandy i maserhallen för er som trodde annat och sen hem till mamma och fick mat samt träffa systern som kom dit och hälsade på. Hennes kille följde inte ens in, han är ju ett riktigt kap den grabben. Eller inte?  Tror jag nämnt det förut men varför stannar hon med han?  Även om hon tycker om honom eller till och med älskar honom så borde det väl väga över att han behandlar henne illa eller kanske snarare respektlöst.  Nej uscha på han, blä. Men de har ju iofs 3 barn tillsammans, kanske därför hon försöker hålla ihop det? Ja jag vet inte, men han är iallafall ingenting att hänga i julgranen. Jag blir att må lite dåligt nästan bara av att tänka på det.

Nej nu ska jag se på tv ett tag, sen sooova.

Natt natt, puss o kram


Lucia över för den här gången


Då har man vaknat för sista gången den här veckan. Lucia är färdigfirat för iår, vi har plockat bort alla pepparkaksgubbar och stjärngossar som vi kan plocka fram nästa år. Vi har ätit upp alla lussebullarna och pepparkakorna samt druckit slut på all glöggen. Men i ärlighetens namn så har det inte blivit något luciafirande alls för min del. Inte på det traditionella viset iallafall. Fick inte se en enda lucia, inte ätit en enda lussebulle och helt enkelt bara varit jag men det duger kanske ganska bra det också ibland?

Igår hämtade jag som bekant mina föräldrar på station och körde hem dem. Fick mat och lite kläder. Sen tänkte jag kolla på innebandy men det visade sig att den matchen var inställd så bara att åka hem. Hemma blev det lite prat med Lisette på msn innan hon skulle iväg på sin biokväll. När hon försvann blev det diskning, handling och matlagning (gjorde 6 matlådor men vissa blev dock utan makaroner, måste koka mer visade det sig). När jag stod och lagade mat blev jag inbjuden på Dansbanskampstittning med Cola och nötter hos Pernilla, det tackar man ju inte nej till i första taget. Så blev det iallafall, blev kvar ett tag efteråt för att se på annat smack på tv och prata lite allmänt om både det ena och det andra. (Jag kan också informera er Larz Kristerz fans om att det blev liiite röstande på dem den kvällen, vem som röstade avslöjar jag dock inte). Bror ringde och beklagade sig också för övrigt över att han inte hade hört av sig igår, men det var ju inget jag tyckte han lovat ändå så de va ingen fara på isen. Han var lite nyfiken på min onsdags"dejt" också, haha. Men han fick inga detaljer, stackarn :)    Men nog om det, blev en trevlig kväll iallafall. Bättre än sitta hemma och uggla, så tack för inbjudan :)

Nåja, jag gick hem fixade lite och gick och la mig. Då ringde Lisette som fastnat på diverse olika ställen innan hon skulle hem och ville prata av sig lite. Trodde nästan jag skulle få utskällning för något men det slapp jag, hon kanske inte vågade? Eller så fanns inget att klaga på, jag röstar på det ;)   Fick reda på att jag borde se den filmen också, ska bara hitta frivilligt sällskap först? Hm, attans kanske slutar med att man får ladda ner den sen istället?

Men men, idag är det iallafall en ny dag. En luciafri dag, lika luciafri som igår gissar jag. Jag ska äta frukost och sen ska jag till Maserhallen och se på bindebandy. Sen är det en halv söndag kvar som jag inte riktigt bestämt hur jag ska spendera. Har ju ännu inte gjort det jag borde, dvs städa, så kan ju bli lite av det.

Nääee, nu lär jag nog faktiskt ta och styra upp det här och fixa lite frukost.  Men vem vet, jag kanske skriver en rad sen? Eller två?


Fyllehund!


Värt att tänka på ibland?



Det blev inte som jag trodde!


Jag fick inget godis, de har lärt sig :)   Jag fick lite kläder. Det kommer iofs brorsan också få, men ändå. Jag är mest nöjd över att jag inte fick nå godis iallafall, hatar att de liksom ska känna "vi måste ju köpa något för vi köper ju åt mattias" (mattias är alltså min bror). Så nöjd att de inte köpt iallafall. Blev bjuden på mat också, spaghetti och korv. Och jag ska göra matlådor idag eller imorgon också, makaroner och köttbullar samt makaroner och korv. Pastamannen börjar jag bli, kanske skulle försöka fixa så jag får göra en reklamfilm för nå pasta? :)

Blev inget innebandy heller, den matchen var visst inställd. Så nu sitter jag här istället, funderar på om jag ska vara sådär duktig som jag bara kan vara ibland och städa lite. Det kostar ju ingenting och sen kan jag belöna mig med lite nyponsoppa och mariekex efteråt. Det låter som en bra idé tycker jag!

Vill säga att jag har träningsverk också, efter badminton igår. I'm so happy. Träningsverk är så skönt, hatar att inte få det efter att ha gjort något. Man märker ju lixom att man har tränat om man har träningsverk, får man inte så känns det som att då hade man lika gärna kunnat ligga hemma och se på tv typ. Så jag är glad att det känns.


Today's the day


Idag kommer mamma och pappa hem igen. Känns som de varit borta en halv evighet, faktiskt. Jag ska hämta dem runt 12, får väl se om jag får godis som vanligt. De brukar ju alltid köpa typ cigaretter till brorsan men vet inte vad de ska köpa till mig då så det brukar bli godis. Jag klarar mig bättre utan, men de vägrar förstå det. Så får se om de har förstått den här gången då :)

Annars blir det nog att se en innebandymatch idag tror jag, F94/95 ska spela så tänkte kika på den matchen. Dessförinnan borde jag kanske fundera på om jag vill vara med dem i framtiden eller inte, gissar att det skulle kunna bli snack om det om jag skulle dyka upp på matchen. Men men, den som lever får se.

I övrigt ska jag ju försöka städa och tvätta lite i helgen, så jag får undan lite skit. Får se hur det går, fixat lite tvätt under veckan iallafall vilket är skönt. Sen vet jag inte vad det blir, hinner inte så mycket omer om jag ska sköta mig med städning och tvättning heller så :)

Nåja, nu försvinner jag iallafall. Kramkalas


Fredag hela veckan?


Jaha, då var det kvällning. Har småkikat på lite av det mesta på tv. Idol, Simpsons, Time Out, Parlamentet, Fredag hela veckan och nu Fäst vid dig. Gillar tanken med fredag hela veckan lite, vore kanske skönt.

Haft lugn dag idag, fast snöigt. Jobbat, käkat lunch (hade låda, wiho) och spelat badminton. Första gången på LÄNGE som jag spelade badminton och det var nice. Förhoppningsvis kommer vi få igång på jobbet så vi spelar en gång i veckan efter nyår. Man kan väl få hoppas iallafall? Jag vill spela meer. Någon som är intresserad?

Jag är trött, vill sova. Jag är hungrig, vill äta. Jag vill mycket nu känns det som.



Om det ändå bara vore så lätt....


True Blood


Idag har jag efter förslag kikat på tre avsnitt av serien True Blood. Ganska bra. Jobbiga med serien är att den typ avslutar varje avsnitt mitt i något jättespännande. Alltså okej, det gör de flesta. Men den här serien avslutade ett av de första avsnitten mitt i ett slagsmål utan att man ens fattade att det slutade typ. Då MÅSTE man ju se vidare lixom.

Förstår om man kan fastna framför serien iallafall :)

Tror jag ska sova... natt kram


Jag vill!


Jag skulle vilja lära känna en tjej bättre än vad jag gör, men vet inte hur det skulle kunna gå till. Jag är villrådig, vet inte vad jag ska hitta på. Alltså ja... nä.. jag vet inte..

Ville bara skriva det helt enkelt..


una más cerveza, por favor...


Då är torsdagens arbetsdag avslutats, med problem men jag är nöjd ändå.

Besiktigat bilen idag, rullade igenom utan anmärkningar. Gött som körv!

Har också bokat tid för badminton imorgon så vi blir fyra som åker till badmintonhallen imorgon efter jobbet för lite dubbelspel. Gött som körv igen :)

Alltså, i övrigt händer det inte mycket. Mamma ringde från Thailandet och ville ha skjuts hem så det ska fixas på lördag. Just nu funderar jag mest på att lägga mig i soffan och se på tv, kanske småglo lite på en ny serie som jag blivit tipsad att se (om det inte är något vettigt på tv dvs).

Och Lys, tack för utmärkelsen. Det värmer, men jag kommer tyvärr inte ge ut några utmärkelser till någon. Jag är lite tråk idag, sorry!   Men tack, och du vet att om jag skulle ge ut några utmärkelser så skulle du vara en given mottagare!


Aj Aj Aj, det bultar och det bankar...


Nej då, det är inte så allvarligt som det låter. Men lite träningsvärk i mina ljumskar efter gårdagens utflykter och det är ju bra. Få lite träning för ljumskarna, kanske man kan börja spela innebandy igen sen? Bar att fortsätta träna, så kommer jag kanske bli i toppform snart? :)

Idag blir det iallafall jobba samt besiktiga bilen under förmiddagen. Håll tummarna att den går igenom! Drömde dumt inatt, att jag var dit och de hittade fel efter fel efter fel. Det får fan inte ske, då blir jag depressed! Sitter och funderar vad jag ska ha för kläder på mig idag, verkar kunna bli lite slashas-kläder idag. Träningsoverallsbyxor istället för de sedvanliga jeansen, hoppas jag är välkommen till jobbet ändå?

Nä nu ska jag klä mig och göra mig redo för ännu en dag på jobbet.


Långkram


Besiktningsdags


Nu har jag bokat tid för bilbesiktning också. Imorgon 9.30, spännande va? Njae, anade väl det. Men jag klagar inte, jag är bara glad att jag fick tag på en tid i tid :)

Nu ska jag bannemejj sova, trött som f*n.....

Tack för idag, jag är nöjd


Lyspromenad


Då har man kommit hem från senaste tidens längsta och dessutom bästa promenad. Promenaden spenderades med min (låtsaskompis?) Lys :)   Bror ringde nämnligen och "störde" mitt i promenaden med lite problem som skulle lösas, men det verkade som han hade problem att tro att jag var ute och gick med en verklig person. Han drog vissa paralleller till Alfons, vet inte hur han tänkte riktigt. Men tack för den, tur att någon tror att man kan känna folk utanför familjen? :)

Trots att det är kallt ute så kändes det faktiskt skönt efter ett tag, tyckte jag. Frös bara lite i början, lite i mitten och lite i slutet. Däremellan var jag kanske i koma, eller så var det helt enkelt inte så farligt? Om jag var i koma, så ber jag om ursäkt till alla inblandade!   Promenaden var bra iallafall, inte våldtagen idag heller (fast fick ju eskort ut ur det värsta området den här gången).

Dagen annars idag, frågar sig någon? Om inte så kommer svaret här ändå. Gick till jobbet imorse, ryggsäck med ombyte så jag kunde springa hem (vilket jag också duktigt gjorde). Tog ca 40 minuter att gå till jobbet och ca 25 att springa hem. Ser ut som det dock inte är mer än max 4 km vilket är lite dåligt tycker jag, hade hoppats på mer. Får kanske springa en omväg nästa gång jag springer hem. Nåja, på jobbet var det en kollega som klagade på hur han inte hade någon tid för besiktning av bilen och att det måste göras före nyår osv. Först tänkte jag att det var ju väldigt dålig framförhållning, när man har flera månader på sig. Det tills jag kom på att jag har nog fan inte besiktigat bilen heller så det måste göras före nyår annars får jag körförbud. Så om någon vet bra tips på att få tag på en tid för besiktning snabbt så berätta för mig snarast! 

Sprang iallafall som sagt hem från jobbet, vilket gick bra. Bara lite små känningar i ljumskarna men annars var det inga problem. Kom hem och blev ganska snart medbjuden på en promenad vilken jag villigt tackade ja till. En dusch före bara så man inte behöver vara svettig och äcklig under promenaden.

Just ja, fått vykort från Thailandet idag också. Snälla moster som skickar kort och bara frestar mig och gör mig mer ressugen än någonsin. Igår fick jag reda på att andra moster ska åka till Egyptien på söndag också. Alltså vad är detta, de reser oftare än jag... gör mat? :)

Känner mig lite duktig idag också som höll mig borta ifrån innebandy när det var match och allt. Jag var faktiskt sugen att gå dit efter promenaden, hade kanske hunnit se liiiite av matchen och sen bara prata med folk efteråt. Men jag är glad att jag håller mig borta ibland, behöver det känner jag. Tur folk finns som håller mig upptagen med annat.

Hmm.... Tror tyvärr inte jag har så mycket mer att säga... Men kom på nu att jag har en del bilder som jag tagit senaste tiden som dock inte tagit sig hela vägen ut på nätet, men det kommer här iallafall. Äntligen lite bilder!?!?! :)









Mer än så blir det inte den här gången. Jag börjar bli lite av en långinläggsskrivare (oj, långt och svårt ord det blev) men hoppas ni överlever ändå. Har ju gått från många korta inlägg till få lite längre, vet inte riktigt vad man ska föredra heller :)


The golden shoes


Idag blir det att dra på mig de gyllene skorna, ska gå till jobbet i dem.dessutom har jag packat ihop en väska så jag ska kunna byta om och springa hem från jobbet sedan, ska bli intressant att se hur det går (och om jag fått med mig allting). Sitter och äter frukost nu, ska gå om typ 10 min eller så. Då kommer jag lagomt i tid till 8 tror jag.

Har insett att jag BORDE börja äta mer också, innan jag går under. Ska försöka börja göra mat någon gång på eftermiddagen också, efter jobbet, vilket jag inte gör nuförtiden. Men om man tränar (eller försöker träna som jag gör) så är det nog bra att iallafall få i sig två mål mat om dagen. Har en känsla av att det inte räcker med frukost, lunch och ett litet kvällsmål, tyvärr. Det är väl en nivå av vuxenhet som jag ännu inte uppnått, men jag tror jag blir mer vuxen med tiden vilket borde innebära att jag närmar mig? :)



I wish to reclaim my life... where should I go?


Utflykt såhär på kvällningen...


God kväll i stugorna, vakna fortfarande? Tänkte väl det :)

Moster ringde precis, var hemma hos morfar och lekte med datorn, hade lite frågor. Dessa noviser :)   Nåja, inte det vi skulle prata om nu. Moster skulle till Gylle och kika på lite innebandy (korpen) så jag tänkte haka på, visst sista tillfället att få se kusin mfl spela innan jul fick jag reda på.

Men bli inte ledsna för det, jag kommer tillbaka. Och skulle det visa sig att ni inte klarar er utan mig så finns jag troligen på mobilen, om inget oväntat händer. Men det gäller ju bara den beskärda folkmängd som faktiskt fått tillgång till mitt mycket hemliga och svårtillgängliga telefonnummer! :P

Kram så långis



Manligt! :)


Idag har jag gjort något som jag inte gillar, för man kan typ inte röra någonting efteråt utan att förstöra. Men har man fått tillsägelse så är det väl lika bra, tänkte jag?

Dessutom har jag varit "duktig" och diskat samt tvättat, andra tvättmaskinen igång nu. Och jag säger då det, hujedamig vad jag är sugen på att ha en diskmaskin just nu, det vore så skönt. Men men, man får göra lite krafttag ibland :)

Tur för övrigt att folk inte inser att det är ganska stökigt här. Jag ska inte bjuda på några bilder, men kan beskriva lite. Jag har snart tvättat två maskiner tvätt idag, och har ändå fler maskiner tvätt kvar. Det springer runt dammråttor lite här och där i lägenheten. Jag har dessutom grejjer som ligger lite överrallt på bord, skrivbord etc. Ja, hoppas ni fått en liten bild på hur det ser ut här, men ändå inte för stor bild :P

På tal om ingenting, jag har bytt lampor i bilen. Den har varnat någon vecka för trasig lampa och nu i veckan har den börjat varna även för en annan lampa så tänkte lika bra att åka till verkstan och fråga. Precis som bilen sa så var lamporna trasiga, så bara att byta. Ni kan ju bara gissa vad det kostar, men ni kommer nog inte ens i närheten. 49kr, det är fan ofattbart. Jag hade räknat med någon hundring iallafall, men men.... man ska inte klaga när det är åt det hållet?  En på jobbet skulle få lov att byta lampa på sin bil, det skulle kosta närmare tusenlappen tror jag. Fast han har nog några speciallampor som aldrig ska gå sönder, typ (även om de gjort det nu då).

Imorgon är det onsdag. Jobba, lunch på MAX och sen jobba igen. Sen kanske kanske kolla på innebandymatch och sen hem och sova. Blir det inte innebandymatch så vet jag inte riktigt vad det kan bli, slappa innan sängen kanske? Eller vara duktig och springa en sväng på kvällen? Nej jag vet inte, men det märks nog säkerligen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på lite mer tv, innan jag förstör tangentbord och mus med mina slaskiga händer. Maybe later?


Missnöjd...


Jag har misskött mig senaste veckorna och mitt hem ser inte längre ut som ett hem (det har faktiskt gjort det förut). Det ser ut som en håla, som ett tillhåll för någon som inte är jag. Vad innebär detta? Jo jag måste försöka ta tag i allt nu, snart. Måste fixa ordning på mitt liv. Detta görs (kanske) bäst genom att städa? Fixa så högen med tvätt blir tvättad och ren och fin. Jag skäms över hur det ser ut här, allvarligt. Tur ingen vet hur det VERKLIGEN ser ut här, för ni tror säkert att jag överdriver och det är lugnt, tro det ni.




Jag kan städa, jag är inte rädd.
Jag kan städa, jag är inte rädd.
Jag kan städa, jag är inte rädd.


Slut


Dagen är slut efter 10 timmars arbete och därefter ca 2-3 timmars innebandy. Man gör så gott man kan för att hålla sig sysselsatt?  Vet iallafall inte hur jag ska göra med innebandygrejjen, jag blir bara förvirrad och allt på en gång. Järnspikar!

Tänkte dela med mig av lite bilder på min älskling på jobbet som aldrig sviker mig, nu innan jag går och lägger mig. Inte tracka ner på henne, för hon har lite dåligt självförtroende redan! Hon kan faktiskt både blinka och låta, så det så!

  

Nu sova, natt natt.


Måndag


Då har vi börjat en ny vecka. Jag sitter och äter youghurt och start, min standardfrukost. Hade tänkt börja klockan sju, ni kan ju ana hur det går? Men men, kommer ju jobba länge istället så det går på ett ut :)

Sen blir det träningar direkt efteråt, så blir borta mest hela dagen. Som vanligt. Sen hem och sova och sen vakna och till jobbet igen. Blir således ingen träning för egen del idag, men det gör väl inget? Måste inte träna varje dag väl?

Nu göra mig klar för att sticka till jobbet. Får se om bilen fortfarande är röd nu, när jag avslöjat garagepositionen för Lisette :P


Och så hände det...


...men jag vet inte om jag är nöjd. Den hittills inofficiella värvningskampanjen ska nu övergå till officiell, jag ska på de yngre tjejernas träning imorgon och prata med ledarna (en träning som för övrigt är alldeles före "mina" tjejers). En av tränarna ringde idag när jag satt och kollade på damlagets match (som vanns med 6-4, bra kämpat) och bad mig komma. Jag vet dock inte om han insett hur läget ligger med mig och laget ännu. Alltså han vet ju att jag halvslutat men han kanske tror att jag helslutat, svårt att avgöra kanske. I vilket fall, jag ska dit imorgon och höra. Men, innan man försöker värva någon som försöker sluta, borde de inte höra VARFÖR man vill sluta? Har inget minne av att någon gjort det nämnligen. Alltså.. hoppas ni förstår hur jag tänker, eller jag kanske tänker konstigt? Men men, får se vad som blir sagt imorgon.

En annan bra innebandygrej har hänt idag. Två damlagsspelare (minst en iallafall) kommer att vara med och assistera under DM. Fick sms idag där de anmälde sig, frivilligt. Dessutom kommer en annan vara med som tidigare varit involverad i daminnebandyn, så det är bra. Gött som körv :)    Kanske kan man avveckla detta snart?  Fick ju skäll också igår, har inte rapporterat att tjejlaget jag tränar/halvtränar spelade oavgjort igår. Jag rapporterar visst bara när det går dåligt och det var ju inte meningen....

Hm, what else what else? Jobba imorgon, som vanligt. Till allas (troligen mest min) besvikelse kommer jag att ta bilen till jobbet och sedan åka direkt till innebandyn. Så blir väl jobba till strax före sju och sen åka till innebandy. Lika bra, slippa gå/åka fram och tillbaka till nästan samma ställe.

Hade tänkt se en film nu, men klockan blir så sent då så. Man skulle haft en tv i sovrummet också, då hade jag ju kunnat somna till en film. Blir mindre bekvämt att sova i soffan ju. Fått "tips" på en film att se så den har jag tagit hem, får se om den fungerar. I nästan samma veva fick jag också sug att se en annan film som jag iofs sett förut, så nu har jag iallafall två filmer jag vill/borde se :)   Får se när man får tid till det bara.

Jag har setat och kollat på telefoner idag. Handlar egentligen bara om en telefon som jag är sugen att köpa (sorry, barnen i Afrika). Vet dock inte om jag borde göra det då den är ganska mycket som den jag redan har fast större, finare, sötare och sexigare :P    Sugen att köpa en liten mini-bärbar också, men man kan ju inte få allt. Slutar väl med att jag inte köper någonting antar jag. Fast funderade, om vi kommer få julbonus även iår så tror jag att jag skulle kunna lägga de pengarna på en ny telefon. Då blir det ju lixom som att företaget bjuder :D   Någon som röstar för? emot? Bra då säger vi så!

Vill skryta lite också. Gjort mat idag, middag för tre (varav två inte kom så blev matlådor). Makaroner och korv.

Jaaaa... nu känns det som jag skrivit bra mycket mer än jag tänkt och kanske mer än jag borde också. Jag är trött, kanske därför? Ska äta lite youghurt sen sova.

Kranar i mängder


Årets julklapp? ... om man nu håller på med sånt


Precis varit ute och sprungit, första träningspasset den här veckan. Det snöar ute, det är snö och slask på vägarna och det gick skitbra att springa. Jag blev knappt blöt om fötterna, de här nya skorna är fanimej guld värda. Inte nog med att de är dubb på dem, de är vattentäta också. Jag blir bara mer och mer kär i dem :)

Så nu är det väl typ bara duschning kvar då? För tror jag blev lite ansträngd och svettig, även om ni kanske inte tror det :P

Och förresten, borde jag ha ätit något innan jag sprang? Jag har ju bara ätit två tallrikar youghurt och start idag, samt lite nyponsoppa. Men så kan det ju bli dagen efter, är jag rädd....



Jag borde kanske alltid vara berusad?


Det känns som jag blir mer som jag vill vara, när jag är berusad. Alltså, det är faktiskt så att alkoholen påverkar hur man är och jag känner att jag blir mer som jag vill eller som jag borde vara när jag druckit. Nu har jag inte kontrollerat detta med någon, men jag känner iallafall att jag blir trevligare, socialare och mer framåt. Sen kanske folk tycker att jag blir drygare också, det kan jag tänka mig. Speciellt folk som inte känner mig alltför väl, eftersom jag har en liten dna-sträng dryghet i mig som växer lite när jag druckit.

Men som sagt, jag kanske alltid borde dricka lite alkohol? Se till att aldrig få slut på det, kanske sälja bilen och alltid ha en plunta i innerfickan? Då vore jag kanske en bättre människa? Det tåls att tänka på lite, eller va?


I'm drunk


Jag är lite lätt salongsberusad för tillfället. Accepterade skjuts hem istället för att behöva gå i snörusket (vilket iofs kanske hade varit trevligt). Skippade också en "efterfest" hos en arbetskamrat, dock verkade det bara bli en som skulle dit och han skulle sova där :P

Tror jag ska sova.... Men ville bara säga att trots dagen börjat lite halvdåligt, så är jag nöjd. Kvällen har varit bra, trots annat som kan ha stört. I'm so happy, I'm so glad.. lala..

Borta nu iaf, kram hej!


Glömde lite


Kom på mer saker som jag saknar och/eller längtar efter.

Jag har fått ett otroligt sug att börja plugga igen. Inte helt otroligt att jag kommer börja plugga om något år, bara jag kommit fram till vad jag skulle vilja plugga till. Allt för att bredda den personliga kompetensen, plus att det är ju alltid lite trevligt att plugga så länge det är på ens egna villkor.

Dessutom har jag ett stort sug att åka utomlands. Inte själv dock, utan gärna med familj eller någon god vän. Som jag sagt flera gånger förut, nästa år ska det bli iallafall. Föräldrarna har ju pratat om att åka iväg när pappa fyller 60 och då bannemejj ska jag med.

Jag har diskat idag *klappar mig på axeln*. Provade Subway på lunchen idag, besviken. Mycket pengar och lite mat. Ska nog sova nu, trött som en get. Lång dag imorgon. Gå till jobbet också, eftersom man kanske kommer få någon promille alkohol i kroppen efter jobbet. Såvida ingen vill skjutsa mig? Jag har en cykel om någon vill låna och skjutsa på :)

Jag känner att jag är inne i en ovanligt tråkig och ospännande period i mitt liv nu, kanske beror det på vintervädret? Eller så är det någonting annat, det vet jag inte riktigt. Jag vill bara inte ha det så här, så mycket vet jag. Ska försöka göra någonting åt det.... nån gång... snart.. kanske imorgon?


Jag saknar...


...mamma och pappa.
Mamma och pappa är som bekant avresta till Thailand. Jag åker dit någon dag i veckan nu för att kolla post och vattna blommor, och saknar att de inte är där. Jag är inte dit så ofta när de inte är hemma, men man vet ju att de finns där om man blir sugen att hälsa på. Nu finns de inte hemma och jag åker dit ändå, då saknas de ännu mer. På så vis hade det varit bättre att inte vara den som ska sköta vattning och post (även om jag iofs inte är den som ska göra det, men morfar är lite sliten så lika bra jag gör det ändå).

...någon/några som förgyller min vardag.
Ja, behöver jag säga någonting mer? Visst vore det trevligt med en flickvän, men det är faktiskt inte vad jag är ute efter i första hand. Det har jag klarat mig utan i 24 år och klarar mig nog ett tag till. Den rätta måste ju dyka upp. Men det jag egentligen vill ha, mest av allt nu, är någon som vill och kan förgylla min vardag. Någon man kan umgås med, bowla med, äta med... ja typ göra vad som helst med, bara vara!

...träning och motion.
Saknar också att träna eller göra andra motionsinriktade saker. Visst, jag är på gym nån gång ibland eller är ute och springer, men det kan man ju inte mäta med en innebandyträning eller kanske lira lite badminton. Allt blir ju roligare om man är fler än en, iallafall.

...fest och galej.
Vet att det inte låter som jag (förutom om man inte vant sig efter senaste tidens tjat om det) men jag längtar faktiskt efter lite festande, lite kalasande, lite skoj. Skulle viljat åka till Harrys i Falun ikväll eftersom det är Standup men grabbarna på jobbet kunde inte delta och inte så skoj att åka själv så det blev inget av det. Men imorgon blir det iallafall dags för julbord/julfest och då jävlar! Det har varit killar på jobbet idag och installerat en öltapp som förhoppningsvis är fullt funktionabel imorgon :)

Nej nu ska jag... hitta på något.. diska kanske? någon?


Miljöpartist, javisst! ...


Då har också jag gjort Axess Partikompass 2008. Så här blev jag att se ut, är visst miljöpartist!



Besvikelsen är stor!


Blev inget dricka idag, fast bra ändå. Blev lite bowling (gissa vem som var bäst) och sen en pizza på bakfickan. Nu hemma, vet itne vad jag ska göra riktigt. Blir väl tv eller dator gissar jag..

Men på fredag, då jävlar. Då blir det julbord/julfest med jobbet :)   Fast på torsdag vill jag till Falun men tror ingen kommer vilja haka på är jag rädd. En på jobbet som jag räknat med ser ut att banga iaf, han har för mycket ändå säger han :(   Så får väl se då, slutar väl med att man blir sittandes hemma antar jag..

Nu dags för något annat...


Dags för utgång?


Imorgon blir det kanske något av en slags utgång för att vinka hejdå till en av killarna på jobbet som fått jobb "hemma" och därmed slipper veckopendla. Tråkigt bli av med han men life goes on.

Idag har jag jobbat hela dagen, helt utan att överdriva. Mycket på jobbet nu inför avslutning på den här sprinten som det kallas (vi jobbar i 4-veckorsperioder som vi kallar sprintar). Nått mickel som setat vid spakarna förut och nu har jag fått ta över och vid sluttest visar sig en massa fel som levt sedan tidigare. Uscha säger jag! Huvudvärk har växt upp under dagen också. Men ärligt, jag klagar inte över att jag jobbar mycket nu. Det är skönt att få tankarna på lite annat. Blev ingen träning idag heller eftersom jag jobbade så länge, åkte dit efter jobbet och kikade en halvtimme eller något sånt istället. Jag är så delad om det där laget så jag skulle kunna skriva en hel bok om det tror jag, så det skippar vi nu.

Nu ska jag sova iallafall så jag kanske har ett helt huvud imorgon iallafall. Hoppas på att få komma ut och dricka en öl eller två imorgon (jag längtar efter öl, något fel?)... Håll tummarna för min skull!


RSS 2.0