Kan man lita på Martin?


Precis kommit hem från jobbet, satt med supportarbete ca en timme och sen satt jag i möte fram till 17.30 (med paus för spaghetti med köttbullar). Jävligt intressant möte, även om jag i princip bara setat tyst och lyssnat. Vi har gått igenom ett program som han utvecklat för vårat företag (han är en inhyrd konsult) och det är väl sagt att jag ska överta hans arbete lite. Och om man vågar tro på honom så ska jag inte delta i det "vanliga" arbetet på jobbet kommande arbetsperiod som börjar nästa vecka, utan istället jobba med det här projektet. OM han har rätt, så är jag hur glad som helst. Det vore hur jävla kul som helst! Dock är jag lite skeptisk till att jag verkligen skulle få tid för det, men jag hoppas! Så håll tummarna för min skull!

Sitter här nu och äter tacos och sneglar lite på Scrubs. Ska snart försöka hinna med att diska och sen ska jag iväg till träning. Så lika bra sätta lite fart? :)  Dessutom blir det ju Västerås och MediaMarkt imorgon, så jag är hur nöjd som helst. Det ser ut att kunna bli en bra vecka, om allt håller i sig. Veckan avslutas ju med innebandycup i Örebro så det tror och hoppas jag kommer bli helt superbra!   Men just ja, mat och diska var det!  Puss kram!


Nervös?


Snart dags för mig att sticka hemifrån, ska på sista innebandymatchen med korplaget för den här gången. Av någon anledning känner jag mig konstig i kroppen, typ som att man är nervös inför någonting. Detta trots att jag inte borde ha någonting att vara nervös över, förstår inte vad det handlar om. Vart kommer det ifrån? Wierd!

Så kan jag också berätta att jag har lämnat tillbaka min dator till OnOff. Rest In Peace, I will soon forget you....



Eventuellt ska jag införskaffa en ersättare i veckan, kan bli en resa till MediaMarkt på tidag för att kolla på både sovrumstv och bärbar dator. Spenderbyxorna är på men ingenting verkar vilja fungera för mig på den fronten :(

Men som sagt, nu var det ju dags för match. Fear of the Dark med Iron Maiden tjuter i högtalarna och jag försöker ladda upp så gott jag kan.

Wish me good luck!!


HEEEELG!


Då var det äntligen helg igen och jag tror att det finns potential i den här helgen. Veckan har ju varit kantad av lite små disasters, vilket får en att se fram emot helgen extra mycket. Så vad är det då för något jag råkat ut för? Jo, jag har råkat ut för en "skandal på Siba" som tidningen skulle benämna det. Jag åkte ju till Siba och skulle köpa tv, men fick helt enkelt ingen hjälp. När vi kom in så var det ca 25 min tills de skulle stänga, och när jag väntat i ca 20 min så gick jag och försökte få kontakt med någon vilket jag också fick till slut. Hanna kom och skulle rädda mig, men där tog det också slut på turen. Tvn jag ville ha var slut och hon skulle leta reda på annan tv åt mig. Mitt i letandet på hennes dator så slutade hon och så, "Ni måste nog gå nu, annars blir de arga på mig". Liiite frustrerande när man stått och väntat på hjälp i 20 min typ. Så det blir ingen Siba-tv helt enkelt.

Annars har det varit en del på jobbet också. Som bekant så sitter jag ju för tillfället mellan två arbetsuppgifter på jobbet, vilket innebär att jag dels ska hålla på med det nya (som jag vill hålla på med) och det gamla (som jag inte är lika exalterad över att hålla på med). Så jag får lite mycket ibland. Men det är inte bara negativt på jobbet, det har ju gått ruskigt bra med en sak som jag trodde skulle ta lägre tid vilket gör mig lite nöjd faktiskt.


Om vi tar en till "disaster" som hänt i veckan, så kan vi väl ta Badminton som spelades med arbetskamrater igår. Det gick helt skit, rent ut sagt. Fattar inte vart det kom ifrån, jobbigt.


Sista klaget i det här inlägget, min nya dator. Den börjar bete sig som den gjrode innan jag böt ut den. Måste nog ner på det där OnOff och ta mig ett snack med dem. Låta mitt arga alterego komma fram (för er som inet sett han, så tror jag han finns där inne nånstans) :)

Så kan vi väl snabbt ta vad som händer i helgen då. Ikväll blir inget födelsedagsfirande med gammal klasskamrat, istället blir det Wii hemma hos bror. Guld tycker jag. Inte för att det skulle bli tråk att vara med de andra, men bror är typ alltid ett säkert kort för en rolig kväll så det tror jag stenhårt på! Det blir hur bra som helst, tror på det jag.

Men nu ska jag ta och göra lite nytta, fått skriva av mig lite av veckans händelser iallafall :)



Våffeldagen... idag!


Ja, som bekant är det idag våffeldagen. Jag och Helena tänkte försöka oss på att bli de sista som "firar" våffeldagen, genom att sätta oss och fixa våfflor bara hon kommer hem från sin träning. Någon som aspirerar på att bli senare än oss? :)

Sitter iallafall här efter min egna träning, eller rättare sagt så var det inte så mycket min träning då det var tjejerna som tränade. Fick också luft att berätta för Niklas att jag, som det ser ut nu, troligen inte kommer vara inblandad som tränare för något lag alls nästa säsong. Bra att ha fått det sagt känner jag, vill gärna vara öppen med hur jag tänker även om jag bara varit med i det laget en halv säsong (vilket gör att det känns lite extra dumt att lämna så snart). Men man måste göra det som känns rätt, och i dagsläget så känns det som en börda att behöva åka på träningar och det gör det ju inte roligare.

Men men, över till lite positivare grejjer. Tänkte jag skulle, för en gångs skull, bjuda på lite bilder här också. Jag menar, jag skriver ju bara en massa hela tiden men ack så sällan får ni se några bilder. Så håll till godo, mina inköp när jag var till sågmyra senast.


En t-shirt samt 3 par kalsonger


Ett par skor

Och nu, bara för det kommer upp bilder idag, så ska ni inte förvänta er att detta kommer bli någon slags oas av bilder. Jag är, tyvärr, inte så bra på det där med att ta bilder på saker. Det blir helt enkelt inte av och därav har jag inte heller några bilder att bjuda på. Nu fick jag ju halvt i uppdrag att lägga upp bilder på mina inköp, så då hade jag ju inte mycket att välja på. Fast det betyder ju inte att man inte får komma hit och kolla på inköpen heller :)

Imorgon blir det löpning iallafall, det har jag bestämt. Ska ju springa med en från jobbet var det sagt, men eftersom det snöat och jävlats lite senaste dagarna så kanske inte hon vill om det är halt och kallt, men då har jag bestämt att då springer jag själv isåfall. JAG MÅSTE RÖRA PÅ MIG! Börjar känna att jag tränar, motionerar etc alldeles för sällan. Det är lite sjukt, för det finns fler saker som jag känner jag borde göra mer ofta, men som jag känner att jag inte hinenr göra. Hinner inte göra för att? Eh, jag gör ju inte så jävla mycket liksom... Men är man trött efter en dag på jobbet, så känner man kanske inte alltid för att typ städa eller något sådant och då blir det ju lätt att man hamnar i soffan eller framför datorn på något vänster.

Nåja, nu ska jag avrunda det här och sätta igång med att packa lite inför morgondagen. Tänkte att det är lika bra att packa ner träningskläder och ta med till jobbet, ifall det blir aktuellt med en löptur runt området där vi jobbar. Man vet ju aldrig, hur det är tänkt.

Nåjawohl, auf wiedersehn!



Wednesday afternoon


Då har man kommit hem från en halvt underbar dag på jobbet. Visst, jag har blivit störd på jobbet med andra uppgifter än jag borde idag också MEN jag har typ fixat klart det jag trodde skulle ta minst en hel dag till typ. Så då blir man nöjd, helt enkelt :)

Planen var en lugn hemmakväll idag, kanske lite städa och kanske lite tv. Det har dock uppstått vissa justeringar i planen. Jag och Niklas (innebandytränare) ska hålla i de äldre tjejlagets träning idag då deras tränare är sjuk. Så, då blev det plötsligt mindre ledig tid ikväll. Men men, man får väl ställa upp när det krisar?

Vad har hänt annars senaste tiden? Jag har varit på Lager157 för andra gången i mitt liv, inhandlat kalsonger, t-shirt samt ett par skor på Scorett (eller hur det nu stavas). Jag har dock inte hunnit inviga skorna än, då det till min (och resten av sveriges) olycka började snöa igen. Jag har dessutom varit ute och letat tv till sovrummet, så inom en snar framtid borde jag ha en tv sittandes på väggen där också :)  Dessutom har jag beställt de två första Harry Potter böckerna som jag ska börja läsa så snart de bara kommer. Helena har lovat att jag ska få låna en översättningspenna (böckerna är på engelska) som man kan använda om man inte förstår något ord. Gäller ju bara att inte fastna med att sitta och leka med den hela tiden :P

Annars då? Inte mycket händer egentligen. Var ju planerat att gå på bio i måndags, men det blev inställt för att kolla tv-apparater. Det inhandlades ju aldrig någon tv den kvällen, så det var kanske lite "waste" att inte gå på bio den kvällen. Men men, det får bli en annan gång helt enkelt. I helgen blir det eventuellt lite mat och så hos en fd klasskamrat som fyller 25. Fick en preliminär inbjudan idag, det lät osäkert om det skulle bli något och vad det isåfall skulle bli. Men det lät intressant iallafall.

Hm, tror jag lär ta tag i den där högen med disk nu faktiskt. Det känns som att den bara växer och växer. Dessutom är det nog någon som är här och använder glasen när det inte är någon hemma, för trots att vi försökt spara på glasen så är alla smutsiga och använda direkt. HUR GÅR DET TILL?

Ps. Jag åt på Max idag, det var gott! ;)


Puh, some days aren't easy


Det är tisdag. Jag är trött och lite hungrig. Jobbat sen åtta i morse, med en halvtimme lunch där i mitten. Håller på med någonting jag har lite svårt att förstå HUR jag ska lösa, vilket är utmanande och bra på det viset. Gjort lite framsteg idag iallafall, vilket är mycket givande. Dock har jag också fått annat på mina axlar under dagen, vilket gör det lite jobbigare. Alltså till exempel folk som ringer och ska ha hjälp med saker eller att jag ska kolla på något supportärende eller liknande. Men så blir det väl nu ett tag i en övergångsperiod tills de har kommit igång riktigt nere i Malmö. Nåja, varit lite segt på jobbet idag, det jag ville ha sagt egentligen.

Nu sitter jag här hemma i soffan och degar framför tvn, ska väl snart äta en brödbit eller något så jag får lite mer energi i kroppen sen blir det att jobba en halvtimme eller en timme typ. Suget att gå ut och springa kommer på en nu också, speciellt när solen skiner på lite så vill man ju gärna vara ute i det fina vädret. Men energin, vart finns den? Som bortblåst tyvärr :(    Har siktet inställt på en löptur på torsdag, hoppas innerligt att det kommer bli av också! Vädret som bestämmer, fast jag ska nog bannemejj ut även om det så skulle vara snöstorm och orkan ute!

Nu låter det som jag bara klagar massa och allt är skit, men så är det inte. Händer ju bra saker också, men de orkar jag inte rabbla upp nu när jag är så seg och hungrig. Nu ska jag fixa en proteinshake och en macka, sen blir det jobba ett tag som sagt.

...



Deja Vu!


Alltså, sitter här och ser lite på tv, pratar med folk på msn och slappar mest. Spelat lite monkey island och surfat lite också :)

Men nu när jag sitter här och tänker tillbaka på gårdagen, så fick jag en riktig deja vu känsla. Känslan var att det som hände igår, alltså med öl och bastu och allt det, skulle ha hänt tidigare. Eller alternativt att jag, innan det hänt, skulle ha tänkt på det (dvs sett in i framtiden att det skulle hända). Nu vet ju både du, jag, hon och han att det inte har hänt förut och att jag inte kan se i framtiden, men fick verkligen en sån känsla. Det är helt sjukt, för brukar kunna få så ibland och jag tycker det är lite skrämmande. Fast mest skrämmande är det ändå när man upplever det och i den stunden kommer på att "Det här har hänt förut" fast man vet att det inte gjort det. Scaaaary shit!

Men säger det igen och igen, gårdagen var faktiskt underbart bra. Basta är underskattat! :)


Öl, Dart, Wii och massa Bastu!


Då har man börjat vakna till från gårdagen, känner mig ganska pigg faktiskt (vem är förvånad?). Sitter och äter frukost samtidigt som jag ser på Vakna med the Voice och bloggar lite nu innan jag ska iväg till jobbet.

Igår blev det, som rubriken antyder, en trevlig kväll. För den som inte vet vad det var som hände då, så bjöds anställda in på pubkväll på jobbet. Det bjöds på mackor och massa öl, samt underhållning i diverse former. Förutom att man fick möjlighet att så frön om Vasastafetten hos arbetskamraterna så blev det också en del dartspelande (jag vann första spelet jag spelade, gött som körv) samt massa Wii-spelande där jag var en av de bästa (behöver väl inte nämna att de övriga inte sett så mycket av ett Wii?). Det spelades Wii-sports och jag var obesegrad i de flesta sporterna, men chefen kom och visade vart skåpet skulle stå när det gällde tennis, spelade ut mig totalt. Men man kan väl inte vinna över chefen? :)   Blev nerboxad av Christer också. Skulle haft revanch på den, men han försvann. Eller snarare, jag gick in i bastun och fastnade där i en lång tid, var säkert där inne i flera timmar.

Jag har ju faktiskt inte bastat på lääääänge, så det var faktiskt jävligt skönt! Alltså, måste bara säga det att den som kom på idén med att ha både öltapp och bastu på jobbet är värd en extra guldstjärna i kanten! Nästa gång ska man bara komma ihåg att det verkligen finns bastu på jobbet, så att man kan ta med sig lite grejjer för det, nu blev det väldigt oförberett och man fick ta det som fanns att basta i och för att torka sig med.

Runt midnatt ringde vi efter skjuts, den ihoptejpade saaben kom och hämtade. Tur jag har någon som ställer upp och skjutsar, jävligt skönt att slippa gå då faktiskt. Speciellt när man är själv, har man sällskap så skulle man ju kunna gått men att gå hem själv mitt i natten när man druckit några öl är kanske inte direkt vad man vill.

Men men, nu hinner jag inte skriva mycket mer eftersom jag som sagt ska till jobbet. Börjar dagen med personalmöte, ska bli kul och se hur pigga alla är :)   Det var iallafall en skitbra dag igår, för den som inte fattat det. Och förresten, något som jag inte nämnt än, det blev Max igår på lunchen ;)

Kramar till sovande Sverige!


Köp en lott (?)


Då har det passerat ännu en tid, och livet har fortlöpt i vanlig ordning. Spelade ju match i söndags och vann, vilket var gudomligt trevligt och skönt bara det. Igår på träningen så träffade jag Stefan, som var med i motståndarlaget, och det första han sa var "Har du köpt en lott?". Han menade alltså att vi vann på tur, enbart. Men jag tycker nog att han ska vara glad att han fick göra mål, även om han hade säkert 2-3 stolpskott utöver det målet han gjorde. Tur eller inte tur, så var det jävligt skönt att få vinna över dem! Slutspelet närmar sig med stormsteg, hoppas vi får vara med där :)

Gårdagen blev en seg dag, gjorde inte mycket över huvudtaget. Men lite nytta gjorde jag ändå, diskade och var dessutom ner på OnOff och reklamerade min nyinköpta leksak som jag haft i endast 9 dagar som bara varit till problem. Var beredd på att det skulle bli problem, att de skulle skicka in den på undersökning osv osv, men det gick faktiskt jävligt smidigt. De litade på mig (vilket de borde, jag kan ju en del om datorer ändå) och skickade tillbaka den som DOA (Dead On Arrival) och gav mig en ny direkt. Dessutom visade det sig att de sänkt priset på datorn sen jag köpte den, vilket också innebar att jag fick 500kr i fickan som plåster på såren :)

Idag har jag jobbat, började tidigt då jag skulle vara snäll och skjutsa Helena till station imorse. Slutade därmed också tidigt för att jag skulle vara snäll och kika lite på Pernillas dator (kunde dock inte vara till mycket nytta). Därefter hade jag ursprungligen tänkt att göra det jag är bäst på, dvs ingenting, men bestämde mig istället för att ta mig ut på en springtur för att testa konditionen samt komma igång med löpträningen. Jag är jävligt nöjd med att jag tog mig ut, med tanke på att det inte blivit så mycket träning senaste tiden. Blev ca 5,5 km på runt 34 och en halv minut, vilket är godkänt efter min något obefintliga löpträning. Det gick desssutom bra att springa också, förutom vissa små känningar i ljumsken efter att ha kommit typ halvvägs, men det gick över.

Kvällen har spenderats hemma, mys framför tvn med godsaker som baguette fylld med skagenröra och varm choklad till det. Jag var mest trött när jag kom hem, men vi tog oss ändå energi att gå ner till konsum för att inköpa detta och det är absolut inget jag ångrar. Det var helt enkelt underbart gott! :)

Nu ska jag ta och göra lite annat här, finns ju annat här i världen än att blogga även om det kan vara svårt att tro ibland :P

Puss hej!



Det går så fort!


Vips, så är klockan 15.30 och en halvtimme kvar till Helena slutar jobbet. Jag har hunnit typ hälften av det jag hade tänkt/hoppats göra, men man får väl vara nöjd med att man fick lite gjort iallafall? :)

Har gjort mat för hela kvarteret känns det som, fast kommer ju såklart inte bjuda hela kvarteret (finns flera anledningar, men det räcker inte och dessutom är det alldeles för goda grejjer för att ge bort till okänt folk). Blev iallafall 5 portioner makaroner och köttbullar, det är gött det ;)  Skönt att ha fixat matlådor inför veckan och att det sen blev makaroner och köttbullar är ju inget minus (måste ju hålla kvar min stämpel som förutsägbar) :P

Annars har dagen spenderats mest i soffan. Frukost med Helena, skjutsade henne till jobbet varefter jag åkte och handlade på Willys (oj, råkade visst få med mig lite godis därifrån också :P) och sen hem och sitta i soffan och spela lite Monkey Island som Helena sett till att jag börjat bli smått beroende av.. Sen kom jag ju på det här med tvätta kläder och göra mat, så fick avbryta spelandet lite för det och nu är det ju bara en halvtimme kvar tills Helena slutar så jag tänkte jag skulle gå och möta henne så vi kan få en trevlig solskenspromenad nu på eftermiddagen.

Resten av dagen kommer nog spenderas mestadels hemma om man bortser från en utflykt till innebandymatch, där jag ska möta ett lag där Hans (min föredetta tränarkollega) samt Stefan (en av mina nuvarande tränarkollegor) spelar så det kommer bli en tuff match. Det ska iallafall bli roligt att få spela lite, även om jag har lite träningsvärk från badminton i fredags (är det för jag är otränad eller för jag börjar bli gammal som träningsvärken kommer?).

Nej, nu ska jag ta på mig lite respektablare kläder och sen blir det avgång mot den stora samling affärer vi har här i Borlänge, tror byggnaden kallas Kupolen?  Dit ska jag iallafall.

Puss och kram och nyp i stjärten.


Oh yeah


Dåså, då har man diskat och är snart på väg till pappa för att få lite mat i magen och umgås lite. Sen blir det trevlig myskväll med Helena, dvs ingen utgång. Istället blir det kanske någon öl och snacks här hemma, tillsammans med spel och film. Låter ju halvt underbart, eller? :)   Jag är nöjd iallafall.

Nu ska jag bara lyssna klart på den här låten medans jag byter till lite vettigare kläder, sen blir det att åka hem till pappa som sagt.

Puss puss :)



Så var det helg.. igen!


Sitter här i soffan efter en trevlig morgon med Helena, som jag nyligen skjutsat till jobbet. Var på systemet en sväng också, eventuellt planeras utgång ikväll?  Om inte så är det ju alltid bra att ha en öl eller två extra i kylskåpet för de gånger suget kommer smygandes :)

Planer annars idag? Hm, ska diska och eventuellt tvätta lite kläder. Imorse uppdagades det att det börjar bli dags för en städning också (man borde väl städa när det fastnar lite smått och gott under fötterna när man går runt i lägenheten?).. Men det blir nog inte idag som det känns. Sugen att ta mig ut och motionera lite också, men det blir nog inget av det idag. Eventuellt skulle man ta och utnyttja det där gymkortet som ligger och tar plats i plånboken?  Maten för dagen är iallafall fixat, pappa ringde imorse och bjöd in till mat hos honom så då blir det så. Man tackar inte nej att umgås med föräldrar och dessutom få lite mat?   Gratis är gott, har pappa lärt mig ;)

Igår avklarade jag ett steg i att flytta min stationära dator till annan plats i lägenheten. Fixade nämligen så att man kan starta den från min bärbara, vilket jag är lite nöjd över faktiskt. Funderar eventuellt på att fixa så att jag kan starta den från mobiltelefonen också, men det är ju liiiite för nördigt, till och med för mig :)   Dessutom vill jag inte kasta in okända program på telefonen.

Och till er som ska se Män som hatar kvinnor idag (fast troligen bara en av er som läser detta) så kan jag säga att det är en bra film, ni ska inte bli besvikna. Skulle ni ändå bli det, så vet ni inte hur man ska uppskatta en riktigt bra film. Eventuellt har ni blivit förstörda av alla franska b-filmer? :P    Känns för övrigt som det finns ganska många sevärda filmer på bio i dessa tider, vet inte om det verkligen är så att filmerna är bra eller om det är något annat som gör att det känns som att man vill se typ varenda film de gör reklam om på tv?

Nej nu ska jag leta reda på lite bra låtar på spotify (vilken bra grej!) och sen ska jag göra lite nytta här hemma. Have a great day, I know I will! :)


Herre min skapare...


Sitter och kikar runt på youtube och hamnade på ett klipp om tsunamin i Thailand 2004. Jag blir rörd, när man ser det. Alltså, vad skulle man själv ta sig till i en sådan situation? Nu såg det här ju ganska harmlöst ut just här, men många drabbades ju mycket värre än så här.



Precis ätit frukost iallafall, sitter och slappar framför tvn och dricker sista oboy'en. Hade tänkt börja 9.00 idag, så har lite tid över än att göra något roligt här på morgonen. YouTube-surfa lite kanske? Lägga mig och vila en halvtimme till kanske?  Möjligheterna är oändliga :)


Jag är uppskattad.. ibland?


Efter att ha blivit "jagad" om att fixa den där grejjen på hemsidan som jag gjort idag, fick jag lite feedback som glädjer en att höra (vilket gör det värt att göra det man gör).


Det är ju alltid skönt att få höra vad folk tycker om en och det man gör, men när man får höra såna här saker känns det ännu bättre :)

Nu blev jag ännu lite gladare :P


Hallelulja!


Blev inte så mycket innebandyträning idag, var dit en halvtimme eller så och åkte hem och gjorde lite privatjobb istället. Fixade lite på en hemsida, hoppas gubbarna blir nöjda, lite iallafall. Jobbar ju trots allt gratis ju!

Men inte det som är så superbra. Det jag är så glad över för tillfället, är att Lost ska börja sändas igen!  Jag vet inte hur jag ska göra dock, om jag ska ladda ner från staterna och försöka lägga mig före i tiden, eller om jag ska vänta på att det börjar sändas här i sverige och ligga med i den tiden? Hm, tål att tänkas på (om jag tänker efter, så har jag nog redan laddat ner några avsnitt) :P   Jag är iallafall hur glad som helst över detta, hoppas ni inser det :P

Sitter här nu och kikar på Leif GW Persson på tv, min namnsbroder. Han är bra den mannen, mer Leif till världen!

LOST LOST LOST!!  - Jag skuttar av glädje! :P


Tråååk


Idag har jag bannemejj haft en av de tråkigaste dagarna på jobbet på länge, faktiskt. Men som det sägs, det blir vad man gör det till. Och det stämmer nog faktiskt ganska bra i det här fallet!   Saken är den att vi har mycket saker som ska testas på jobbet nu, för att se om vi måste göra förändringar i programmen eller om de fungerar bra som de är och det är ju tråkiga saker vilket innebär att det blir lite tråkigt att jobba också då. Men imorgon blir det bättre, då kommer jag förhoppningsvis få hålla på med bättre och roligare grejjer :)

Sitter här framför tvn och äter gott och blandat nu. Inget speciellt på tv, bara skräp eller halvskräp, så jag får klara mig med att kika på Greys Anatomy och blogga lite istället. Var hem till pappa efter jobbet idag, fick reda på att han ska få gå i förtidspension, SSAB ska visst betala 75% av hans nuvarande lön tills han ska gå i riktig pension. Han kommer nog kunna få ganska långa dagar när den dagen kommer, känns det som, hoppas han kan hantera det. Mamma hade visst konstaterat att hon skulle kunna sluta städa och tvätta hemma, om hon ska få en man som går runt hemma hela dagarna :P

Nej nu ska jag hobbyjobba tills träningen börjar ikväll. G'Bye.


RAW Comedy... roligt??


Låg och kollade på en film igår kväll, när syrran skrev på msn och frågade om jag sett RAW som gick på tv. Tyvärr missade jag det då, men hon tyckte att jag skulle se det så nu har jag kikat på det på youtube (det var just thomas järvheden jag skulle se). Vet dock inte om det var så jättebra? RAW verkar inte vara det  bästa, kanske därför jag inte sett det så mycket heller? Här kan ni ju se klippet om ni vill.



Nu ska jag göra mig lite frukost, en macka och oboy blir det nog idag, sen ska jag ta mig iväg till jobbet. Ska sitta och hålla "kurs"/"utbildning" eller vad man ska kalla det typ hela dagen idag (kommer en kille från sthlm 10.10 och åker hem 17.50. Däremellan ska han och jag sitta inspärrade i ett konferensrum och bara mata information hela dagen (stackars kille).

Nåjawohl, auf wiedersehn!


Tragedi!!!!


Hujedamejj!   Hemkommen från innebandymatch där jag blev halvt mörbultad. Förra matchen blev jag nerbrottad framför motståndarnas mål, en gång. När slutsignalen ljöd efter den här matchen hade jag råkat ut för lite mer. Mina kronjuveler blev halvt sönderskjutna en bit in i matchen, en blånagel samt att min vänsterarm är halvdöd. Helt enkelt, ingen bra dag på det viset. MEN, det finns några bra saker också. Till exempel så vann vi med 19-0, behöver jag säga mer? :)   Stackars tjejlag som vi mötte, de hade ingen chans, till och med jag fick göra 3 mål så jag är nöjd trots att jag ligger här och har ont lite här och där.

Annars idag har jag tvättat och varit hem till mamma och fått lite mat. Skulle varit hem till Lisette och kikat på lite datorproblem, men orkar fan inte nu så det blev uppskjutet. Har precis duschat så nu ska jag snart ställa mig och göra köttfärssås och spaghetti (eller makaroner om jag inte har nå spaghetti) så jag har något att äta i veckan. Efter matlagandet ska jag lägga mig i soffan och se film samt äta glass och surfa lite för att se om jag kan lösa ett annat datorproblem (vet inte varför, men folk med datorproblem verkar söka sig till mig?). Men men, jag klagar inte. Jag gillar ju att hjälpa så då klagar man väl inte när man kommer till nytta?

Imorgon är det jobb igen.. tillbaka till den alldagliga vardagen. Som tur är så är jag ju klar med det jag höll på med förra veckan, så det kommer inte bli så mycket jobb den här veckan som det blivit senaste veckan. Dessutom så ska jag nog snacka med chefen imorgon och höra om det inte passar sig med lite övertidstillägg för de timmar jag lade ner extra förra veckan. Skadar ju inte att fråga?

Men men, köttfärssås var det ja.

Lycka till    -   tack :)


There's nothing like a new toy!!


Jag har blivit lämnad ensam över helgen (plus några dagar till), så jag beslutade mig för att köpa en ny leksak. Eller okej, jag har funderat på det tidigare också, men efter en hård veckas arbete så bestämde jag mig för att köpa mig en ny dator. En slags belöning kanske, eller vad ska man kalla det? Den är ganska läcker iallafall :)

  


Nog om det. Det har, som jag skrev tidigare, varit en hård vecka på jobbet. Vi avslutade en sprint (en arbetsperiod á 4 veckor) i går och då skulle allting vi höll på med vara klart. I förra veckan fick jag en ny uppgift på mina axlar, att utveckla en helt ny del av vårat program. För den som inte vet någonting om det, så kan jag informera om att det krävs en hel del arbete för någon som kan det för att få ihop det. Nu fick jag ungefär samma tid på mig som om en kunnig gjort det, men problemet är att jag är helt ny inom det och det var lite stort för mig. Det har alltså varit jobbigt, men väldigt utvecklande. Därav mina arbetstimmar den här veckan (11+11+14,5+9+6,5 timmar). Så för den som gillar att skälla på mina arbetstider, varsågod nu när jag erkänner hur jag jobbat senaste veckan :)

Jag har tyvärr inte hunnit med mycket annat den här veckan heller. Träningen i måndags (tjejernas) åkte jag inte på, utan satt hemma och jobbade sent istället. I tisdags satt jag och jobbade till klockan blev ungefär nio på kvällen, sen tog jag mig tid att gå hem till en kompis och fira Helena som fyllde 23 år. Blev två öl och lite Guitar Hero, det var jävligt skönt för övrigt. Onsdagen blev det 14,5 timme jobb så hann inte med så mycket annat med andra ord. Torsdagen blev det inget speciellt, vara hemma och ta det lugnt mest och på fredagen när allting skulle vara klart så åkte jag och spelade badminton med några på jobbet. Därefter åkte jag på systembolaget och införskaffade lite öl inför en trevlig hemmakväll. Åkte och hälsade på pappa (efter att jag skjutsat hem en arbetskollega) och tillsammans åkte vi och handlade och hälsade på syster vilket var trevligt. Därefter åkte jag och hämtade Helena och kvällen spenderades hemma med lite öl och grillad kyckling. det var gött, gött som körv! :)

Nu i helgen blir det lugnt, fixa lite med min nya dator, tvätta lite kläder och förhoppningsvis hinna städa lite också. Kommer troligen hinna med en del tv-tittande också..

Det har varit lite tyst här senaste månaderna, kanske blir det lite mer fart här nu när jag köpt mig en bärbar dator så jag kan sitta i soffan eller ligga i sängen och skriva?  Ni, alla mina hemliga fans, får helt enkelt hålla tummarna ;)


RSS 2.0