Tattoo?


Kom på en sak till.... Jag är sugen att tatuera mig igen. Av någon anledning skulle jag vilja ha någon slags stor rovfågel på ena sidan av ryggen. Tatueringen skulle inte vara så jättestor, men inte heller liten. Jag vet inte, det är iallafall en tanke jag har nu :P   Gäller bara att hitta någon bild eller något att utgå ifrån, eller något. Borde ju ha något iallafall.

Ett annat alternativ vore att ha en tatuering på vaden, men vet inte jag.. Ja det finns en del att tänka på om man vill.. Dessa I-landsproblem!



Underskattat...


Insett att det mesta i mitt liv är underskattat. Utgång till exempel, borde ske mer ofta. Dessutom är jag själv lite underskattad (av mig själv), men det är ju det försöker jag ändra på.  Övertygad om att jag vore en mycket bättre person idag om jag inte växt upp med två av mina bröder, mycket som de gjort speglas i hur jag är idag tror jag. Jag har blivit hämmad av hur de har varit, det är jag som sagt övertygad om.

Men iallafall, i fredags var det Alice in Videoland på S2. Jag var helt slut efter dagens (eller egentligen hela veckans) arbete och träningar, så jag skippade träning med herrlaget och tänkte mest lägga mig och slappa i soffan hela kvällen. Men en kompis tyckte jag skulle ta mig till S2, så till slut insåg jag att det var bäst att sticka dit. Så sent som runt 23 insågs detta. Men blev iallafall några timmar på krogen, fick lite öl och träffa fina människor. Dessutom lyssna på bra musik, vilket var helt superbra. Varför är jag inte ut mer? För ingen runt om mig är det, helt enkelt. Det är som jag säger, jag skulle varit den jag är nu för typ 5-7 år sedan!! Jag är sen i utvecklingen helt enkelt.

Annars i helgen, blivit slappt. Tvättat nån maskin tvätt, kikat på lite innebandy och allmänt funderat lite. Var på kupol idag, köpte två tröjor (inte var dag man är ute och handlar kläder). Får bara hoppas att man blir nöjd med inköpen!

Imorgon blir det dags för jobba igen, nice det. Av någon anledning så är jag helt tvärtemot alla andra i den här världen, jag längtar till jobbet. Det kommer säkert vända, men lika bra att njuta av det så länge man tycker det är roligt?

---

För övrigt så har jag ju börjat fundera på att börja spela innebandy igen. Pratade först med en i korpen, lät som jag skulle kunna få börja med dem. Pratade sen med en från ett annat lag i korpen (ett bättre och mer arrangerat) och de behövde folk också. Sen i torsdags, på ledarbowlingen, fick jag förfrågan om att inte börja träna med herrlaget. Så nu har jag 3 alternativ och jag måste säga att det låter jävligt lockande att börja spela i ett "riktigt" lag istället för korpen, även om det troligen blir jävligt jobbigt att försöka hålla jämna steg med övriga när man inte har tränat på läänge :S   Men på onsdag är det träning, tror jag ska dit då. Håll tummarna för mig då!

På tisdag blir det bio. YES MAN!


Misskött....


Jag har misskött mig och jag missköter mig konstant. Ska försöka bättra mig, men det är fan inte alltid så jävla lätt.

----

Imorse var jag till Carlia Bil, de tejpade iaf upp min ruta så det inte blir så dragit i bilen. Skulle kosta 3300 kr att byta elhissen, uscha mig sa jag. Avvaktar med det, men detl är ju göras nån gång. Sen jobbat 8-17.30, varit på bowling (gick sådär, behöver mer träning), bjöds på mat sen och hemma igen runt 22. Sen jobbat 22-23, ska se på tv nu sen soova.

Fick sms idag, det blir man glad av. Iallafall när det kommer från rätt personer och det var det här. Även om jag iofs sagt att jag inte vill prata mer, men ändå. Man kan väl ångra sig?

Tv sen säng. Kram



Christ..


Bilfan bilfan bilfan, dumma bilfan.

Igår jobbade jag, 7-19.30. Åkte sedan till Vallenhallen för att lämna en träningsoverall till damlaget samt se lite av tjejträningen. Slutade med att jag blev kvar och kollade på hela tjejträningen, eller snarare satt och pratade med två av tjejerna som inte var med och tränare hela träningen. Efter träningen skjutsade jag hem Hans som inte hade någon bil idag, men när jag skulle åka därifrån så hade en av rutorna bak åkt ner. Jag tänkte att det är väl bara så att vi kommit åt elhissarna, så försökte stänga. Men nej då, hände ingenting alls. Så nu lär jag ringa till SAAB, bara de öppnar, och höra om de kan fixa bilfan. Fy fan, kommer säkert kosta en halv förmögenhet.

På söndag ska jag kanske spela innebandy. Pirrigt isåfall :)    Frågade Hans om de behöver spelare i sitt korplag i innebandy och ja, de gjorde de. Så han sa att han trodde jag skulle kunna få vara med på söndag, då de ska spela nån träningsmatch mot nå långshyttangäng. Åh, fy fan. Jobbiga är ju att de är bra (tror jag) och jag är ju helt otränad!   Men skulle vara hur roligt som helst att få röra en innebandyklubba igen, så ska höra ikväll igen om det går bra. Håll tummarna för mig isåfall!

I övrigt så ska jag väl snart tillbaka till jobbet. Ska äta en snabb frukost bara, sen ringa SAAB och sen ge mig iväg. Om de inte kan ta in bilen idag så då lär det bli promenad hela vägen till jobbet, men det får man väl tåla då. Inte så ycket göra något åt.

Ikväll blir det "ledarskoj" med innebandyn. Det betyder bowling och mat för oss ledare, roooliiigt hoppas jag iallafall.

What else? Inte så mycket mer som händer, förutom att jag är sugen på s2 imorgon kväll. Jag vill gärna dit, men tror jag kommer vara lite trött efter den här veckan. Men får se vad som händer, imorgon blir det ju både badminton och innebandyträning med tjejerna så hinner kanske få lite energi :)

Uscha, *gäsp*... Måste äta nu!



Alice In Videoland någon??


Damn, fick precis reda på av min vän Lisette att Alice In Videoland kommer till S2 på fredag. Jag blev plötsligt jävligt sugen att gå ut på fredag, någon som vill följa?

Kom igen nu, man får bara en chans. Tar man inte den, så kanske det kommer en till sen? ;)


En godnattsaga...


Kom på en sak!  Syster hade köpt en sån här miniminidator som jag fick leka lite med när jag hälsade på. En sån jag funderat på att köpa ju, så blev lite sugen igen nu helt plötsligt. Kan nån stoppa min törst efter onödiga saker att köpa? Känns som nån borde lära mig pengars värde, börjar jag bli lite väl spendersam? Får ta av mig spenderbyxorna och gömma dem i ett skåp någonstans, någon som har ett skåp jag kan lägga dem i?

Hm, imorgon är det jobb igen. Kommer en från sthlm och en från malmö som jag kommer sitta med typ hela dagen samt typ hela torsdagen, vilket innebär att för att få allt annat gjort som jag troligen borde göra, måste jag nog jobba långdagar resten av veckan. But hey, that's life and it sucks sometimes. Får vara glad att jag trivs på jobbet iallafall, nästan så jag föredrar vara där än vara hemma ibland, så då ska det nog inte bli några problem tror jag.

Torsdag kväll blir det iallafall bowling och mat med innebandy... får se vad det blir av det.

Snart sovdags iallafall, lär försöka se till att vara på jobbet 7 imorgon så jag kan vara redo när folket söderifrån kommer samt kanske hinner fixa lite annat viktigt? Usch, jag vet inte. Känner både halvt stress och halvt något annat inför kommande dagarna, men bara att göra sitt bästa och ta det som det kommer.



Någon som vill köpa hus??


Jaha, nu ska bror min sälja sitt hus som han köpt av pappa. Alltså det hem som jag har spenderat mer än 20 år i, ska nu lämna släkten. Man kommer inte längre kunna åka dit och bara kolla läget. Om någon vill köpa ett hus, så har ni ett kråkslott här: http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/341293.

Dagen idag har passerat problemfritt. Har ju som bekant haft beredskap idag men ingen som ringt eller hört av sig så det har nog gått bra. Eller så har min telefon inte fungerat? :P   Det har iallafall blivit besök hos Pernilla och lilla Hanna. En promenad hann vi med och så bjöds det på mat. Tack för det, det var gott trots att det inte var mamma scans köttbullar ;)   Därefter åkte jag hem till mamma och pappa för att fixa nå problem hon hade, men det var inget problem (?) så jag var bara där i typ 40 minuter innan jag åkte till syster i Säter som hade problem med nätverket hemma. Fixade det och fick träffa de små barnen också, som inte är så små längre. Fick lite choklad som tack för hjälpen, så nu ska jag svulla framför tvn :)

Jag hade förresten tänkt äta pizza idag, men då Pernilla ville bjuda på mat så blev det inget. Hade tänkt ta mig en nu på kvällen istället då, men blev inget av det heller uppenbarligen. Så ännu en dag har passerat utan att jag fått någon pizza, hälsogudarna jublar?

Nåväl, Shear Genius, Film, Choklad och Chips!


Såååå


Då har måndagen passerat.

Jobbat 7-18.30, sen träning med tjejerna. Sen började mitt "gamla" lag träna, språkade lite med tjejerna. De spydde iallafall inte på mig, kastade inte ruttna tomater på mig. Så jag är nöjd :)

Sen handla och därefter en snabbis till Pernilla för att lämna en telefon hon ska låna. Dög visst inte med min gamla htc, den var dum och ringde folk hon inte ville ringa och så. Förstår inte, vad är problemet? :P

Senaste timmarna har jag mest setat vid datorn och fifflat, ändrat lite på tjejernas innebandysida (det jag blev anställd för) och inte så jättemycket annat.

Hade ju tänkt se på hockeyn inatt, men fan vet om jag orkar sitta uppe så länge alltså!  Den som lever får se :) Imorgon ser det iallafall ut att bli promenad och dessutom ska jag nog hem till mamma någon gång under dagen för att se hur dvdinspelningen fungerar. Hon ringde ju idag och hade problem, stackarn. Men tror vi löste det på telefon, hoppas det iallafall.

Slappa nu, kram hejt!


Time!


Så då var det snart dags att åka till jobbet, nice nice.

Imorgon är jag dock typ ledig (har beredskap), någon som vill hitta på någonting?

Kram


Ibland...


... vill jag inte vara den jag försöker vara. Jag försöker vara en person som ställer upp, som man kan lita på och som finns om det behövs. Men ibland känns det jobbigt, ibland vill jag vara någon som skiter i allt, oavsett vem som vill ha hjälp. Speciellt när en viss bror ringer och vill ha skjuts hem med sin tjej och sin lilla flicka (och såklart vill man ju inte gå när det är 15-20 grader kallt).

Jag som precis skulle hoppa in i duschen, bara att ändra planerna. Dra på sig kläderna och springa tillbilen för att skjutsa dem. Fick reda på att de ionte ens kollat hur busstrafiken ser ut, alltså. Tycker man kan göra det innan man börjar ringa efter skjuts, men vissa tänker inte så långt? Skjutsade hem dem iaf, så nu har jag duschat. Ska halvdö framför tvn innan jag ska sova.

Natti kramis!


Mjo då


Det blev lite motion till slut iaf så jag är nöjd. Supernöjd faktiskt. Igår bestämdes det att jag skulle hämta mamma från jobbet, men under dagen idag visade det sig att jag inte skulle behöva hämta henne då hon skulle sluta jobba nästan hemma. Men det var också bestämt att jag skulle hjälpa henne fixa med video och dvd så hon kan spela över alla gamla videofilmer till dvd, vilket innebar att jag skulle dit ändå sen efter att hon slutat jobba.

Så det blev promenad hem till mamma (träningskläderna på; skor, reflexväst och hela kalaset). Blev dock lite kallt om fingrarna i mina något dåliga vantar (måste köpa nya!). Fixade video och dvd så hon kunde spela in, började kolla på lite gamla videofilmer och blev nostalgiska (det är alltså filmer inspelade med filmkamera hemma det gäller). Fick se mig själv som 6åring, där är det verkligen lite hatkärlek. Se sig själv som liten, jag både ryser och blir varm i kroppen samtidigt. Jag får nog se till att fixa en egen uppsättning av de där dvdskivorna iaf, så jag kan kolla igenom och kanske komma över hur jag har varit?

Men det var inte det intressanta, inte det inlägget skulle handla om. Jag har varit ute och sprungit också, efter jag var hos mamma så blev det en liten joggingtur ute i kylan. Runt 17-18 minusgrader och det var såå skönt. Var iofs inte ute så länge, men nöjd ändå :)   Mamma skickade på mig ett till par vantar också, tyckte synd om mig?  Fick iaf så jag kunde ha dubbla, så nu frös jag inte om händerna heller. Guld!

Och imorgon är det jobb igen. Guld! Och så är det träning med tjejerna. Guld!

Kom på, jag har beställt böcker också. Jag beställer typ aldrig böcker, för när jag gör det så blir jag jämt besviken. Men får väl se om jag blir nå nöjd den här gången då, får hålla tummarna iaf :) 


Who ordered?? :(


Vem har beställt denna hiskeliga kyla?  Det är okej ner till minus 10, men sen börjar det bli lite väl mycket.

Jag hade tänkt att jag skulle ut och springa idag, men tror inte riktigt att suget finns där om det är runt 15 minusgrader eller vad det nu är. Blä...

Jag vill göra något, men vad? Hmm... Tur jobbet börjar imorgon igen :)


Söndag, dagen före måndag


Sista dagen för veckan och som vanligt har jag knappt åstadkommit någonting. Senaste dagarna har spenderats mestadels vid tvn och/eller datorn. Har tänkt en del, men inte kommit fram till någonting dock.

Ska ställa mig och göra mat nu, wish me luck.


Jag skulle vilja åka härifrån, bara försvinna....


"Ligga i soffan och dra sig hela dagen"-dag?


Ja jo, det lutar åt det. Om det inte skulle råka bli bio idag, men det lät inte som det heller dock :(


Sovaaaa


Har haft en släng av huvudont senaste timmarna, så nu lägger jag mig. Håll tummarna för att jag blir lite bättre i skallen!

--

För övrigt, om någon är intresserad, så gick det bra på träningen idag. Blev Tejp-Micke, får se om det blir så fortsatt också. Tejpade två fötter och en handled, återstår att se om de är nöjda med jobbet :)


Jag är en förvirrad ung man, som inte vet vad som står på...


Saknad?


Skrev ett mail till tjejer och föräldrar i laget jag tränat och sade hejdå och beskrev hur jag tyckte det låg till och så vidare. Har fått lite respons från några föräldrar som värmer lite i hjärtat iallafall.

----

Hej Micke!

Stort tack till dig för den tid du varit med laget och ställt upp. Tror du vet vår familjs inställning till det hela. Rent ut sagt skittråkigt att ett fåtal ska förstöra för ett helt lag samt att dessa inte inser sin egen begränsning och slutar. Hoppas att laget kan fortsätta och komma framåt men  tyvärr känns det lite som om det är kört med laget i nuvarande konstellation.


----

Tack så otroligt mycket för det DU gjort för laget.
Vet att det varit tjafs, tyvärr är det sånt som händer  och det ska man inte acceptera, dom är stora nog att stå för sina handlingar,jag hoppas att många av tjejerna får sig en tankeställare nu. Men du ska veta att du kommer att vara saknad.
Synd att du slutar men jag förstår att du lessnat ur.
Tack iallafall för denna tid, för att du ställt upp och funnits där.
God fortsättning på det nya året!


----

Med all respekt Micke! Du har gjort ett bra jobb och förtjänade ett bättre bemötande. Bra skrivet. Jag hoppas att tjejerna får sig en tankeställare och att efterkommande tränare sätter upp tydliga riktlinjer för vad som gäller under träning och match.  Lycka till i f 95. 

----

Som man märker är det inte bara jag som tycker att det är lite sådär runt laget. Finns säkert mängder med folk som tycker att det är upp till tränare att styra upp och att det är fegt, fult eller rent ut sagt fel att lämna laget i det här skedet (jag är en av dem). Men jag känner inte att jag har något att tillföra för att styra upp någonting runt det där. Jag känner inte att jag har den respekten, jag känner inte att jag har den orken och jag känner inte att jag har den pondus som kan krävas. Jag är inte skapt för att vara med och hålla ordning i ett lag, speciellt inte i det laget som jag varit i senaste 3-4 säsongerna. Jag tar nya tag i ett nytt lag med färre uppgifter att styra över. Rätt eller fel, det har jag grubblat över senaste månaderna. Skulle jag inte bytt lag så skulle jag slutat, ganska övertygad. Och isåfall hade jag inte haft någonting med innebandy att göra, vilket vore tråkigt. Så nu blev det såhär.

Hm, kände bara att jag behövde skriva av mig lite. Tur det är frivilligt att läsa :)   Medalj till de som orkat läsa hela?  Hm, nej förresten, det var ju inte så mycket ser jag, känns bara som mycket. Finns mycket mer att ta av här uppe i skallen, men det kan jag hålla för mig själv för den här gången.


Svulla svulla svulla!


Wish me luck...


Nu drar jag snart iväg på första träningen med det nya tjejlaget. Lite nervös, men har väl egentligen ingenting att vara nervös för? De har ju alla sett mig förut, jag har sett dem. De har troligen hört att jag ska börja med dem, om inte så får de ju reda på det idag... så ja, jag vet inte.. inte så mycket att vara nervös för? Men men, nervös är jag iaf.

Ätit har jag. Potatis, korv och ägg stekt i en röra. Ätbart iaf, kunde ju kanske kryddat med något elelr så, vet bara inte vad? Hm, jag är inte född i köket, okejt? :P

Näe, göra sig klar. Puss hej


Vad i h*vete har jag ätit??


Alltså, jag har sovit lääänge. Gick och la mig typ halv ett, vaknade när klockan var 11. Det var länge sen jag fick sova så länge, ska jag informera er om. Nu när jag vaknat känner jag lite i halsen (troligen efter min lilla löptur igår), men det går över har jag bestämt.

MEN det är inte det konstiga. Jag ser blixtar lite här och där. Typ som om nån skulle gå runt här med kamera, vilket jag är ganska övertygad om att ingen gör. Någon som har pillat ner nå skit i min mat? Vad kan få en att se blixtar på det viset? Hmm, jag börjar bli lite orolig för vad som håller på att hända här alltså.... :S


Ett livsverk


Jaa, då har man sett DVDn Björn Gustafsson - Ett livsverk. Det är ju Björn Gustafsson, kan inte säga annat än att det var bra. Gillar man så gillar man, helt enkelt! Guld.

Hm, se en "riktig" film nu kanske?


Dagen idag..


Idag har jag fått lite gjort, faktiskt. Jag har plockat iordning här, tvättat, handlat (köpt saker jag inte brukar köpa, blir intressant imorgon när jag ska göra mat) och så har jag motionerat. Så jag tycker att jag kan vara nöjd med dagen, utan att skämmas.

Nu spenderas tiden framför tvn, ska nog se en film snart hade jag tänkt. Ätit upp alla mina pepparkakor också (sorry lys), så nu finns inte så mycket gott kvar. Köpte ingen nyponsoppa när jag var och handlade heller, tror jag börjar bli avvänjd faktiskt :)

Imorgon ska jag fortsätta plocka iordning här hemma, dammsuga lite och köra någon tvättmaskin. Dessutom ska jag göra mat och sen är det första träningen med "nya" tjejlaget för min del, vilket ska bli intressant. Sen har det pratats om bio på fredagskvällningen, får se om det blir något av det eller om det var tomt prat.

Hm, tror det var allt. Nu fortsätter tv, så herrå. Kramis!


Larz Kristerz land


Hur blev det nu med mitt nyårsfirande, som skulle bli en hemmakväll med tvn? Det blev inget av det, helt enkelt. Lisette ville till Larz Kristerz land, hälsa på både släkt och vänner. Jag fick agera chafför, säga hej till massa folk och massa djur. Kände ju dock typ ingen, så blev mest stå och se dum ut. Men men, det är ju tur att man är bra på det iallafall :)

Larz Kristerz land, vet inte om det var så mycket att se egentligen? Vill inte bo där, har vi konstaterat iallafall. Tolvslaget passerade i bilen på vägen hem, pratandes om internet.

Nu är det nya året här iallafall och jag är lite sugen att motionera. Får se om jag får ork till det bara, det räcker inte alltid med bara ett sug. Den som lever får se, hur det blir med allt.



RSS 2.0