Tomt...


Japp, mycket känns tomt nu. Med tanke på hur mycket vissa handlar bara för de ska flytta till egen lägenhet igen (ingen nämnd, ingen glömd) så ska jag visa hur mitt kylskåp ser ut. Håll till godo.



Nu finns det ju mer än mitt kylskåp som är tomt, men det här var det enda jag kunde fånga på bild. Hoppas det duger.

Anledningen att jag hamna här igen, är att det är ingenting på tv. Helt sjukt tomt där också! Men om typ en kvart börjar Scrubs, iallafall nått bra att kolla på :)

Take Care, Live Without Dare.


Det har regnat...


Dagen började med promenad till jobbet, började sent idag då jag ändå skulle träna efter jobbet. På lunchen följde jag med en arbetskamrat till kupolen och fick äta "riktig" mat (uscha) på McDonalds. Shit va Max (och Burger King) är bättre än McDonalds, det är ofattbart. Men vissa verkar ju inte fatta det, men jag kan lära er. Bara att boka in er hos mig så åker vi på hamburgerprovning på Max :)

Sen blev det jobb till 18, gå till gymmet och så va jag väl klar kanske 19.20 eller något sånt. Precis när jag skulle gå ut från gymmet så fick jag mess från Lys som ville ut på en promenad och det tackar vi ju inte nej till såklart (för det var ju ganska trevligt väder, regnade iallafall inte). Efter att jag lämnat mina grejjer hemma så gick jag och mötte upp med henne och lagomt tills dess så hade det ju börjat regna lite. Vi gick runt lite här och var och det bara regnade mer och mer, mina strumpor var gaaanska blöta när jag kom hem. Men jag är inte bitter för det, vi gillar ju regn :)  Finns andra saker att vara bitter, arg och besviken över, men sånt behöver vi inte lufta här.

När jag kom hem så tog jag tillfälle att vrida ur en av strumporna för att se hur mycket vatten jag hade i skorna, resultatet syns nedan. Det var dock mindre vatten i strumporna än jag trodde, men det får duga. Får kämpa bättre nästa gång.



När vi var ute och gick så ringde telefonen (ja, det finns folk som vill prata med mig verkar det som) men taskig som jag är så blev det röda luren och upptaget. Ringde upp senare och stackarn var sjuk, mår dåligt och usch ja. Tycker synd om dig tjejen, jag är inte avundsjuk. Hoppas du blir frisk snart iallafall.

Imorgon ska jag lämna bilen, dags för byte av kamkedja. Sen på kvällen är det träning. Men nu ska jag slappa framför tvn lite, här finns ju inget vettigare att göra iallafall.

Kram



God morgon kamrater!


Sitter här igen då, tidig morgon och dimman ligger tätt ute så man ser knappt någonting. Runt 0 grader enligt termometern, yeah det känns ju sketabra.. eller? *brrrrr*

Ska väl dra iväg mig till jobbet snart, eller om jag ska vänta ett tag kanske. Ska jobba till 18 idag så gör inget om jag börjar 9, så jag kan ju dra ut på det lite om jag vill :)   Ska nämligen på gym efter jobbet, sen kanske besöka damlagsträningen efter det, om jag orkar och känner att jag vill. Tror de ogillar mig lite där i laget, eller ja, jag vet inte. Men i vilket fall, så sitter jag här och fryser lite faktiskt (nöjd Lys?) :)

På torsdag ska jag till Falun, för alla er som är intresserade. Träningsmatch för tjejerna mot IBF Falun, blev bestämt igår. Hoppas vi får ihop folk säger jag bara, tråk spela med ont om folk.

Jag tycker också att ni kan besöka www.ibfborlange.se, innebandyförenignens nya hemsida. Jämför med www.kibc.nu, viss skillnad, visst? :)

*brrrrr*


Scrubs och så


Då har man varit på träning idag igen, hamnat framför datorn och halvser på tv samtidigt. Bra fokus på allt jag gör då, så klart :)

Ibland kan man fundera vad det är som gör tjejer så speciella? Tjejer och killar fungerar ju så olika, vad jag har märkt iallafall. Är ju som bekant tränare för ett tjejlag, och de kan vara såå ofokuserade ibland så jag vet inte vad jag ska göra. Man börjar lixom fundera på varför de kommer på en träning när de bara flamsar runt, men sen kan de skärpa sig ett tag och sen bli lekiga igen. Man vet lixom inte vilket humör de är på när och så, jag blir vilsen :P

Jag borde nog sova nu, gissar jag. Alla andra gör det verkar det som, ingen som vill roa mig? Får roa mig själv med att se på lite Scrubs, tur det är bra iallafall, så jag inte blir helt övergiven. Men egentligen skulle det ju vara en annan serie på tv idag, men blev inte? De sa igår att det skulle bli men nu när jag kollat tablån så är de inte, de ljög på tvn igår. Man ska alltså inte tro på allt som sägs på tv, man får lära sig någonting nytt varje dag.

Sitter och jobbar lite också, på en hemsida. Alltså inte jobb, utan mer hobby isåfall? Har ju gjort www.torsangsif.se och fixar lite extra funktionalitet till den sidan så de blir nöjda med mitt jobb, trots att ingen vet att det är jag som gör den (mer än att de vet mitt namn, typ) :P   Jag är som ett stort moln som de säger åt att göra saker och så blir det gjort. Jag är lite för snäll för mitt eget bästa ibland, eller ja.. kanske mer ofta än ibland? Hmm.. dumt kanske?

Väntar på att få mitt självförtroende än, men inte fått något. Vet inte hur det funkar, kommer det på posten? Kanske kommit till någon annan? Skulle ju bli mer social också, men det försvann också? Eller kanske har erbjudandet försvunnit nu när jag varit dum? :(

Jag vill.. kram!


Innebandyträääning


Innebandyträning idag igen och "head coach" lyser ännu med sin frånvaro då han varit till Tyskland (eller Österrike?) och lekt mekaniker åt någon racerförare, så jag får klara mig själv idag. Eller det är en sanning med modifikation, för jag har ju faktiskt en annan kille med mig så det är ju lugnt. Men planeringsansvar på mig, så det måste jag fixa. Jag är lite delad inför det faktiskt. Å ena sidan är det jobbigt för man är själv, ska planera träningen och allt sånt. Men å andra sidan så är det ju lite det här jag vill, mer ansvar och mer förtroende. Så jag är som sagt lite delat, halvt glad halvt oglad.

Ätit keso, dricker nyponsoppa. Njam, vilket namnsdagskalas! :)   Fortfarande ingen present eller tårta eller något alls, är rädd att jag inte får något? Mamma tyckte jag skulle bjuda isåfall, hmm.. kanske nästa år?

Sitter och funderar på om jag ska byta kläder och sticka iväg på träningen så jag får det avklarat (inte för att det går fortare, men tror jag mår bättre när jag väl är på plats).

GE MIG ETT RIKTIGT LIV, NÅGON.


Få mig på andra tankar!


Ja nu går jag med sug att köpa en telefon igen. Andra klagar på att man är beroende av kaffe, röka, alkohol etc. Tänk på mig då, som blir så sugen att köpa telefon typ en gång om året. Måste försöka intala mig att det inte är värt det, kostar ju ändå en del. Även om den är fin, så har den inte så mycket speciellt jämfört med den jag har. Så jag ska försöka tänka mig ur detta, men ni får hjälpa mig. Jag behöver ingen ny telefon!

Men men, idag har jag jobbat. Blev en relativt kort dag på jobbet, 7-15.30. Hade ju egentligen tänkt jobba till 17, men de va ganska lugnt så jag gick hem. Skulle ju egentligen ha varit och handlat med lys, men stackarn fick huvudont så det blev inställt. Så istället för att ha fullt upp en dag (för en gångs skull) så blev jag sittandes här, och ha tråkigt som vanligt. Det är ju för all tid vid datorn som jag blir sugen att köpa ny telefon, sitter och surfar på olika sidor på nätet och ser snygga telefoner. Får hitta på bättre saker att göra. Men men, träning ikväll iallafall och det kommer inte bli inställt :)

Jag har ju som bekant namnsdag idag, men ingen tårta. Tur att jag har godis kvar från igår! Egentligen får man ju inte äta godis på en måndag, skulle fått lov att spara till helgen, men på namnsdag måste det väl vara okej? Jag tycker det iallafall och jag fick inga andra instrruktioner :)

Kom på att det va värsta dumt att vi inte skulle handla idag, jag som kommit på vad jag ska köpa. Behöver ju faktiskt någonting, men det kanske jag glömmer tills det blir dags att handla :P   Gick förbi konsum på vägen hem och köpte nyponsoppa och keso, låter ju som en fin blandning det tycker jag, nam nam :)

Meen, nu ska jag lägga mig i soffan och se tv ett tag. Hoppas alla har det bra där ute i livet, ta det lugnt med allt :)


dagens namn


Grattis Mikael och Mikaela på namnsdagen!


Morgens!


Jahaa, då sitter man här igen. Klockan på tidig ringning för att kunna gå till jobbet tidigt.

Planen idag:
1. Jobba jobba jobba
2. Handla med Lys
3. Träning

Japp japp, det är det. Låter väl som en bra dag? Saken är den att det troligen (förhoppningsvis) blir en bra dag, eller bättre än vanligt iallafall :)

Näe, vet inte om jag har nå mer att skriva faktiskt. Blir lite halvtomma inlägg ibland, men jag skriver iallafall :P


Thailand


Om ca 8 veckor åker mina föräldrar till Thailand. Jag säger bara en sak, jag är avundsjuk. Nedan finner ni bilder på mig när jag var i Thailand sist, vill åka iväg igen. Egentligen inte viktigt att det är Thailand, vill mest bara iväg (och nej, Norge duger inte). Men nästa höst åker jag nog till Thailand med mina föräldrar, detl ät som de planerade det iallafall och DÅ SKA JAG MED! :)



































Ja okej, jag ser inte så jätteroad ut kanske. Men jag hade roligt när jag var där och kommer ha roligt om jag åker igen. Någon som vill bjuda på en resa? Eller kanske någon som vill bara nöja sig med att följa med på en resa? :)

Det där var alla bilder på mig från en av kamerorna, kanske kommer bilderna från den andra kameran nån gång. Önskar ni se alla bilderna från resan så får ni komma hit och bläddra igenom DVDn, finns många bilder men inte så många på mig :P

JAG VILL RESA!


Var är min Fiona?


...


Promenixat


Har varit ute och gått, blev inget joggande utan bara promenad. Började med att gå hem till bror för att lämna mitt Wii som han ska låna. Blev där kanske en halvtimme och sedan blev den en promenad på ca 1,5timme (från bullermyren till kvarnsveden ner till älven, sen konsum och nu hemma). Försökte få tag på en kompis när jag ändå var i kvarnsvedskrokarna, men han var visst på hockey så det blev inte så mycket av det.

Jag fixade visst en ovän under promenaden också, hoppas att hon förlåter mig. Jag kan hälsa på nån dag, bara bilen är färdig. En annan gång helt enkelt. Förlåt mig och ignoerara mig inte, så ska vi nog kunna lösa det där någon dag :)

I övrigt så blir det nog till att se lite tv ikväll, har köpt en liten påse godis som jag ska trycka i mig också då jag varit så duktig och gått idag :P    Om det inte duger som förklaring så får jag väl deppa för att jag förstört en massa istället då?

Tack!



söndag med lite idol


Nu har typ halva söndagen passerat och jag har varit till Gylle och sparkat igång tjejerna som skulle döma lite innebandy där. Därefter for jag till Falun och såg ca 20 minuter innebandymatch och det gick ju bra, rätt lag vann. Har stekt hamburgare och ätit. Fick kika lite på idol när jag åt hamburgare så jag fick precis se vilka som gått vidare till final. Det var ju.. intressant :)

Kvar att göra idag är en promenad samt lämna Wii till bror också. Ja inte så mycket kvar att göra helt enkelt.

Kan kasta upp en bild på mina hamburgare, så ni har något att bli avundsjuka på :P



Okej, förstår om ni inte blir så avundsjuka men det är lugnt. Det var inte så gott ändå. men hoppas ni ser alla grönsaker och andra nyttigheter :D   Planerar att köpa lite godis ikväll, så då gör det ju inte så mycket om jag inte har grönsaker till maten, det väger upp med lite godis :)


Sista gången...


Det här är absolut sista gången, nu får det vara nog. Jag har tröttnat, nu är det dags att sluta! Jag har bestämt mig, nu ska jag inte vakna några fler gånger den här veckan ;)

Jag är vaken men känner mig lite sliten. Träningsvärk lite här och var efter fredagstränandet men det är okej, jag gillar att känna att man har tränat. Det är tråkigare om man tränar och sen inte känner alls att man gjort det?

Meen, dags för frukost. Har inget mer att skriva.

Kram :)



TROPIC THUNDER!


Okej, nu har jag varit på bio och sett film. Tropic Thunder. Jag ska inte säga att den var så jättebäst man bara kan tänka sig, för då ljuger jag. Men den kom faktiskt upp i den kvaliten i mitten av filmen tycker jag. Alltså lite seg i början och i slutet men i mitten var den så underbar man bara kan tänka sig. Bra komedi, på gränsen till underbart bra film! Ben Stiller, I admire you! Gillar ni komedier så säger jag bara en sak, se den! (Inga garantier på att ni blir nöjda, men jag är så nöjd jag bara kan bli!)

Nu gissar jag att jag ska sova, alla andra sover ju ändå? Imorgon ska jag upp tidigt (eller ja, typ åtta kanske) för jag ska vara vid Gylle runt 9.30 då tjejer från "mitt" lag ska döma lite matcher imorgon. Vet inte om jag ska vara där tills det är slut eller bara tills jag sett att de kommit igång, beror lite på hur det ser ut tror jag. Sen ska jag förbi brorsan och lämna mitt Wii, han ska få låna det igen. Sen efter det vet jag inte?  Mat lär ju ätas, vet dock inte vad. Makaroner och köttbullar kanske, det låter lite lockande faktiskt. Om vädret är okej så ska jag nog ut och gå en sväng imorgon, kanske till och med jogga något så jag får röra på mig lite. Hoppas på att kunna få lite sällskap iallfall en del av min sväng men det märks imorgon.

Träffade för övrigt en kille som jag tränat i innebandy förut på bion, som berättade att han försökte fixa en målvakt till "mitt" lag. Han kände visst en tjej som bor i Djurås som är innebandymålvakt men slutat. Hon är välkommen såklart, målvakter är ju alltid bra att ha, speciellt då en av våra målvakter lagt av sedan förra säsongen. Men får väl se om hon vågar visa sig, hon kanske är rädd för mig? :)

Nu ska jag nog sova iallafall, är lite trött. Men jag säger det igen, Se Tropic Thunder! :)



"Chop chop"


Maten idag blev något som pappa kallar chop chop, eller hur han nu skulle vilja stava det. Det såg iallafall ut som på bilden och även om det ser ut som något annat än mat så är det mat och det smakar godare än det ser ut :P 

För den som är intresserad så kan jag informera om att det är ris, köttfärs, lök, svamp och räkor blandat och stekt. Det mättade magen och det är ju huvudsaken :)

Nu sitter jag mest här och väntar på att klockan ska på bio så jag kan gå och se Tropic Thunder. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju, så det kanske stämmer.

Har blivit sugen att köpa ny telefon igen också. Sjukt kan man tycka, att jag åter igen går och funderar på att köpa en telefon som kostar över 6000 kr, men jag har ju ingen som säger åt mig att det är fel så då måste det ju vara rätt? :)  Hittar jag dessutom någon som vill köpa min nuvarande telefon så är det ju bara några få tusenlappar i mellanskillnad på telefonerna :D

Funderar faktiskt på att gå ut och springa imorgon, om vädret är okej. Vore skönt att bara ta en sväng utan större förväntningar, bara få röra på sig lite. Kanske inte blir lika mycket springa som gå, då jag är lite otränad, men vore ändå skönt att få komma ut. Kanske man kan lura med någon på en promenad, då blir det nog en promenad istället. Någon som känner att det låter lockande? Just call me :)

Puss hej så länge, blir väl ett inlägg efter bion sen!


maat


Sitter hemma hos pappa nu, mamma jobbar. ska få mat av pappa, lyxigt :) Hungrig är jag då, skulle kunna äta hur mycket som helst känns det som. Blev inget innebandy för mig idag heller, damlaget spelar match i div3 idag kl. 16 i Rättvik och med tanke på vad klockan är nu så kommer jag inte hinna :P Men kommer få se lite innebandy imorgon istället. Hmm, inte mycket att skriva nu. Trött är jag, som alltid.


Keso, ikea och dagen idag


Vaken nu, la mig ju tidigt så konstigt vore väl annars. Säkert sovit över 10 timmar inatt. Jag drömde en dröm som påminde mig om det jag saknar här i livet, tänk om man bara kunde leva vidare i den drömmen istället för att behöva komma tillbaka hit? hmpfs, dumt.

Vad gäller keson jag åt igår, den var god. Jag lovar. Desssutom kan jag också informera om att jag mår bättre idag än jag gjort på flera veckor, kan stämma att keso är medicinen? :)

Fick reda på att Lys har åkt till Ikea idag och enligt bloggen sista besöket för att fixa allt som behövdes till nya lägenheten. Lite taskigt faktiskt, då hon ju sagt att vi skulle åka. Men hon fick kanske tag på bättre sällskap med bättre bil (en röd duger ju uppenbarligen inte) :P

Hmm, har inte så mycket mer att skriva. Division 3 damer har match idag i Rättvik, kanske följa och vara lite publik? Jag har inte så mycket annat i kalendern för idag om man bortser från bion ikväll då, men den hinner jag ju med ändå. Så får väl se hur det blir, kanske åker eller så gör jag det inte.

Frukost, here I come.



Sovdags


Nää, nu är jag trött på det här så jag går och lägger mig.

Vart e alla bra folk? Varför inte prata lite med mig? Får hoppas på en annan dag, för nu lägger jag mig.

Sov så gott allihop, natt natt.


Bokat och klart


Nu har jag bokat biljetter till Tropic Thunder imorgon. Bra att veta om någon vill spionera :)

Har köpt keso idag, får se om man blir bättre i magen nu då. För lite keso så blir man dålig i magen, sägs det? Ny smak, good. Prova vettja.



Kollar på Johnny English nu. En okej komedi med Rowan Atkinson (Mr Bean). Saknar någon att prata med, alla gömmer sig? :(   Ropa på mig bara så kommer jag direkt!


Ny människa


Jag börjar känna mig som en ny människa. Kanske en liten överdrift, men det blir bättre. Jag tjatar om det, men måste ju försöka övertyga någon iallafall :)

Precis hemkommen från jobbet. Stannade förbi på gymmet idag (äntligen) så nu har jag tränat också. Jävligt skönt efteråt, även om man har problem att lyfta telefonen när man ska prata med någon eller göra någonting annat när armarna måste jobba mer än vanligt. I vilket fall, skönt att äntligen ha tränat igen som sagt. Dock inget sällskap idag, men ska försöka fixa så jag får med en kille på jobbet så man slipper vara själv. Allt blir ju lite roligare med sällskap, men allt det vet vi ju redan allt om.

Pratat med pappa idag igen och det ser ut att bli bio i helgen då "min" film börjat visas. Känns bra, kanske brorsan hänger med också och det vore ju ännu ett plus i helgen. Ja, annars vet ni ju vad som händer i helgen: slappa och kanske innebandy i någon form.

Kan också meddela att jag fått en del besök igår och idag, tack för all reklam som gjorts för min blogg (även om majoriteten nog snart inser att de blivit lurade och försvinner härifrån). Nåja, duschen väntar på mig. Jag ska bli ren och fin igen!


gooooo morron go morron go morron


Ja, som sagt, god morgon.

Sitter här nyvaken, nyduschad och äter youghurt med en skvätt musli. Snoozade bort en halvtimme för mycket imorse så det blev lite stressat men tänkte ändå skriva en rad här nu när jag väl börjat.

Har kommit på att jag nog ska försöka träna idag efter jobbet också, men såg att gymmet stänger 18 vilket är ganska opassande med tanke på att jag brukar jobba till 17. Men jag tar nog med mig grejjerna så får vi se om jag kanske kan gå lite tidigare, det är ju trots allt fredag ju.

Vill också nämna att jag går i tankarna på att börja döma innebandy igen. Problemet är att jag inte har någon kollega och jag har blivit tillfrågad att börja döma med en grabb som kallas Korven, men jag känner mig inte riktigt sugen till det. Tror inte det skulle passa, han är nog lite för omogen för min del (trot om du vill).

Nåja, hinner nog inte skriva så mycket mer, måste ju gå till jobbet snart också!


Hells Kitchen.. och lite till


Ja, då sitter man här igen. Kikar lite på Hells kitchen på tv, bra tv faktiskt tycker jag. För er som inte vet, tävling i matlagning typ. Den som är kvar sist och vinner blir chefskock för nån stor restaurang (tror jag iaf). I vilket fall ganska intressant och så är ganska bra han som styr dem också. Hård men rättvis, som jag (?).

Annars då. Inte hänt mycket, men det hör ju lite till vanligheten. Innebandysäsongen har börjat lite lätt med träningar så det känns ganska bra även om det ofta känns lite tungt att ta sig till träningarna. Men väl på träningarna så känns det bra och jag trivs. Har inte tränat sedan jag sprang vasastafetten typ, men måste komma igång med det. Behöver någon som kan peppa mig lite men dåligt med såna härikring. Istället sitter jag här med en chokladkaka och nyponsoppa, det är nog lika bra ;)

Livet har känts lite tungt senaste veckorna, vet inte riktigt varför då det inte hänt någonting speciellt. Det mesta har bara känts lite meningslöst men det går som sagt åt rätt håll. Kanske beror det på att innebandysäsongen drar igång och man får känna att man behövs någonstans, att man inte är helt obetydlig som det kan känns ofta annars. Jag har inte velat blogga något då jag mest känt mig nere och att det bara skulle bli sämre av att skriva om det men nu är det dags. Hoppas någon blir glad iaf.

Imorgon då? Jobba... ja, det var allt.

Lördag? Kanske åka med till Rättvik på match (damlaget ska spela), annars har jag ingenting.

Sist då, söndag? Hm, ganska tomt då också. Ska åka till gyllehallen och se till att två av "mina" tjejer (från innebandylaget alltså) dyker upp då de ska döma några matcher. Gissar att jag kanske fastnar där tills det är slut, men finns väl inte så mycket annat att hitta på ändå.

Ja som det märks så känner jag mig lite looonely till och från, men så är det.

Just det, kom på nu. Kanske blir bio nån gång i helgen, pappa ville gå på bio iallafall. Tropic Thunder isåfall, den är säkert bra. Någon mer som vill gå på bio?

Jaha.... näe, nu är det nog snart slut på skrivmaterial. Tyckte jag gjorde ganska bra ifrån mig ändå, för att vara första gången på länge nu. Men ska försöka hålla igång bloggandet, så folk inte har något att klaga på :)


RSS 2.0