Det har regnat...


Dagen började med promenad till jobbet, började sent idag då jag ändå skulle träna efter jobbet. På lunchen följde jag med en arbetskamrat till kupolen och fick äta "riktig" mat (uscha) på McDonalds. Shit va Max (och Burger King) är bättre än McDonalds, det är ofattbart. Men vissa verkar ju inte fatta det, men jag kan lära er. Bara att boka in er hos mig så åker vi på hamburgerprovning på Max :)

Sen blev det jobb till 18, gå till gymmet och så va jag väl klar kanske 19.20 eller något sånt. Precis när jag skulle gå ut från gymmet så fick jag mess från Lys som ville ut på en promenad och det tackar vi ju inte nej till såklart (för det var ju ganska trevligt väder, regnade iallafall inte). Efter att jag lämnat mina grejjer hemma så gick jag och mötte upp med henne och lagomt tills dess så hade det ju börjat regna lite. Vi gick runt lite här och var och det bara regnade mer och mer, mina strumpor var gaaanska blöta när jag kom hem. Men jag är inte bitter för det, vi gillar ju regn :)  Finns andra saker att vara bitter, arg och besviken över, men sånt behöver vi inte lufta här.

När jag kom hem så tog jag tillfälle att vrida ur en av strumporna för att se hur mycket vatten jag hade i skorna, resultatet syns nedan. Det var dock mindre vatten i strumporna än jag trodde, men det får duga. Får kämpa bättre nästa gång.



När vi var ute och gick så ringde telefonen (ja, det finns folk som vill prata med mig verkar det som) men taskig som jag är så blev det röda luren och upptaget. Ringde upp senare och stackarn var sjuk, mår dåligt och usch ja. Tycker synd om dig tjejen, jag är inte avundsjuk. Hoppas du blir frisk snart iallafall.

Imorgon ska jag lämna bilen, dags för byte av kamkedja. Sen på kvällen är det träning. Men nu ska jag slappa framför tvn lite, här finns ju inget vettigare att göra iallafall.

Kram


Kommentarer
Postat av: lys

jäkla gnäll, lite regn har väl ingen dött av! =p

2008-09-30 @ 22:10:48
URL: http://lisettefredrikaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0