I made it!


Tog mig ut och gick/sprang en vända idag, lite nöjd över mig själv faktiskt.

- Grattis Mikael, bra jobbat.
- Tack!



Bortkollrad


Den här helgen har varit ett stort svart moln känns det som. Satt tidigare idag och tänkte ungefär "fy fan, tänk vad skönt om det vore söndag och jag skulle jobba imorgon" (jag trodde alltså att det var lördag). Nu sitter jag här och konstaterar att det faktiskt är söndag och jag faktiskt ska jobba imorgon. Då funderar jag, vart har den här helgen tagit vägen, den lixom bara gick upp i rök! Nåja, man får väl vara nöjd antar jag nu när jag faktiskt får jobba imorgon. Det är som att min önskning från förmiddagen gick i uppfyllelse :)

Sitter och försöker övertala mig själv om att jag bara måste ut och springa idag, men det har inte gått så bra hittills. Får se hur det blir till slut sen.

So long!


G'natt


Goder natt, mina kära kamrater. Nu stänger jag butiken för den här gången, sängen kallar.

Jag undrar för övrigt om jag börjar bli sjuk. Har haft underställ och träningsoverall på mig typ hela dagen, så antingen är det kallt här för en gångs skull eller så börjar jag bli sjuk :S

Nåväl, sova säng. Natt då, en dag imorgon också ju!


Speel och film


Har försökt komma in på bloggen typ halva dagen, så nu när jag äntligen lyckades så kommer ett ganska långt inlägg. Hoppas ni överlever ändå.

Idag har jag gjort en tidsresa tillbaka till mitt gamla jag. Var ganska mycket för datorspel för några år sedan, kunde (precis som mina bröder) sitta i flera timmar framför dumburken och spela något konstigt spel. Det har jag gjort idag. Jag skulle se Hancock, men tänkte för få hem den med Svensk text så jag inte skulle behöva anstränga mig alltför mycket. Så när jag väntade så bestämde jag mig för att installera ett gammalt spel jag har haft liggande i några år och det har jag setat och spelat i typ 3-4 timmar idag. Skönt att bara försvinna in i det ett tag, men tror inte jag skulle fixa sitta med det dagligen som man gjorde förut. Då kunde man ju sitta och spela typ hela dagarna, tror som sagt inte jag skulle fixa det längre. Men nån gång då och då är väl alltid trevligt?


Annars idag? Var hem till morfar och hälsade på, i sista minuten fick jag märka också. Han var redo att fara till Mockfjärd med min kusin, men jag han säga hej till han iallafall. Sen gick jag över till mamma och pappas lägenhet för att vattna blommorna, han följde med för att hämta sprit till glöggen :)   Sen for jag till kupolen (shit va folk!), fixade headset till jobbet och skavsårsplåster så jag får komma ut och springa lite trots skavsår. Gick till Willys där jag träffade syster med gubbe och barn. Fick skäll för att jag blivit så smal och tanig så nu får jag väl lära mig göra köttgryta, har jag fått veta :)

Sen åkte jag hem, gjort mat (makaroner och köttbullar). Blev tre portioner så två matlådor fixade för kommande veckan! Imorgon blir det säkert någon låda fixad också, vet bara inte vad jag ska göra för mat då men det löser sig. Blir inte köttgryta än iallafall, måste ju lära mig först. Men inte helt omöjligt att det blir någonting "svårt", nu när jag ändå har så tråkiga dagar. Då kan man ju lixom lika gärna försöka göra någonting vettigt, eller hur?

Precis kollat på Hancock också. Har inte så mycket att säga om den, den var väl okej. Men vad är det för fel på amerikanarna? Kan någon vara så snäll och ge mig ett exempel på en amerikansk film som slutar olyckligt (och inte är baserad på en verklig historia)? Där personer som blir skjutna faktiskt också dör i slutet och inte mirakulöst klarar sig. Jag vill inte förstöra filmen för den som inte sett, men det är ju konstant genomgående lika i typ alla amerikanska filmer och det blir jag bara sååååå jävla trött över.

Jag har försökt ringa bror idag också, de ska väl flytta på måndag om jag förstått allt rätt. Jag jobbar iofs, men har inte ens blivit tillfrågad att hjälpa och det är ju lite ovant. Får väl se om man får tag på grabben imorgon kanske? Skulle pratat lite iaf, känns som vi inte haft kontakt på flera månader (även om jag vet att det är kortare tid, men ändå).

Vet inte om ni märkt det (men antar det), jag börjar tröttna på det här bloggandet lite igen. Det går i vågor, så bli inte förvånade att det är lite tomt och tyst här ibland. Kramkalas.



Helgen är kommen


Då var det lördag, och helgen är därmed här igen. Somnade framför tvn igår kväll, första gången sen lääänge. Vaknade vid 3 och förflyttade mig till sängen istället, där jag sov vidare. Varit vaken sen ca 9, inte hittat på mycket ännu. Legat i soffan i mitt nyligen inköpa underställ. Inte riktigt det jag köpte det till men det blir använt iallafall, bara skavsåren blir bättre så ska jag ta mig ut på en springtur. Kom på att jag kanske skulle köpa skavsårsplåster, det borde ju kunna fixa steken.

Mamma ringde typ nyss (de är ju som bekant i Thailand). De hade visst kommit till paradiset nu, eller hur hon uttryckte sig. Det va bra där de va nu iaf, jag är bara liiiite avis! Nästa år ska jag bannemej åka ut på en resa också, då jävlar!

Idag då? Ja, innebandy blir det inget iallafall. Ska åka till morfar och säga hej iallafall, sen till kupolen för att kolla på headset till jobbtelefonen. Kanske köpa ett minneskort till densamma också, det har jag inte bestämt ännu. Får se om jag får med mig morfar ut och handla kanske, han behöver nog lite sällskap minst lika mycket som jag. Eventuellt åka förbi vid jobbet och hämta jobbdatorn, sitta och fixa lite på den. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt, tråk bara sitta hemma och tänka på saker.




You are always on my mind...


Jag vill!!!




On public demand






.....


Vet inte vad jag ska skriva riktigt men kände att jag skulle skriva en rad iaf. Jag har skavsår, så blev inget springa idag :(

Det ringde på telefonen när jag var på jobbet idag och jag svarade. Fick lite skäll men det gick snart över. Lovade halvt att jag skulle fixa bild på mina "fina" tofflor också, trots att de inte är rosa. Får väl se om det kommer en bild imorgon kanske. Jag var faktiskt lite duktig idag, gick från jobbet efter mina 8 timmar. Får inte göra det till en vana att jobba för mycket, man kan ju bli utsliten eller något.

Imorgon är det fredag så då blir det jobba igen. Ska ta bilen då jag har skavsår på fötterna, kommer därmed också försöka börja runt 7 för att slippa morgontrafiken (i måndags när jag skulle åka till jobbet vid 8 var det typ fullbokat på vägen). Vägrar stå och köa bara för att komma ut på kvarnsvedsvägen!

Jag kämpar för att verka vettig, för att vara vettig. Men det är inte alltid det lättaste. Men jag gör mitt bästa för att vara bra iallafall, hoppas ni vet det. Om inte så vet ni det nu, om ni litar på mig.

Nu ska jag lägga mig, ska ju upp imorgon igen. Sen är det helg....... Jag skulle nästan vilja jobba då, ärligt.. Jag vet, jag är skadad, men det hjälper att jobba... Tänka på annat än massa skräp i livet...


Jobbat


Har blivit jobb gjort idag också, 2 timmar övertid idag. Sen gick jag till damernas innebandyträning, stannade till tjejernas började och gick ganska snart därefter.

Vet inte om jag mår mest dåligt över att jag sviker dem eller över att det är som det är i laget. Blir föräldramöte om nån vecka bestämdes idag, för att tala om hur det blir resten av säsongen. I feel bad :(


Tur man har jobbet


Idag har jag spenderat ännu en dag på jobbet. Blev 7.30-19.30 idag, sen ombyte och joggingtur hem. Ska duscha och sen se tv/sova.

Använde mina nya fina skor idag, kändes skitbra. Inte så isigt så det var inte så jättenödvändigt, men det såg säkert tufft ut iaf. Det är ofattbart skönt att vara ute och springa, jag är så avundsjuk på dem som inte har mina problem med ljumskar som kan vara ute utan problem alls. Ta vara på det!

Jag är trött... och hungrig...



Trötter...


Nyvaken och sitter här och gäspar. Ska äta lite frukost sen hoppa in i en SAAB (dock inte min röda fara). Kusin har ju haft bilproblem när föräldrarna är bortresta, backspegeln trasig. Så jag ska åka och lämna den på verkstad helt enkelt, eftersom kusin ska åka till Falun och jobba innan de ens öppnat.

Igår blev det en okej dag, fast sämre avslutning än beräknat :(    Jobbade 8-17, åkte hem och väntade på kusin. Hon kom med bilen, vi åkte till morfar och hälsade på och hans fru har visst flyttat nu, mer än jag visste. Så blir kanske att åka förbi där nån gång till snart igen, känns bättre när bara han är där. Stackarn går ju bara runt där hemma typ, fast har visst varit ute på lite äventyr iallafall lät det som. Efter det var vi till mamma och pappas lägenhet, vattna blommor och kolla posten.

Sen skjutsade jag hem kusin och åkte och handlade. Köpte ett par tofflor att ha på jobbet till ett ganska bra pris. Först hade de kostat 79kr. Sen var det typ halva priset så jag skulle betala 39kr. Men i kassan drog de extra rabatt, halva halva reapriset. Det innebär alltså att jag betalade ca 10kr för de tofflorna, då spelar det ingen roll hur fula de är :)

Efter handling åkte jag på innebandy, var tiiiidig så hann se hela träningen för laget som tränar före oss också. Träningen var... sådär.. jag kände än mer att jag inte hör hemma där. På onsdag skippar jag nog träningen helt, får bli någonting annat istället. Pratade lite med Hans om framtiden, hur jag känner etc. Han sa att han skulle försöka fixa, men det vet vi ju att det lär väl inte bli någonting utav det :(

Drömde sjuk dröm inatt alldeles innan jag v aknade. Det dumma är dock att jag kommer inte ihåg vad det handlade om, bara att den var sjuk. Men det är vi väl vana vid, sjuka drömmar?

Nåja, dagen idag? Lämna bil på verkstad, jobba, sen hem. Promenad hem då jag inte har bil, kanske en joggingtur. Funderar på att ta med kläder för att kunna jogga hem, får se hur det blir.

Men nu måste jag äta om jag ska hinna lämna bilen och allt. Have a nice day...


Nypon...


...soppa...


Ny vecka, nya uppdrag


Ja då var det måndag igen! Sovit bättre inatt men ändå inte bra, vaknat några gånger under natten. Man undrar ju vad det beror på. Brorsan hade en teori om att mitt undermedvetna ville upp och diska men jag diskade ju igår så kan ju inte ha varit det heller?

Sitter och äter lite frukost nu, sen bär det iväg till nya kontoret. Ska bli intressant att se hur det ser ut, har ju bara sett ritningar samt byggnaden utifrån tidigare (varit bortrest de gånger de varit dit och kollat på insidan). Efter jobbet hade jag tänkt mig en resa till Bullermyren, kika till mamma och pappas lägenhet samt säga hej till morfar. Sen är det ju träning ikväll, funderar på att kika på tjejerna som tränar före idag också (de som erbjudit mig tjänst som adminitrationsgubbe för övrigt). Blir prat med en av tjejerna i laget om huruvida det är möjligt att flytta upp till damlaget också, så måste nog ringa damlagstränaren idag också och höra vad han tycker om saken. I mina ögon är det två andra i laget som behöver flyttas upp istället, för allas bästa, men de vill ju inte. Så får se vart det bär hän.

Nåja, youghurten börjar ta slut så då är det ett gott tecken på att det är dags att avsluta inlägget också.

Ta det lugnt där ute!


Nu är det dags!


Jag ska försöka ta tag i lite saker här i livet, få rätsida på lite saker. Sluta hänga upp mig på saker, ta allt som det kommer. It's a new me that's coming to town!

Ringde på min hemtelefon idag och jag fick äntligen chans att svara (ringer alltid när jag inte är hemma och sen ser jag att jag har missade samtal). Nåväl, det var iallafall precis vad jag anade att det var, en försäljare. Han ville ge mig följande:
* Prisgaranti, alltid bättre pris än Blge Energi (skulle de inte vara billigare nån gång så skulle de betala böter till mig)
* Gratis första månad
* Garanterat grön el (vind, sol, vatten)

Trevlig som jag är så nekade jag till detta fina erbjudande :D   Jag hatar folk som ringer till mig eller tar kontakt med mig för att sälja någonting. Vill jag ha något, ja då kan jag lova att jag söker upp det själv. Har de en bra produkt så behöver de väl inte söka upp sina kunder? Nä, jag gillar inte sånt så det blev ett nej.

Sitter här och eftersvettas lite efter joggingrundan jag precis varit på. Blev en ganska bra runda idag, även om jag är lite besviken på några punker. A) Skavsår av nya sulorna. B) Blev promenad en liten sträcka. C) Lite ont i ljumsken även denna gång. MEN jag är också nöjd med några punkter. A) Bara lite ont i ljumsken, mycket bättre än förra gången. B) Nya sulor fungerar bra, om man bortser från skavsår.

Ja, det blev en ganska bra dag till slut ändå. Frågan kvarstår dock hur jag ska göra med innebandyn, funderar på att ta mig ett snack med herr Hans i veckan och se vilka alternativ han ser till detta för som jag känner just nu har jag ingenting där att göra. Fick erbjudande om att hoppa in som administrativ gubbe i ett annat lag idag också......


Sunday


Söndagen går mot sitt slut, och jag har bara hunnit hålla på med det jag har tagit en paus ifrån så det känns ju.... bra?  Fick en lektion i att vara innebandyledare också, som vanligt när man möter det laget vi mötte imorse, alltid samma gnäll. *bla bla bla*   "Låt oss snacka med våra spelare, så kan ni snacka med era" blev iallafall svaret till den gubben.

När jag kommit till sista matchen jag tänkte se så ringde telefon, bror som ville ha skjuts från billagargubbe. Så då la jag ner innebandyn för idag och åkte och hämtade han. Fick mat också, mums. Hederlig husmanskost, det är grejjer det! Sa hej till barnen också, men de ville inte ha med mig att göra idag så jag gick därifrån ganska snart.

Ikväll då? Ja, funderar på en springrunda men vet inte än. Oavsett om det blir eller inte så blir det ju tv ikväll iallafall, måste ju se ensam mamma söker. Det är ju faktiskt standard på söndagar :)



innebandy


nu åker jag till falun för match med tjejrna och sen direkt till maser för mer innebandy. take care out there :)


Sömnlöst :(


Ja, då har man vaknat för idag också. Alltså, så dåligt som jag sovit inatt har jag nog aldrig sovit tror jag. Jag har vaknat minst 3 gånger varenda timme från det att jag gick och la mig till det att jag vaknade, och då överdriver jag inte ens. Så ni kanske förstår om jag är i dåligt skick idag? Den där häxbrygden jag intog igår slog lite fel men till slut höll den nästan vad den lovade. Blev ju lite naket när jag väl kom hem och skulle sova och istället för krypandet så blev det sömnlöst. Jag hade nästan föredragit att krypa hem och fått sova istället, men man kan inte få allt här i världen.

Nu ska jag duscha, sen äta. Sen hinner jag nog se lite på tv innan jag ska iväg, nu när jag vaknade så tidigt. *sigh*

Kram


Nyponshot


En liten påminnelse till alla inblandade. Jag har blivit lovad en nyponshot, när får jag den? :)

Tack för ikväll!


Dansband, häxbrygd och naket


Kvällen har varit bra, jag är nöjd. Blev inbjuden till Lisette för lite dansbandskamp (inte jag och hon som skulle kämpa, utan tv). Hon hade kompis där också, som jag uppenbarligen hade pratat med förut. Jag kommer inte ihåg vad jag sagt, men hoppas att jag var trevlig iallafall :)   Blev bjuden på en häxbrygd också, som dock inte höll vad den lovade. Reklamen för häxbrygden lovade både naket och krypande, samtidigt faktiskt, men ingenting slog in. Kanske var det "häxorna" som var dåliga på att blanda? Eller så är jag immun mot den brygden? Nä jag vet inte. Skäll fick jag också, men det gör ingenting. Skällde lite också så :D

Men vad tyckte vi om dansbandskampen då? Ja, inget bättre idag heller. Bästa bandet åkte ur redan i första röstningen bara för att svenska folket inte gillar tjejer. Uscha, jag skulle ha röstat typ några tusen gånger på dem, så hade de kanske kommit liiite närmare iallafall :)   Larz-Kristerz gick vidare, som vanligt. Jag börjar bli lite trött på dem faktiskt, det är så mycket snack om dem så man blir nästan spyfärdig. Jag önskar de kunde åka ur, BARA för det. Fick ju reda på att det står "Välkommen till Älvdalen, Larz-Kristerz land" eller nå liknande när man kommer till Älvdalen. Alltså, hur normalt är det egentligen? Det är helt sjukt!  Så därför ska jag åka dit nästa gång och kasta kalsonger, blev bokat idag :)

Huvudvärk börjar komma nu också, man undrar ju vad det var i den där häxbrygden :)   Men ja det ska nog gå över bara man får sova lite. Klockan 7 ringer ju klockan så jag ska upp och duscha, äta lite och sen sticka iväg och hämta två tjejer och sen är det match. Som sagt tidigare är jag inte så jättetaggad för match, får se hur det blir. Ska försöka hålla mig från träningarna i veckan som kommer, så jag får tänka över både det ena och det andra lite.

Och förlåt till er, folket, för att jag är en sån dålig bloggare. Nu när jag haft en händelsefull dag med Whalebo och dansbandskamp med Lisette och allt, och ändå inte en enda bild! Eller förresten, ni har fått bild på mina skor (tveksamt om de räknas dock). Jag hoppas att ni finner visst nöje i att läsa all text ändå, kanske kan göra en bok av det en vacker dag? :) 

Nu ska jag klä av mig och sen sova... kommer med största sannolikhet ett inlägg imorgon också, kan nästan lova. Så ni behöver inte vara oroliga!



Shoeshot.. (my new shoes)




Träning vs. TV?


Hade tänkt träna på något vis ikväll, typ en löprunda. Men nej, mina kläder jag brukar ha på mig tvättades imorse och är inte riktigt torra, så jag skippar det idag. Blir något imorgon istället.

Idag blir det tv istället. Vad som ska ses återstår att bestämmas ännu :)


Whalebo


Dagen har spenderats i gott sällskap i Valbo samt resa fram och tillbaka, så klart. Tack för sällskapet, hoppas det var värt det för barnmaten :)   På vägen hem hann vi in i Falun och se nästan två perioder innebandy också, vilket ju var lite fient också (ojoj, vad jag tar efter i skrivandet från andra märker jag..)   Nåja, blev lite inhandlat i Valbo också så nu får vi fan hoppas att det blir en hal och jävlig vinter :D

Det blev ett par såna skor som jag visat förut i bloggen, lite hatkärlek till dem faktiskt. Men det är ju mörkt ute när jag springer så det är ingen som ska se dem ändå. Och faktiskt, så var de sköna. Speciellt med de nya sulorna som jag köpte till ett riktigt fyndpris!  (Eller inte, vet inte om det går att få något till fyndpris i den affären). Men jag fick iallafall springa på band och se hur snett och fult jag springer, och så fick jag en reflexväst med på köpet så jag håller mig synlig i mörkret :)   Gick åt en halv förmögenhet till de där skorna och sulorna, så nu måste jag fan använda dem i vinter.

Hmm, vad händer annars? Nä inte mycket, ska ju till Falun imorgon igen för match med tjejlaget. Är rädd att det blir en flopp, men vi får hoppas på motsatsen. Men går det att få ihop någonting bra av 18 utespelare och en målvakt som aldrig spelat med de här tjejerna? Jag är lite tveksam, faktiskt. Skönt ändå att Hans är med, han får sköta det där.

Micke på jobbet ringde när jag var i Falun och ville erbjuda sig att köpa en sak som jag nämnt tidigare att jag ville ha men att det var slutsålt i Borlänge. Men jag hade redan fått tag på det, men snällt ändå att ringa och fråga tycker jag. Snälla arbetskamrater man har :)

Någon verkar tro att jag ska få fler besökare om jag söker efter massage? Jag är tveksam men verkligeheten får bevisa vem som har rätt :)

Vad händer ikväll? Återstår att se....



Kvällen ikväll


Lite serietittande (troligen Heroes) med snacks och "dricka".



Imorgon blir det Valbo... see you there.. or not.. :)



Oooo aj aj..


Har gått runt och åmat mig lite mest hela dagen idag känns det som, min stackars ljumske. Vet inte om jag ska var glad eller ledsen över att det gör ont egentligen... Och ja... ljumsk-massage vore ju inte helt fel kanske, någon som anmäler sig frivilligt eller? :P

Idag var sista dagen på "gamla" kontoret, på måndag börjar ett nytt liv med jobbet på andra sidan stan (där jag för övrigt bodde förut). Men ja ä int bitter, som man brukar säga. Blir nog bra till slut det där också. Beställde lite kläder från en på jobbet idag, träningskläder som jag kan ha på när jag ska vara ute och motionera nu i vinter. Så nu är det BARA springskorna med dubb som saknas, får väl se om man får tag på några såna snart också.

På söndag är det som bekant match med tjejlaget och båda våra målvakter har varit sjuka (en vecka och den andra i två veckor). Dumt, tycker man... Men var på yngre lagets träning nyss och fixade så vi ska få låna en målis av dem, som uppenbarligen ska vara bra. Jag har dock inte sett henne i målet någon gång, det blir en överraskning :)

Hmm..... hmmm... Tv? Guitar Hero? Eller nån annan idé?


Jag, nöjd men sliten


Nu har jag kommit hem från löprundan, klarade mig hela vägen utan att stanna för att gå så det gick ju bättre än förra gången (då sprang jag åt andra hållet, kan vän inte vara därför?)...

MEN... i slutet var det inte trevligt för min stackars ljumske. Vet inte vad man ska göra åt det riktigt, det fungerade ju inte att vila för det har jag ju gjort läääänge. Så nu kör jag med motattacken, träna tills det går över eller tills jag stupar. Hoppas såklart på det förstnämnda :)

Nu ska jag duscha sen kanske kanske diska? Annars hamnar jag framför tvn i vanlig ordning.

Kram och natti


Eureka!


Jag har hittat min mp3-spelare, så idag blir det musik till joggingturen. Och blev ingen mat heller, nyponsoppa istället. Blir för sent annars!


Trendriktigt


Trenden följs. Jag börjar sakteligen börja blogga igen och antalet besökare minskar. Vet inte hur det går till riktigt, jag ser inte logiken. Men men, spelar ingen större roll?

Torsdag idag så ni vet vad det innebär, väl? Max på lunchen iallafall, beställde ett maxmål och en cheeseburgare. När jag skulle börja äta cheseburgaren så tog jag en tugga men fick inget kött med. Kollade och hamburgaren saknades! :P  Gick till kassan, "Det är lite lite hamburgare i den här hamburgaren" och fick en ny. Tack för det iallafall, det har aldrig hänt mig förut. De hade iallafall inte glömt osten som man vanligtvis lägger uppe på hamburgaren, men men.. det är mänskligt att fela :)


Mamma och pappa är påväg till Thailand nu, åkte med tåg strax efter 16. FUSKI....


Flyttar jobbet i helgen också, sista dagen på stan imorgon.


Lördag funderar jag på Löplabbet.


Söndag ska jag till Falun för match med tjejerna och sen hem till Borlänge och kolla på damlaget.


Sen är det måndag och en ny era på det nya kontoret......



Work work


Vad gör man när man inte har någonting annat att ta till? Man jobbar, och sen jobbar lite till. Det är vad jag gjort senaste dagarna, och fortsätter med det. Ska försöka träna också.

Var på innebandyträning med tjejerna idag, satt bredvid och kollade. Kändes.. sådär.. men ändå bättre än att vara med som tränare, helst hade jag nog faktiskt velat gå hem. Vet inte vart det kommer ifrån men jag är ruskigt omotiverad för det där. Men på söndag är det match och då ska jag vara med, får se hur det känns då.

Mamma pappa åker iväg mot Thailand imorgon och ingen är avundsjuk? Hm, jo faktiskt så är jag det men jag får klara mig. Nästa år blir det ju troligen en sån resa även för mig och då jävlar!

Nu ska jag sova, så jag orkar jobba även imorgon. Sen ska jag träna imorgon, är tanken iallafall. Jag lever iallafall, bli inte oroliga.


Ett märkligt fenomen?


Jag har inte skrivit på några dagar och vad tror ni händer? Antalet besökare ÖKAR! Är det verkligen så tråkigt att läsa min blogg att det är mer intressant att kolla när jag inte har skrivit något? Hmm, jag börjar bli skeptiskt mot det här bloggandet!

Men nu när jag ändå börjat kan jag skriva lite mer om vad som hänt senaste tiden. Börjar med lördagen, då var jag på innebandy mest hela dagen. Söndagen var jag hemma mest hela dagen. Måndagen jobbade jag mest hela dagen och avslutade med att åka på gym och därefter tjej-träningen. Där hamnade jag i målet med enbart byxor, tshirt och en hjälm. Blåmärken lite här och var på kroppen nu, de kan skjuta hårt de stackarna. Blev inget mer sugen att hålla på av att vara med där heller, vet inte vad man ska göra för att få tilbaka suget. Klart iallafall att Hans kommer hålla träningen på onsdag samt nästa vecka iallafall så det ska jag slippa. Kanske dit och visa upp mig bara, får se hur det blir.

Idag har jag jobbat mest hela dagen också sen blev det en kall och blåsig promenad. Gick från jobbet till ICA Maxi till Årby till nya kontoret till Åselby till stan och sen hem. Avverkat på ca en timme och tre kvart tror jag. Kollat på lite Prison Break och ska snart se ett avsnitt till som det ser ut. Äter youghurt.

Jag hoppas... hoppas på träningsvärk.


I'm home


Hemkommen från löprundan. ca 5,5 km blev det totalt men klarade mig bara ca 3 km löpandes.










Gone


"varannan dag"-syndromet


Tror jag lider lite av något slags "varannan dag" syndrom. Förrgår kändes dålig, igår bra, idag dålig.. ja ni ser trenden?

Ingen verkar vilja prata med mig nu iallafall, så jag tar och sticker ut på en liten löptur i blåsten.


...


Kvällen har spenderats mellan tvn, datorn med mobilen och nyponsoppan i händerna :)

Har hjälpt syster flytta lite idag, även om jag kanske inte var till så jättemycket hjälp då hennes karl och min pappa hjälpte till och de har ju lite mer koll på det där. Men fick visa mina muskler lite iaf! ;)   De flyttar för övrigt in i ett rosa hus, my type of house :)



Efter flyttlassen åkte vi till en av mina bröder, jag hamnade i soffan med barnen i knä och kolla på tv i typ en kvart eller så innan jag skulle gå. När jag satt där och funderade, så började jag fundera hur jag skulle vara som pappa. Jag har ju som jag skrivit någon gång tidigare tyckt att min bror är hård och svår mot sina barn. Men kommit fram till att man måste kanske vara lite så för att få det att fungera (börjar mest fundera efter det som hänt i tjejlaget jag tränar). Jag som pappa skulle nog vara väldigt snäll och gosig men skulle nog få lite mer problem med att vara hård och tuff som man kanske måste vara som förälder ibland. Så brorsan är kanske inte så dålig på det där ändå, jag kommer nog få mer klagomål än vad han får så synd att klaga på han.

Fick reda på att de har planer på att flytta också, troligen mot ludvika/smedjebacken. Han har visst sökt jobb på ABB också, får väl se hur det går. Ja, jo mycket på G lite överallt. Syster har fått sparken också, fick reda på det dagen innan. Får man ens göra så, undrar jag då. Men nu svamlar jag mest allmänt bara känns det som. Jag är nöjd iallafall att jag fått upp en bild idag igen, börjar bli bättre på fotandet :)

Kastar upp en liten bild på mig också, från nån dag här i veckan inann jag skulle gå till jobbet eller något sånt tror jag?



Stör mig på mitt hår, varför hamnar det alltid såhär? Måste nog klippa mig snart och så kan man fixa lite med hårsmack och grejjer så håret hamnar bättre. That would be better, som vi skulle säga hemma i amerika!


Utgång!?


Jag är sugen på något som jag inte varit sugen på sen.. ja jag vet inte, har jag nånsin varit det egentligen?

Just nu känns det som jag skulle vilja på fest, dricka massa och gå ut med vänner och kamrater. Det har jag inte känt sen, nånsin tror jag. Jag skulle kunna tänka mig vara inblandad i en skandal eller två också, så det händer någonting. Jag känner mig som en torrboll :(


Värdelös


Vissa saker som hänt (eller kanske egentligen inte hänt) idag och senaste dagarna har gjort att jag känner mig helt värdelös. Om det är sant eller inte vet jag inte, men jag känner mig sån och bara det är ju värdelöst...


Who am I and what am I doing here?


Vad gör jag i den här världen, finns det någon som har en bra uppgift för mig att utföra. Jag verkar inte duga till någonting förutom möjligen jobba. Det är som en vis person sa igår: "Ledig imorgon? Vad ska du då göra?". Sant, jag har inget att göra om jag inte jobbar...

Jag har en del att jobba på helt enkelt, för att bli en bättre människa......



What am I doing?


Hade tråk, hamnade på bilddagboken och surfade runt efter diverse folk man känner. Hittade en bild på min rygg.


SÅNT HÄR SKULLE JAG SAKNA OM JAG SKULLE SLUTA... men finns andra saker jag absolut inte skulle sakna också.. Life is not easy when it's hard...


I'm a staar :)


Haha, jag har spelat Guitar Hero idag. Firrade en bild också, jag ser ju nästan världsvan ut. (Inget klag på att det är stökigt eller något annat dumt!).



Jag har insett en sak idag också, när jag tagit bilder på mig själv och allt. Jag ser fan inte ut som någon annan. Positivt eller negativt ska inte jag avgöra, men jag kan inte komma att tänka på någon som jag är lik eller någon som är lik mig och det är faktiskt sant. Ni får gärna överbevisa mig, vem är jag lik? Just det!   Inte lik nån annan jag vet till hur jag är och hur jag beter mig heller, så jag är lite udda. Avviker från mallen, kan man säga :)

Och angående mina mynt, jag har slutat med rören (sorry, men det fick bara lov att bli så). För den som undrar hur mycket pengar det var jag nu hade på bordet där, så var det faktiskt 1132.50 kr. En halv förmögenhet, jag vet :)

Funderade på se en film ett tag, men la ner de tankarna. Nu har jag fastnat här ett tag istället så får väl se vad som händer. Jag är ju iallafall ledig imorgon (måste bara skryta lite!) :P


Jag och idag


Idag har jag jobbat (ovanligt?). Blev 8-18, det är bra på jobbet och jag trivs med det här nya som jag lite lätt börjat med. Bra det tycker jag!

Efter jobbet har det inte hänt mycket. Slappat i soffan, bjuder på lite egobilder från soffliggandet.

  

Jag har också räknat min myntsamling idag (oj, hade jag såå tråkigt?). Bjuder på lite myntbilder också då, man känner sig så rik! Jag tror jag ska satsa på att fixa en hel byggnad ala JvA med mynt när jag blir stor :)

 

Imorgon är jag ledig också, som jag nämnt tidigare. Ska försöka fixa lite i hemmet tror jag, bortsett från att jag troligen ska hjälpa syster flytta vilket jag glömt bort lite idag. Men nu kommer jag ihåg :)

Nåja, färdig för den här gången. Ska lägga mig i soffan och se på lite tv nu. Ta det lugnt där ute, ta vara på den tid ni har!


Snaaaart


Helgen närmar sig, bara idag kvar att jobba och sen är det heelg. Sitter halvnaken och äter frukost nu, ska till jobbet sen. Siktar i vanlig ordning på att jobba lite mer än 8 timmar idag så jag får bättre flexkonto, ligger lite minus :(

Imorgon ser det ut att bli hjälpa syster flytta. Annars har jag ingenting planerat i helgen men hoppas att någonting kommer upp. I värsta fall får jag väl plocka med lite saker hemma, typ tvätt, disk, städ.. etc.

Ojdå, klockan går. Måste klä mig och sticka till jobbet. Seeya!



*smack* *smack*




I feel like a sviiker..


Nu har Hans varit och hämtat innebandygrejjerna för kvällens träning. Träningen börjar om en timme, jag brukar göra mig redo att gå på träning vid det här laget. Nu sitter jag här istället, ovant. Känns som jag sviker, jag brukar ju ofta kunna "offra" mig för andras skull men nu känns det inte riktigt rätt längre. Man kan ju inte göra så jämt heller känns det som, nån gång måste man kunna få tänka på sig själv också.

I laget är det vissa tjejer som förstör för andra, det är det jobbigaste. Sen det faktum att jag inte är någon riktig tränare och så vidare, det gör ju sitt till. Men jag har ju varit lite sidekick till nån annan tränare senaste åren, aldrig haft det övergripande ansvaret och nu när jag fått det så har jag ingen respekt med mig heller. Jag har ju varit mer "kompis" med tjejerna än tränare, känns det som.

Jaja, det är jobbigt, både att vara där och inte vara där. Skallebank!


Work rocks, life sucks?


Just nu känner jag bara att livet kunde vara myyycket bättre. Det går bra på jobbet, får hålla på med nya saker blandat med gamla saker vilket iofs är lite jobbigt men det går bra ändå. Kul att få börja med det nya.

Men livet, jaa.. det kunde jag klara mig utan känns det som, för tillfället... Det är iofs bra att jag känner så för jag behöver jobba ikapp lite på jobbet så gör inget om jag gör 10timmar eller mer om dagen. Inte idag dock då jag måste hem och lämna grejer till träningen som jag inte ska vara med på ikväll, så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska ticka vidare bara.

Imorgon blir det jobba jobba och lite mer jobba tror jag. Ingen promenad som det ser ut idag iaf, för min fot har börjat dumma sig och gör ont. Vet inte om det kan vara så att mina skor inte är de bästa att promenixa i kanske, har blivit en del promenadande senaste tiden. Kan skylla på det iaf?

Nu ska jag vila mig i soffan med min vän tvn tills Hans ska komma och hämta innebandygrejjerna. Skulle jag saknas så finns jag på mobilen och eventuellt hör jag msn-rop också. Det är bara försöka!


Gjort nytta, men ändå aj...


Idag har jag gjort lite bra saker känns det som. Jag har fått börja med lite nytt på jobbet, jag har ringt och pausförklarat mig (dvs ta paus från innebandy) och jag har promenixat. Trots detta har jag ont i huvudet nu, känns som det ska explodera. Mamma trodde det berodde på att jag inte ätit något? Fick iallafall lite fil och flingor :)

Promenaden då? Blev att gå från jobbet till Lisette (polisen stod utanför, väntade på mig?) och tog en sväng runt fältet. Efter vägen stannade vi till hos både släkt och vänner. Stannade utanför lägenheten och pratade balkong, blev igenpersiennade av hennes inneboende. Stackarn trodde väl att det skulle bli inbrott, f'låt!

Tänker inte lägga ut någon ritning på hur promenaden gick till heller, det är alldeles för nördigt och sån är inte jag. Därför gör jag inte sånt heller :)

Ont huvud som sagt. Varför? Pga innebandy tror jag? Just nu vill jag bara bli av med allt det, direkt! Kan nån trolla?


Nej...


Det känns inte så mycket bättre idag heller. Ska ringa Hans och prata med han, får se om han kan ta över ett tag framöver så jag kan få ta det lite lugnt i någon vecka och se om det känns bättre. Jag ser inget nöje alls med att gå till innebandyträningarna längre, det är bara förenat med någonting jobbigt och tråkigt idag.

Jag har dessutom insett att jag borde inte vara innebandytränare/coach. Jag kan vara en sån som jobbar runt laget, fixar lite och så, men inte the man with the responsibility. That's not me, helt enkelt. Så får se hur detta utvecklas under dagen.


nu är det nära...


imorgon ska jag nog ringa och säga att jag inte fixar det längre. Detta är nog mitt lågvattenmärke, känner inte att det ger något mer än dåligt mående och tar tid från annat jag vill göra. jag har hållt på med innebandy i någon form sedan jag började spela när jag gick i sexan. men nu känns det som jag inte fixar det längre. känns det inte bättre imorrn så kommer jag nog ringa och fixa bort mig från detta, om inte annat en timeout. anledning: känner inte att jag får någon respekt, ingen som bryr sig om att jag faktiskt lägger ner min fritid på detta. klart det finn tjejer i laget som bryr sig, men man märker ju bara det andra. jag är så trött. får se imorrn, om det är bättre. annars!


"#¤%"#&


ARGH, blä uscha mäh.

Fy fan, jag vet inte vad jag ska säga. Så det får bli "#¤"#%&!

Hoppas det känns bättre imorgon.


Ingen nyponsoppa!


På väg hem från jobbet stannade jag på konsum för att köpa nyponsoppa, men den var sluuut (inte jag som köpt alla!).. Så ja, det fick bli keso istället men det var nästan slut på det också. Verkar helt slut på konsum, nästan så man funderar om de ska lägga ner? Men nej, det får man väl hoppas inte ska ske!

Planerat mestadelen av träningen nu känns det som, kommer nog bli en ganska tråkig träning. Jag är mest oroad över att det kommer bli en del dötid för spelarna, att de kommer få stå vänta på sin tur och så. Men får försöka lägga in lite armhävningar och sånt så kommer det nog att lösa sig :)

Lite mer än en och en halv timme kvar till träning. Dessförinnan ska jag handla samt hämta en "plastmålvakt". Vet inte HUR jag ska hinna?!? :)  Just det, ska äta min keso också!

Hm, känns som jag hade jättemycket att skriva men sen ringde telefonen och vips så försvann allting. Nåja, det får bli en annan gång eller en annan dag. (Visst har jag väl varit duktig idag, bara 2 inlägg idag so far) :)


jag rapar kebab :S


Jaaa, åt kebab som lunch och rapar fortfarande kebab. Stinker säkert kebab runt mig, tur jag är ensam :)

Men det behöver vi inte prata om. Jag har varit lite duktig idag, när jag varit på jobbet. Tvättat en maskin tvätt faktiskt, så ska plocka ur den snart. Sen blir det tyvärr inget träna idag, men förhoppningsvis ska jag skapa en matlåda eller två så jag har någonting att äta i veckan.


Träning ikväll, kommer fokusera på bollkontroll och precision (som om någon bryr sig). Dock blir jag själv, så vet inte hur jag ska få det att gå ihop. Vill ju ha en bra träning med bra fart, men svårt närman är själv och kommer vilja ha flera stationer. Men det får gå, kommer nog lösa sig.


Nu ska jag.. göra ngåot?  ha det bäst, kram



Sovdags nu..


Då var det dags att sova snart då, varit uppe hela dagen känns det som (vilket jag ju också har så det är ju inte så konstigt).

Kvällen har spenderats mest framför tvn, ensam mamma och sen filmen på fyran. Den var väl, typ okej fast kunde varit bättre. Blev nyponsoppa och några chips till filmen, det är som jag sagt tidigare en braaa blandning :P

Fick en maskin tvätt körd också, så jag har gjort liiiite nytta den här helgen också. I övrigt har det som sagt inte blivit så mycket av den varan men en del annat har jag fått gjort. I veckan ska jag försöka fixa springskor med dubb inför min vintersatsning samt fixa underställ och sånt så jag är förberedd för träning även på klädesfronten. Ska som sagt också försöka se till att komma på gym iallafall någon gång den här veckan som kommer, blev ju inget den här gångna veckan.

Ska sova nu, verkar inte vara någon som saknar mig någonstans så jag kan sova utan dåligt samvete. Börja jobb klockan 9 imorgon med möte typ mest hela dagen för att planera de närmaste 4 veckornas arbete. Sen är det ju träning på kvällen men ska fundera på om jag inte ska försöka hinna med ett besök på gymmet också, det handlar ju bara om en eller en och en halv timme (två timmar med transport fram och tebax). Tar jag med grejer till jobbet så blir det bara ett stopp på vägen hem, ingen som tar skada av det och jag får lite nytta av det. Win win :)

Men vi får väl se, om jag orkar. Och om jag hinner (vilket inte borde vara några problem what so ever, men bra att skylla på något).

Bror utskriven från sjukhus nu, så ni vet. Verkar läka bra, även om han blir trött så fort han gör något och så. Vi får hoppas han bättrar sig efter det som hänt, någon som hjälper mig hoppas? Tack isåfall.

Natt natti natt natt


Ensam morfar söker??


Sitter och kollar på ensam mamma söker, paus efter 10minuter? Helt sjukt, hata reklam?

Kom också att tänka på min morfar, fick reda på idag att hans fru ska flytta ifrån honom. Varför frågar man sig? Ja, det verkar bero på att hon inte hon ville lära sig någonting som hon inte var intresserad av, eller någonting? Verkar jättekonstigt iallafall.

Jag har fått det förklarat för mig såhär: Morfar köpte en kombinerad video/dvd för att kunna spela in/kolla på på video och se på dvd och så. Det är ju någonting tekniskt, så de kan ju inte installera den själv. Mamma var där tillsammans med min mosters man. Han fixade och berättade för mamma (som typ bor granne med dem) hur dosan fungerade etc. Morfars fru (Gun) blev lite arg och tyckte att han kunde berätta för henne istället (trots att hon troligen inte ens kommer använda den). Då var det ju smidigare att berätta för mamma så hon skulle kunna hjälpa dem, men det tyckte inte hon. Det var iallafall då det hela började, vad jag har förstått. Min moster sa typ "att nu är du fjantig" eller så, och då blev Gun bara argare.

Sen någon dag senare hade morfar druckit en del och när han skulle sätta sig i sängen så ramlade han ner på golvet istället. Gun ringde efter mamma och pappa och de fick hjälpa han i säng. Det var visst droppen som fick bägaren att svämma över, vad jag förstod. Så nu har hon visst fixat ordning på nån lägenhet och om jag förstod rätt så räknar hon flytta från om någon vecka. Troligen inte bra för morfar, hon håller nog lite koll på honom även om hon är lite konstig och speciell på olika vis.

Får väl se om de ska skilja sig och allt, jag vet inte. Hoppas att det kommer lösa sig på något bra sätt iallafall, håller tummarna för det. Kanske får försöka hälsa på morfar och stötta han lite mer, känns bättre hälsa på om inte hon är där också (trots att alla i familjen troligen tror att jag gillar henne då hon uppenbarligen har favoriserat mig när jag var liten).

Jaja, det blev lite längre än tänkt, nu har ju ensam mamma börjat igen. Seeya!!


Helgen är sluuut!!


Ja då var också den här helgen slut, vad har jag åstadkommit? Inte mycket om sanningen ska fram, halva helgen har ju gått åt till innebandy. Men vissa ljuspunkter har vi att se tillbaka på iallafall.

Fredagen
Direkt efter jobbet, hem till Sara och fixa router så trådlösa internet fungerar. Därefter promenad med Lisette för att hämta Marie. Sen poker.

Lördagen
Bokad för "lek" med Pernilla. Blev promenad i Borlänge stad, statoil och kupolen. Hann med ett besök på McDonalds också där vi träffade min syster med familj.

Söndagen
Upp tidigt för åka till Mora-landet. Samling 7 och hemma igen 13. Förlust i den matchen. Direkt därefter till Maserhallen för att kika på damernas match, hann se två sista perioderna iallafall. Sen hem till mamma pappa, säga grattis och bli bjuden på mat. Jag och pappa åkte och tände ljus på gravar och sen hem till morfar (som för övrigt bor i princip granne med mamma och pappa) för äta lite tårta. Sen till Gyllehallen för att se korpinnebandy och efter det hem. Så nu sitter jag här.

Så när man tänker efter har jag kanske hunnit göra en del ändå, men inte det jag ser att jag borde göra på en helg. Till exempel tvätta, städa och göra mat. Jag har ingen matlåda till imorgon så blir ut och äta skräp igen förstår jag :S   Måste lära mig det där med matlådor!



Vad gäller innebandyn så blir jag allt mer sugen att börja spela igen. Men jag tror inte min kropp skulle klara det, varken fysiskt eller psykiskt. Jag ska försöka hålla mig till ursprungsplanen att försöka hålla mig från innebandyspel denna säsong, träna på egen hand och sen eventuellt göra en "comeback" nästa säsong om kroppen och knoppen känns fit for fight. För att kunna förverkliga den planen, så måste jag ju helt enkelt köpa ett par springskor med dubb samt varma kläder att springa i under vintern. Alltså spendera någon tusenlapp och några hundralappar på att eventuellt få en bra comeback nästa säsong. Om inte annat så jobbar man iallafall för en bättre kropp (hoppas jag).

Får väl se hur man gör med det, om man ska prova beställa skor från nätet eller om man borde åka och köpa nånstans. Finns visst någon affär i Falun nånstans som eventuellt har bra med dubbskor, annars finns det Löplabbet i Valbo men skulle kännas lite dumt att åka dit bara för det. Kanske. Får se hur man gör, är ju osäkert med storlekar, vill ju gärna testa ut innan man köper. Någon kanske vill följa till Valbo någon kväll, kolla på springskor :)

Nåväl, nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå. Funderar på att tvätta en maskin tvätt iallafall, så man har gjort lite nytta även den här helgen. Kanske diska lite också? För ikväll är det ju lite på tv iallafall, som jag tänkt se.

19:00-20:00 TV6 Miami ink
20:00-20:30 TV6 Hål i väggen

20:30-21:30 TV6 Erik & Mackan - snygga och smärta

20:00-21:00 TV3 Ensam mamma söker
21:00-23:20 TV4 Hemma bäst

Ja jo, som ni märker finns det ju en del man kan se på tv ikväll. Vissa saker ser mer lockande ut än vissa andra, helt klart. Men det mesta är säkert legala tidsfördriv, en del saker kanske man till och med kan njuta av? Verkar ju vara tomt vid MSN iallafall, folk har vettigare saker för sig än vad jag har iallafall, det har jag konstaterat!



Har så lite att göra, så jag kan lika gärna skriva några rader om kommande veckan också.

Måndag - Jobba samt träning på kvällningen
Tisdag - Jobba
Onsdag - Jobba samt träning på kvällningen
Torsdag - Jobba
Fredag - Leeediiiig (troligen hjälpa syster flytta till Säter någon gång under dagen där...)
Lördag - Ev. Innebandy i någon form?
Söndag - Ev. Innebandy i någon form?

Ska försöka trycka in lite egentid där också någonstans, finns ju några luckor som det ser ut. Kanske på gym en/två dagar under veckan samt förhoppningsvis någon promenad och eventuellt också någon löptur om vädret vill väl. Som det är just nu behövs ju ingen dubb på skorna, inte så isigt ändå ju. Men det hinner väl ändras, med min tur? Någon som har något förslag på något annat att göra? Matlådor kanske? :P

Nej nu börjar ni nog tröttna, känns som det blev ett ruskigt långt inlägg den här gången. Men då har ni ju inte fått något på hela dagen heller, fast det såg inte ut som jag blivit så saknad ändå så ni har nog överlevt :)

Roooaaa mig, nååån!


okej, fine


Det var väl en ganska bra försovning när man tänker efter.. Jag hinner ju iallafall till det jag ska, eller hur? 

Men ingen youghurt hemma så blir dåligt med frukost igen. DAMN!


CRAP!


Jag hade klockan på ringning. Jag vaknade. Jag somnade. Nu vaknade jag, ska hämta 2 tjejer om ca 45minuter innan jag ska på samling. Jag ville ju ha tid på mig, nu måste jag stressa lite ändå.

CRAP CRAP CRAP. Varför skulle jag halvförsova mig just idag för, varför inte när jag ska till jobbet? Blä!

Nu ska jag duscha, äta och sen åka.

Som sagt Mora och massa innebandy i olika former idag. Hörs sen, kram kram


Jag har ett fan! :)


Japp jag har ett fan, fått reda på det idag. Hon skrev "du fått en mogen fjortis efter dig", det låter ju trevligt. Vill också bara göra det allmänt känt att hon inte är någon fjortis, det var bara som hon hittade på :)

Fick ett erkännande också, "tycker det är kul att läsa din blogg!! du skriver bra!!". Det är bara att tacka och ta emot, smicker fungerar alltid ju! Alltid kul att man kan roa någon, som sagt :)

Nåja, nu är det iallafall slut för idag. Larz Kristerz gick vidare även denna gång, helt utan min hjälp. Det är bevisat, jag har ingenting att säga till om, helt enkelt. Precis lämnat bilen i garaget också, skjutsat pappa till och från stan nu på kvällen. Ska borsta och sova nu, Mora-landet imorgon för en innebandymatch.

Samling i Blge senast 7.00
Samling i Mora senast 8.30
Matchstart (jag=coach) 9.30
Beräknat matchsslut ca 11.00
Beräknad avfärd ca 11.30
Matchstart Damer Div2 (jag=publik) 12.30

Som ni ser så kan jag få lite stressigt hem efter matchen. Risk finns ju att vissa tjejer kommer vilja stanna på det där j***a McDonalds också, men ska försöka fixa så jag får min bil fylld med icke hungriga tjejer som bara vill åka hem. Jag vill ju hem och hejja fram damerna till matchvinst. Sen därefter ska herrlaget spela men den vet jag inte om jag ska se. Funderar på om jag eventuellt ska se Romme IK's herrlag istället, eller eventuellt bara sticka hem och göra något annat, mer eller mindre givande. Se på tv, tvätta, diska.. ja alternativen är många och ingen guidning får jag heller. Nåja, man får vara nöjd med att man har alternativ iallafall!

Nu ska jag sova, så jag får iallafall 6 timmars sömn inatt. En utvilad förare är en bra förare, eller hur var det nu? Förutsättningarna för att bli bra måste ju förbättras iallafall!

Natti natti kram kram


Sleepyy


Shit va jag är trött idag... gick runt och gäspade hela förmiddagen när jag var ute med Pernilla och nu när jag varit hemma så har jag legat och halvslumrat framför tvn.. Sett på sjukhuset (som ni vet om ni läst på lite) och så kollat på du är vad du äter efter det... funderar om man borde vara med där egentligen. Inte för att bli smalare, känns inte som det behövs, men för att lära mig äta rätt mat. Av någon anledning så känns det inte som jag äter rätt mat? hmm..

Fars dag imorgon, jag har ingenting att ge. Vet inte hur jag ska lösa det riktigt, fast jag brukar aldrig. Är inte så mycket för sånt, hatar presenter och allt sånt. Känns dumt att man ska ge folk saker bara för det är en speciell dag eller så? Känns isåfall bättre att bara ge någon någonting för att de behöver det eller för att man själv känner för att ge någonting?

Jag tycker vi kan rösta bort alla såna här speciella "presentdagar", någon som vill hjälpa mig? :)


Dagens walk


Har som sagt varit ute på en liten promenad idag så tänkte lägga upp den beräknade sträckan på det också. Då kanske man kan ha lite koll på hur mycket man hamnar på i längden :)



Sitter och kikar på Sjukhuset nu. Respekt för de som jobbar där, faktiskt. Man skulle ha jobbat på sjukhus istället, dags att börja plugga igen? Någon som följer med på läkarlinjen? :P   Nu börjar det igen, tjobaa!


...men nu börjar det ordna upp sig..


Nu har jag varit ut på promenad, kollat läget på stan, statoil och kupolen. Snälla Pernilla som tyckte jag skulle följa med och "leka" lite, blev inte så jättemycket lek då egentligen :)   Men skönt ändå, och trevligt få umgås lite. Träffade systern på McDonalds också, de skulle äta där "en sista gång" innan de ska flytta till Säter för då blir det ju sååååå långt till Borlänge :P

Damernas division 3 lag har varit till Mora idag och spelat match, fick rapport att våra tjejer vann med 5-6 varav 4 mål gjordes av tjejer från mitt lag. Det får man väl vara lite nöjd med i den annars lite gråtonade vardagen? Men ärligt så känns inte vardagen sååå grå längre, den blir vitare och vitare. Får väl se hur det känns imorgon efter att vi varit till Mora med mitt tjejlag, spelar de bra innebandy då så känns kanske allt jättevitt? :)

Nehejj... undrar om man ska hitta på något nu då?  Se tv kanske? Eller diska klart min hööög med disk? :P  Jag köpte ju chips och nyponsoppa igår kväll men då hamnade jag ju på poker så har ju det kvar. Kanske skulle satsa på att använda det ikväll till nån tv? Risk finns dock att det inte finns något sevärt på tv, mer än möjligen dansbanskampen som man visst bara MÅSTE se?  Hm, ja vi får väl se då.


Äscha


Skrev ett inlägg tidigare idag, men det gick på tok. Den ville inte spara det då och nu känns det som den inte är så aktuell längre. Så här kommer ett nytt :)

Skrev iallafall att jag varit PC-doktor idag, fixade igång trådlöst nätverk samt datorbild till tvn hos en i damlaget. Fick paj och glass efteråt, namnam :)  Sen gick jag hem, hann knappt hem innan jag fick förfrågan om promenad men när jag precis skulle gå och möta så blev det inställt. Men blev erbjuden annan promenad istället så jag får vara nöjd trots att jag blev nobbad på första :)   Fick säga hej till Marie också, hej Marie. Och Lisette såg grön ut, målat sig? :)  Nej då, det var nog mina ögon som lurades bara...

Sen gick jag hem, tog bilen och åkte till kusin för poker. Kom 3a så fick 40kr i vinst. MEN hade lagt ut 70kr så -30kr på det. Men fick ha lite trevligt iallafall, nice det. Blev också erbjuden "lek" imorgon på dagen, får se vad det kan innebära? Blir säkert roligt iallafall, tack för erbjudandet.

I övrigt så ska jag bara skjutsa pappa imorgon kväll, han ska på nån middag. Annars blir det nog jag och tvn, som det ser ut nu. Den sviker aldrig, bara jag som sviker ibland..

Nu se tv, sen sova.. sen ska jag kanske vakna?


Guten morgon!


Morgens! Fredag morgon igen, det var ungefär en vecka sen det hände sist.

I helgen blir det innebandy lite till och från, söndag ska jag åka till mora iallafall för match med tjejerna. Sen är tanken att jag ska räjsa hem och se en annan match, men får väl se hur det blir med den saken.

Nu ska jag duscha, äta och sen pysa till jobb.

Sov gott, kram


Comedy Club


Fan också. Börjat inse att jag är lite inrutad på fler sätt än jag trott. Tänkte starta det här inlägget med "Så, hemkommen från..."!!   Alltså, hur många inlägg har jag inte startat med ordet hemkommen den senaste veckan? Antagligen ganska många va? Just det. Det jag ville ha sagt var iallafall att jag precis har anlänt (vad ska man använda när hemkommen är borttaget från ordboken?) från falun. För er som inte vet, så har jag varit på Norrare Comedy Club på Harrys och fått se lite standup. Jag behöver inte säga så mycket, inga krav på mig. Men jag är nöjd med kvällen iallafall jag fick skratta och skaka hand med en komiker. Fick dock inte gråta något idag heller :S

Annars har inte hänt mycket idag. Faktiskt diskat lite, önskar jag hade någon här som jag kunde gräla med om vem som egentligen ska diska? Jag skulle troligen vinna, men det positiva är ju att då skulle det nog faktiskt bli diskat också och dessutom mer ofta.  Före diskningen så jobbade jag, big surprise. Imorgon ska jag jobba och sen hem till en från damlaget och fixa nå routerproblem. Sen på kvällen? Tv kanske? Eller en promenad kanske? Eller åka på gymmet kanske, om det är öppet? Ja alternativen är många men endast framtiden kan visa vad som egentligen kommer att ske.

Förlåt för övrigt, att jag är sån kass bloggare. Jag vet att om man bloggar så måste man ha massa bilder hela tiden, annars orkar folk inte läsa. Men jag har inga bilder och jag är usel på att ta bilder på saker som sker runt om mig så jag har helt enkelt aldrig några bilder att visa. Men ni verkar ha klarat er hittills (vissa iallafall) så jag kan ju utan problem fortsätta som det är. Men ska försöka bättra mig, försöka bli bättre bloggare.

Natt kram



Jobb, Harrys, sova


Schemat idag är som nämnt.
Jobba
Harrys
Hem och sova.

Får se om jag hinner hem något där emellan, det borde jag göra då bussen till Falun inte går förrens senare. Men det märks. Måste pysa till jobbet NU.

Kram


BBS - Blue Berry Soup


Jag har för övrigt köpt en blåbärssoppa istället för den vanliga nyponsoppan som är standard. Och jag tror nog nästan jag skulle kunna byta ut mitt beroende, blåbärssoppa är mumma det också.

Vet att ni säkerligen suckar varje gång jag lägger in klipp från youtube här, men ni måste inte kolla på dem. Jag tycker bara de är bra och vill dela med mig :)





Håll till godo. Jag ska hamna i soffan nu, sen sooova.


Nu var det slut igen.. men imorgon blir jag räddad!


Dagen har tagit slut och här sitter jag och kämpar. Hade en skitträning idag, rent ut sagt. Tjejerna var ofokuserade, fnittriga, okoncentrerade osv... You name it!  Så det blev lite som det blev. Men det behöver vi inte prata mer om, det är glömt.

Blev uppbokad idag också, ska hem till en i damlaget och fixa igång en router som hon kämpat med. Börjar bli poppis att anlita mig till datorproblem, får snart börja ta arvode. Eller kanske göra en tv-serie "Datorakuten"?   Tror den skulle bli en hit, lika bra som Cityakuten? :)   Men det är inte förrens fredag, så då ska jag förhoppningsvis få visa att jag är bra att ha till något iallafall :)

Och nu blev precis morgondagen räddad också!  Verkar bli en tripp till falun imorgon kväll... GULD värt just nu, precis vad jag behöver nu!   Som sagt, FAN VA GULD!

Nu ska jag gotta mig över det ett tag, med lite ostkaka och tv.


dags att shoppa loss?


Idag har jag fått sug, ganska så stort också. Lite efterspel från gårdagens promenad anar jag. Suget är att shoppa, jag vill ha springskor med dubb och vettiga kläder att vara ute och springa i. Vet inte riktigt hur det kunde bli såhär, men igår så kändes det bara så bra att vara ute så vill vara det mer känns det som nu. Då kan det vara bra att ha lite dubb på skorna så man inte bara halkar runt känns det som :)   Någon som vill följa med ut på joggingrundor i vinter? :P

Imorse på väg till jobbet så såg jag en tjej/kvinna/tant som satt och borstade tänderna.... i bilen... när hon körde.. OKEJ?  Visste inte att det var så man skulle göra. Bara sett en gång tidigare och det var i någon tv-serie, säkert Mr Bean eller nå sånt. Alltså, allvarligt... i bilen?? *suck*   Kvinnor kan dom!

Mer idag då?  Ska äta något, troligen lite ostkaka. Sen ska jag nog till kupolen och kolla träningskläder och springskor. Kollade på Intersport under lunchen men de hade bara ett märke och deras skor var typ gulgröna av nå slag. Vet inte om jag var så jättesugen på dem faktiskt. Så ska kolla hur det ser ut på kupolen iallafall.



Sen är det träning igen ikväll. Dessförinnan ska jag hämta grejer från tryckeriet så jag har fått allt tryckt och klart. Och ja, det var väl typ allt det :)

Ikväll blir det nog slappa lite tv tror jag, låter skönt?  Lite iallafall, tycker jag.



onsdagsdags


Då har tisdagen lämnat oss och onsdagen kommit istället. Vaknade för 25 min av klockan som ringde, skulle upp lite tidigare idag då pappa skulle komma och hämta sin musikladdade telefon. Det har han gjort nu, så jag kan duscha och äta frukost och allt jag vill/behöver.

Idag är det jobba som gäller i första hand. Sen blir det hemgång och förbereda träning som blir ikväll. Därefter ska jag hämta grejer från tryckeriet och sen åka på träning. Får se hur det blir idag då, om jag blir själv eller om jag får någon som vill hjälpa mig med tränandet.

Efter träningen, åka hem och slappa järnet :)


slutet är nära


Dagens slut börjar närma sig. Trots att jag har fuskat idag, så är jag ändå ganska nöjd med avslutningen av dagen.

* Varit till tryckeriet och lämnat 2 shorts och en tröja på tryck, hämta imorgon.
* Varit på damernas innebandyträning för att lämna nyckel, fastnade och kollade nästan hela träningen.

Men det jag ändå är mest nöjd med är att jag tog mig ut på en promenad också, såååå skönt det var! Vädret är faktiskt som gjort för att promenixa i, bara det inte blåser (vilket det inte gjorde idag). Lite halt på sina ställen, men det kan man tåla. Men blev iallafall ungefär en timmes promenad, här har vi promenaden i bilder.

Rusta och Kupolen


Kupolen från andra sidan


Här va de en bil som gääääsaa som faeen och slira och höll på.. SKITCOOLT.. eller? (Bygatan för övrigt)


Syns inte så bra, men det är MAX vi ser här. Godaste hamburgarna (och stripsen) i stan.


Borlänges stolthet(?) sedan urminnes tider. Svenskt Stål AB. Jag vill att mitt hus ska se ut sådär när jag har eget hus. Fast med rosa ränder såklart. :)


En affär också, ICA Maxi. Bra te o ha ibland.


Sist men inte minst så har vi min helt egna affär i mitt helt egna centrum hemma i Forssa!


Vi avslutar med en översikt av min promenad

Allt som allt blev det alltså ungefär en timmes promenad så jag var lite snabbare än beräkningen på eniros hemsida med andra ord. På vägen hem mötte jag pappa och fick hans telefon med mig hem, ska ladda den med musik till han ska åka till Thailand. Allt för att påminna mig om att de åker och inte jag?  Nåja, jag har vant mig vid tanken nu.

Hm, nu till de dåliga nyheterna. Blev inget diskat idag, får bli imorgon om jag hinner. Annars en annan dag. Jag känner mig ganska nöjd ändå med promenaden i benen, hoppas ni är lika nöjda.

Snart sovdags. Någonting att äta, se lite tv och sen borsta och sova. Sen är det en dag imorgon igen.


tisdag


Då har man kommit hem från jobbet idag igen. 7 timmars arbetsdag idag. Jag säger bara det, fy fan va seeeegt det är på jobbet nu. Vet inte vad det är för fel, men känns som jag inte har någonting att göra?  Andra stressar, säger att de vet inte om de kommer hinna etc. Jag sitter på mitt rum och testar saker som andra gjort, om det finns något att testa. Annars, ja då sitter jag och gör inte så jättemycket. Pillar med saker som inte är brådskande eller saker som egentligen kanske inte ens behövs göras?  Därför blir det också korta arbetsdagar, man vill ju inte sitta och rulla tummarna hela dagarna lixom. Men blir nog bättre nästa vecka, då börjar vi om med lite nya tag.

Kvar att göra idag då?  Jag ska iväg med lite kläder till tryckeri, två par shorts och en tröja. Jag ska på damlagets träning för att lämna nycklar. Dessutom ska jag försöka hinna med en promenad, diskning och äta tårta (mums).  Inga grönsaker idag, blir lätt för mycket om man äter för ofta :)

Imorgon är det samma som idag, gå till det där seega jobbet och sen hem. Därefter på träning. Sen hem och kanske sova? Typ så, känns så väldigt motiverande just nu, men ja det blir bättre. Får jag bara diskningen klar idag, så kommer livet kännas bättre, halvt övertygad. Så se till att jag får diskat idag, alla som har någonting att säga till om! Övriga med för den delen. Tjata!

Kram



Jag trodde, jag hade mina förhoppningar...


Men allting verkar ha gått i kras. Ingenting verkar bli som jag hoppades. Saker verkar ha ändrats utan min vetskap. Får hoppas jag har fel..

Snart till jobb. Frukost och borsta tänderna först bara. Sen jobba jobba jobba. Därefter en kort eller lång promenad beroende på hur länge jag jobbar samt hur vädret ser ut. Ska på damernas träning idag och lämna en nyckel också men det är ju snabbt gjort såvida man inte fastnar.


It's better to know the bad news than to live in the dark and think it's bright...


Ett lyse i den annars gråa måndagen


Precis hemkommen från träning. Det gick bra, ganska bra iallafall. 10 spelare närvarande PLUS en målvakt. Inte den vanliga målvakten utan förra årets målvakt. Vet inte hur hon gör, men hon lyser upp vardagen lite faktiskt.

Fick en tårta också. Det finns en historia om varför, men den orkar jag inte nu. Jag vill bara säga, att det blev en ganska bra avslutning på dagen. Hoppas att detta är vändning?



Min kvällsmat samt frukost kanske? :P   Natt kram!


Det är lätt att se...


Hur vet man när man har en dålig period i livet? Självklart kan man känna det men om man inte känner efter så märks det ändå. Märkte jag precis, när jag gick i köket. Det finns saker där som bara hamnar på hög när man har det mindre bra, iallafall för mig. Måste försöka rycka upp mig helt enkelt :(



Duschat har jag gjort nu iallafall, äter frukost nu. Sen jobb. Sen hem och förhoppningsvis ta mig tid att diska. Sen är det träning ikväll. Sen sova igen.

Det gamla vanliga....


RSS 2.0