Tragedi!!!!


Hujedamejj!   Hemkommen från innebandymatch där jag blev halvt mörbultad. Förra matchen blev jag nerbrottad framför motståndarnas mål, en gång. När slutsignalen ljöd efter den här matchen hade jag råkat ut för lite mer. Mina kronjuveler blev halvt sönderskjutna en bit in i matchen, en blånagel samt att min vänsterarm är halvdöd. Helt enkelt, ingen bra dag på det viset. MEN, det finns några bra saker också. Till exempel så vann vi med 19-0, behöver jag säga mer? :)   Stackars tjejlag som vi mötte, de hade ingen chans, till och med jag fick göra 3 mål så jag är nöjd trots att jag ligger här och har ont lite här och där.

Annars idag har jag tvättat och varit hem till mamma och fått lite mat. Skulle varit hem till Lisette och kikat på lite datorproblem, men orkar fan inte nu så det blev uppskjutet. Har precis duschat så nu ska jag snart ställa mig och göra köttfärssås och spaghetti (eller makaroner om jag inte har nå spaghetti) så jag har något att äta i veckan. Efter matlagandet ska jag lägga mig i soffan och se film samt äta glass och surfa lite för att se om jag kan lösa ett annat datorproblem (vet inte varför, men folk med datorproblem verkar söka sig till mig?). Men men, jag klagar inte. Jag gillar ju att hjälpa så då klagar man väl inte när man kommer till nytta?

Imorgon är det jobb igen.. tillbaka till den alldagliga vardagen. Som tur är så är jag ju klar med det jag höll på med förra veckan, så det kommer inte bli så mycket jobb den här veckan som det blivit senaste veckan. Dessutom så ska jag nog snacka med chefen imorgon och höra om det inte passar sig med lite övertidstillägg för de timmar jag lade ner extra förra veckan. Skadar ju inte att fråga?

Men men, köttfärssås var det ja.

Lycka till    -   tack :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0