Manligt! :)


Idag har jag gjort något som jag inte gillar, för man kan typ inte röra någonting efteråt utan att förstöra. Men har man fått tillsägelse så är det väl lika bra, tänkte jag?

Dessutom har jag varit "duktig" och diskat samt tvättat, andra tvättmaskinen igång nu. Och jag säger då det, hujedamig vad jag är sugen på att ha en diskmaskin just nu, det vore så skönt. Men men, man får göra lite krafttag ibland :)

Tur för övrigt att folk inte inser att det är ganska stökigt här. Jag ska inte bjuda på några bilder, men kan beskriva lite. Jag har snart tvättat två maskiner tvätt idag, och har ändå fler maskiner tvätt kvar. Det springer runt dammråttor lite här och där i lägenheten. Jag har dessutom grejjer som ligger lite överrallt på bord, skrivbord etc. Ja, hoppas ni fått en liten bild på hur det ser ut här, men ändå inte för stor bild :P

På tal om ingenting, jag har bytt lampor i bilen. Den har varnat någon vecka för trasig lampa och nu i veckan har den börjat varna även för en annan lampa så tänkte lika bra att åka till verkstan och fråga. Precis som bilen sa så var lamporna trasiga, så bara att byta. Ni kan ju bara gissa vad det kostar, men ni kommer nog inte ens i närheten. 49kr, det är fan ofattbart. Jag hade räknat med någon hundring iallafall, men men.... man ska inte klaga när det är åt det hållet?  En på jobbet skulle få lov att byta lampa på sin bil, det skulle kosta närmare tusenlappen tror jag. Fast han har nog några speciallampor som aldrig ska gå sönder, typ (även om de gjort det nu då).

Imorgon är det onsdag. Jobba, lunch på MAX och sen jobba igen. Sen kanske kanske kolla på innebandymatch och sen hem och sova. Blir det inte innebandymatch så vet jag inte riktigt vad det kan bli, slappa innan sängen kanske? Eller vara duktig och springa en sväng på kvällen? Nej jag vet inte, men det märks nog säkerligen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på lite mer tv, innan jag förstör tangentbord och mus med mina slaskiga händer. Maybe later?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0