Running man


Sitter i soffan efter att ha varit ute och motionterat. Inte helt utan att man känner sig som Simon Pegg i filmen Run Fatboy Run. För den som inte sett filmen, så handlar den om en kille (Simon Pegg) som ska försöka vinna tillbaka sitt ex (som han för övrigt lämnade vid altaret när hon var gravid). Han ska nu bevisa att han är ansvarsfull och duktig, det genom att delta i ett maraton (som exets nye pojkvän ska delta i).

Ett problem bara, han är grymt otränad och har lite svårt att komma igång med träningen. Ni som brukar träna med jämna mellanrum, vet vad det handlar om att försöka hitta motivation och energi att ta sig ut och springa eller vad det nu kan handla om för träning. Man hittar gärna ursäkter för att slippa :)   Men som sagt, tränat har det blivit idag iallafall. Skönt att ha det gjort, alltid trevligt efter att man tränat och känna att man faktiskt gjort någon nytta. Nu kanske man förtjänar lite extra glass ikväll? ;)

Annars idag, varit lite jobbigt på jobbet. Jobbat på ett program som inte riktigt fungerar optimalt, om man säger så. Speciellt med tanke på att vi en gång redan släppt programmet till kund, och alla förväntar sig ju att det ska fungera. Men så är inte fallet, utan det är fullt med fel som jag nu under tidspress ska fixa. Men nu ska det fungera iallafall, imorgon ska det testas och sen ska det förhoppningsvis skickas till kund imorgon så de kan köra i riktig miljö. Ni får hjälpa mig hålla tummarna för att det fungerar :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, bli av med det svettlager jag byggt upp under senaste timmen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0