Huvudvärken smyger sig tätt inpå


I princip hela lördagmorgonen har spenderats i horisontellt läge. Vaknade tidigt (som vanligt) och låg kvar i sängen och spelade Monkey Island 2: Lechuck's Revenge, som jag idag också klarade ut efter ungefär 11-12 timmars effektivt spelande. Troligen inte i närheten av något världsrekord i hur kort tid det krävs för att klara ut spelet, men gjorde det ändå till slut iallafall :)   Därefter blev det att ligga kvar i sängen ytterligare ett tag, kolla på tv. Biggest Loser och Unanimous, båda ganska intressanta program.

Sen gick vi upp, jag gjorde iordning en sedvanlig frukost med youghurt, te och macka. Halvlåg i soffan, intog frukost samt kollade på ytterligare lite tv. Det smög sig dock in lite huvudvärk under frukosten, så nu sitter jag med lite halvt ont i huvudet och funderar på om jag ska ta mig en huvudvärkstablett. Man vill ju inte gärna att det ska bli värre.

Ikväll ser det för övrigt ut att bli dags att gå på bio igen. Den här gången är det Natt på museet 2 som lockar. Har ju sett första filmen och den var ju bra, så förhoppningarna är ganska stora för denna film. Förhoppningarna brukar vara ganska höga när Ben Stiller är inblandad, det är ju ändå en bra skådespelare som spelat många bra roller. Dessutom är ju Owen Wilson också med, vilket också är en ypperligt bra skådespelare. Så ja, jag tror nog att den här filmen kan vara bra. Hoppas på riktigt bra till och med!


Tryck på bilden för att komma till filmens officiella hemsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0