Så fint, men ändå så fult...


Okej, Peace & Love är över. Jag har klarat mig helskinnad, om någon skulle tro någonting annat. Festivalen, som avslutades igår, slutade med målade tånaglar och ändrade klädförhållanden för min del. Naglarna målades redan hemma hos Per (som agerade värd för festivalfirandet). När vi kom till festivalområdet så hade jag en grön t-shirt och ett par svarta shorts på mig, samt ett par flipflops (som jag lånat för att kunna visa upp mina tår under kvällen).

När jag gick hem efter festivalen så hade jag fortfarande flipflopsen på mig, men hade istället en skjorta och ett par jeansshorts på mig. Detta efter att ha genomgått 5 tröjbyten och ett shortsbyte (ingen anledning till oro, vi böt bara kläder inom vänskapskretsen). Jag hann således testa en hel del kläder: Davids skjorta, Pers t-shirt, Bellas lite mer feminina t-shirt, Jessicas linne, Axels skjorta samt Pers shorts. Utöver dessa så hade jag ju såklart även mina egna kläder som jag hade när jag kom på festivalen :)

Men under kvällen igår hade jag som sagt flipflops på mig och uppenbarligen är det någon som passat på att trampa på mina sååå fina tår (eller hur var det nu?). Nåväl, fina eller fula spelar ingen roll, de blev inte finare av att ha blåmärken på dem. Som tur är så gör det iallafall inte ont, vilket man väl får vara glad över!





Tyvärr har jag i dagsläget inga bilder på mina klädbyten, men det togs ett antal bilder under kvällen av diverse fotografer inom vänskapskretsen, så jag är övertygad om att jag kommer lyckas få tag på några bilder att dela med er så småningom.

Solen skiner ute, det är helt grymt. Det har varit så jävla gott väder hela festivalen så det finns inte, man kan inte annat än vara glad över detta väder. Och dessutom så har jag ju semester! Någon som har några idéer på vad man kan göra på semestern? Hmm........ Det tål att tänkas på!

Kommentarer
Postat av: lys

ser ut som samma lila som jag ahr hemma, så du akn låan när du känner fört.

2009-06-28 @ 19:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0