Problemfyllt?


Som bekant har jag problem med min stationära dator (den slutar aldrig ladda windows) så den har inte varit igång senaste veckan. Igår fick jag dock ett sms från Anette, min syster, vars dator dött helt verkar det som. Hon ville således höra om jag visste vart man kunde få tag på en ny dator. Min dator har ju varit måttligt använd senaste tiden (egentligen sedan jag köpte min bärbara) så den har ju varit lite överflödig. Det innebär alltså att jag skulle kunna ge mig in på att sälja den till syster för en billig slant :)  Nu måste jag dock bara se till att få den att fungera! Har lyckats starta den en gång idag och förde då över den information som jag vill ha kvar från den. Har därefter lyckats starta den ytterligare en gång utan komplikationer. Det borde ju då innebära att den fungerar nu, eller? Får nog testa lite mer. Och förresten, om hon vill ha den så lär jag ju formatera om den ändå så då ska det ju inte vara något problem hoppas jag!

I övrigt har jag inte fått något gjort idag. Spelat lite Guitar Hero och surfat lite. Funderar på att ersätta datorn med en Popcorn Hour. Det är alltså en slags liten mediamaskin som kan spela upp filmer m.m. på tvn. Det låter helt enkelt som precis det jag har använt datorn till så det borde passa mig ypperligt :)

Funderar dessutom på att eventuellt försöka sälja min gamla mobiltelefon på tradera eller något. Har ju försökt få den såld till både kusins pappa och brorsans kompis men verkar inte som någon nappar. Kanske går bättre på internet?

Ikväll blir det ut och springa en sväng, det ska jag se till. Det var ju ett tag sen nu! *suck*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0