Ibland vill man inte..


Solen skiner ute. Det är skönt ute. Det är varmt ute. Jag har disk för typ en vecka som borde diskas idag. Jag vill inte diska, hur ska jag då göra för att få energi att diska? Istället för att gå ut i värmen och njuta eller kanske sätta mig på balkongen och läsa en bok? Ja, hur gör man?

Jag personligen kan inte få lust och energi när jag är i det här läget, har inte lyckats med det ännu. För det finns faktiskt tillfällen då jag känner att nu skulle jag kunna diska eller vad det nu kan vara. Men det är ingen sådan stund nu, när det verkligen behövs diskas. Så då gör jag helt enkelt så, att jag slår mig på käften och ställer mig och diskar ändå. Visst det är tråkigt, men det måste göras.

Är det måhända det som definierar att man är vuxen? Det man gör är inte alltid baserat på vad man VILL göra, utan snarare på vad man måste göra? Men det är klart att det går att skjuta på sådana här saker också och istället göra det man vill, men då blir det bara värre när man väl ska göra det sen. Jag får ha kul och trevligt ikväll istället :)

Watch out all you dirty dishes, here I come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0