Helg: Jag, Potter och GH:Metallica!


Tiden har gått och plötsligt är det helg. Satt imorse och funderade, vad ska jag göra i helgen? Inget inplanerat med andra ord. Förutom att jag kommit på att jag ju faktiskt hämtade de två Harry Potter böckerna jag beställde i veckan så har jag dessutom hittat ytterligare ett sätt att fördriva helgen. Det kallas Guitar Hero: Metallica, vilket jag införskaffat idag. Guld!

Så ikväll blir det mys med både Guitar Hero, Potter och eventuellt en film om det finns något sevärt? Annars duger ju det jag redan har planerat. Dessutom ser det ut att kunna bli en runda runt älven i eftermiddag också, såvida jag inte skjuter upp det till imorgon. Det är ju lite halvdåligt väder och enligt yr.no så kommer det bli soligt och fint imorgon. Då blir det ju garanterat en löptur isåfall :)

Förresten så har jag blivit 3-kund idag. Eller jag är ju inte det än i den bemärkelse att jag fortfarande ringer med Tele2 Comviq, men snart övergår det till 3. Det innebär att jag kommer att få lite stabilare avgifter på fakturan tror jag. Dessutom får jag surfa obegränsat vilket innebär att jag ska fixa så jag kan använda telefonen som modem till datorn. Blir ju som ett mobilt nätverk. Enligt 3-försäljaren skulle det fungera bättre än deras egna mobila bredband, en får väl se :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0